Robert Postat Noiembrie 8, 2004 Share Postat Noiembrie 8, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Noiembrie 8, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Noiembrie 8, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Noiembrie 8, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2004 ...si ultima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Noiembrie 9, 2004 Admin Share Postat Noiembrie 9, 2004 fain! cand va intalniti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Noiembrie 10, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2004 asta vara ne intalneam aproape in fiecare zi in fata Universitatii, dar acum, mai rar, si nu mai venim toti cu motoarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 Bravo. Bine ca apare si "SERGEI" al meu prin poze, sau mai bine zis o roata (galbena) P.S.: In afara de Universitate ne intalnim obligatoriu in fiecare seara la 'Nea Costica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Noiembrie 12, 2004 Share Postat Noiembrie 12, 2004 FRUMOSA PRIVELISTE ! DE-AR FI ASA IN ORICE ORASEL, SAU BOSKET CA RAMNICU' SARAT! LA RM DACA MA CREDETI DACA SUNTEM 50 DE BIKERI MAXIM DA SA NE MAI INTALNIM LA O PALAVRA ! ASTA E .......ORAS DE TOT KKTU BAFTA ! SI_TOTUSI_HAYABUSA................FOR_LIFE_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 25, 2004 Share Postat Noiembrie 25, 2004 Robert ,unde e locul ala unde va intalniti?....ca mai trec si eu prin Craiova si nu stiu pe unde sa beu o bere..... Il stiu pe Bogdan(MrBlues),pe Joe,pe Cretescu.... Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 3, 2004 Share Postat Decembrie 3, 2004 alo,Robert.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Decembrie 3, 2004 Share Postat Decembrie 3, 2004 DACA SUNTEM 50 DE BIKERI MAXIM DA SA NE MAI INTALNIM LA O PALAVRA Sunteti doar 50 de bikeri sau va intalniti doar 50 de bikeri? Ca in Braila mai mult de 20 motociclete nici in pacare la concursul de dirt track nu am vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Decembrie 3, 2004 Share Postat Decembrie 3, 2004 uite o poza mai recenta (28.11.2004) si din Galati. in poza sunt si 2 motoare din Braila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Decembrie 3, 2004 Share Postat Decembrie 3, 2004 Uf, amintirile....cit timp am piredut la elice..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Decembrie 4, 2004 Share Postat Decembrie 4, 2004 Sa lasam amintirile pt mai tarziu. Poate duminica mai facem o tura? Toni.....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Decembrie 5, 2004 Share Postat Decembrie 5, 2004 Edi - sigur, de ce nu, numai ca trebuie sa-mi spal si eu motocicleta mai intai. Ai vreo propunere de traseu? Vrajitorul din oz - esti galatean? acum pe unde esti si cu ce te ocupi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Decembrie 5, 2004 Share Postat Decembrie 5, 2004 in galati in peisaj apar mai mult comunistele.Si nu era rau.Cam aia era gasca care statea zi de zi la Faleza seara....era frumos....acum lumea le schimba pe japoneze lucru admirabil ....dar sa stiti ca nu sunt numai japoneze ca in poza de sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Decembrie 5, 2004 Share Postat Decembrie 5, 2004 In poza de mai sus nu sunt numai japoneze, e si o italiana si apoi nu a zis nimeni ca cele din poza ar fi singurele motocicletele existente in Galati iar locul respectiv de intalnire nu e al japonezelor sau al comunistelor, e un loc pubilc, al nostru, al tuturor. Hai sa nu mai promovam ideea asta cu separatia motociclistilor de comuniste fata de cei de japoneze sau invers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Martie 20, 2005 Autor Share Postat Martie 20, 2005 alo,Robert.... B. alo da,.. imi pare rau blackrider, nu sunt in tara si nu prea am acces la net. iti pot da cateva numere de telefon, dar acum nu le am la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue-spider Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 salut sergei , cum o mai duci , cum e viata in acest moment la craiova? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 Viata in Craiova e ok ...Serghei e cu BAC-ul iar restul au motoarele la reparat ...ma uimeste ca au iesit pe strazi doar speed-urile ..pana se gandesc si ei sa le scoata vine iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 ...Gilda...nici aici nu scapam de tine? O sa inceapa acum sezonul si o sa fie totul ca inainte. Cu toate ca aproape nici o motocicleta nu este gata toata lumea face pasi marunti...dar siguri. Deh ce sa faci faci comanda de piese si ele nu iti ajung la timp sau chiar deloc... ...nu mai comentez. Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 ...Gilda...nici aici nu scapam de tine? Omniprezenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue-spider Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 Viata in Craiova e ok ...Serghei e cu BAC-ul iar restul au motoarele la reparat ...ma uimeste ca au iesit pe strazi doar speed-urile ..pana se gandesc si ei sa le scoata vine iarna atunci eu propun o iesire si fara motoare , asta ca sa facem incalzirea , pentru ca nici motorul meu nu este gata <am niste probleme marunte dar care ma fac sa pierd foarte mult timp> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate