liviutza Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Salutari tuturor, am nevoie de o recomandare pentru un service BUN. Ma intereseaza unul care sa-mi poate schimba in intregime motorul de pe un scuter de 50 cmc (Tomos youngst'r) cu ceva mai performant. Criterii: - service-ul / furnizorul sa poata oferi un motor nou si performant de 50 cmc. de preferat 2 timpi - sa poata face si montarea si adaptarile necesare, la un nivel rezonabil - nu vreau decat schimbarea motorului (si ce-o mai trebui schimbat prin el), fara delimitare sau altceva - transmisia finala e pe lantz. As dori sa ramana asa. - buget total alocat - max. 1500 EUro, cu tot cu manopera, motor, etc. Una peste alta, cu TOT, max. 5000 RON. Dar in banii astia ma astept la un motor nou de firma, pentru ca-mi pot lua un scuter nou, la o adica. Intrebari: - credeti ca e viabil ca proiect si cost? - recomandati pe cineva care sa poata face totul, de la un cap la altul? nu ma intereseaza daca e Gigi de la colt sau un superservice - totul e sa iasa bine. Multumiri in avans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LGO Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Ceea ce vrei sa faci nu are nici un sens, sa schimbi un motor de 50 cmc cu altul tot de 50 cmc, chiar daca e de firma mai buna tot pe un sasiu Tomos e... Vinde ce ai, pune si ceilalti bani si ia ceva ca lumea. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Ceea ce vrei sa faci nu are nici un sens, sa schimbi un motor de 50 cmc cu altul tot de 50 cmc, chiar daca e de firma mai buna tot pe un sasiu Tomos e... Vinde ce ai, pune si ceilalti bani si ia ceva ca lumea. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutza Postat Iulie 31, 2007 Autor Share Postat Iulie 31, 2007 Nu va contrazic, dar nu am nevoie sa strang bani daca vreau sa iau altceva, din fericire m-as descurca. Fiecare cu ciudatenia lui , iar eu sunt perfect multumit cu sasiul pe care-l am, doar ca as dori un motor mai bun (mai ales la demaraje) pe el. Asadar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate