nkz Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Mda,m-am razgindit.E evident ca nu ma apreciati la adevarata valoare. Andi lasa ma ca o sa ai loc in fatza ca asa au batranii si handicapatii. Sau in cazul tau si unii si altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 9, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2004 Lasa ma NKZ ca daca-si ia carnetul de pensii la el platim cu reducere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 9, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2004 Doar atatia? Pai ne-o trage SBZ.ro de nu ne vedem!! Roadhogii, unde sunteti? Chopperistii? Alo, hai ca avem meci mare!!! Pana acum ne-am adunat de 2-3 echipe, dar se poate si mai mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Noiembrie 9, 2004 Admin Share Postat Noiembrie 9, 2004 vezi la fete, poate strangi de niste majorete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nkz Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 vezi la fete, poate strangi de niste majorete Pentru tine sunt sigur ca gasim...minorete. Da in ziua de azi sunt bune si alea. Oricum esti prea batran sa le faci fatza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Doar atatia? Pai ne-o trage SBZ.ro de nu ne vedem!! Roadhogii, unde sunteti? Chopperistii? Alo, hai ca avem meci mare!!! Pana acum ne-am adunat de 2-3 echipe, dar se poate si mai mult! aici aici..... copil de mingi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ulise Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Si eu si eu.....Doar ca dupa meci am nevoie de masaj din partea majoretelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Noiembrie 9, 2004 Admin Share Postat Noiembrie 9, 2004 Pentru tine sunt sigur ca gasim...minorete. Da in ziua de azi sunt bune si alea. Oricum esti prea batran sa le faci fatza. dragii mosului, eu doar ma uit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 dobrescule , just picture this.tu , intr o echipa cu diversi , si in fata ta, la adversari, danis, ak raptor si eu :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 9, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2004 dobrescule , just picture this.tu , intr o echipa cu diversi , si in fata ta, la adversari, danis, ak raptor si eu :cheers: Ce e asta ma, imi ataci moralul? Huooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nkz Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 dobrescule , just picture this.tu , intr o echipa cu diversi , si in fata ta, la adversari, danis, ak raptor si eu :cheers: Cu cat esti mai greu cu atat cazi mai tare. Cu cat esti mai inalt cu atat cazi mai de sus. Asa ca nu tine cu d-astea. Ca sa nu mai zic ca la cat sunteti de umflati s-ar putea sa nu treceti fizic de mijlocul terenului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 9, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2004 Cu cat esti mai greu cu atat cazi mai tare. Cu cat esti mai inalt cu atat cazi mai de sus. Asa ca nu tine cu d-astea. Ca sa nu mai zic ca la cat sunteti de umflati s-ar putea sa nu treceti fizic de mijlocul terenului. Si daca trec, nu o sa mai aiba energie sa treaca inapoi! NKZ, asa, fi rau baiete! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tm-96-rau Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 pina atunci............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tm-96-rau Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 .......actiune la poarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tm-96-rau Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 ............in pauza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 .......actiune la poarta Ce face ăla-n alb ? strică terenu' ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tm-96-rau Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 ..........fault Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tm-96-rau Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 ..........arbitru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tm-96-rau Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 .....final de meci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tm-96-rau Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 a fost extraordinar nu imi venea sa cred cita´energie si pasiune aveau in ei jucatori m-as fi bagat si eu putin in noroiul ala. succes la meciul vostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 9, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2004 La dracu, afara ploua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Noiembrie 10, 2004 Share Postat Noiembrie 10, 2004 m-am gandit eu ca de aia am picaturi de apa pe casca... Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ulise Postat Noiembrie 10, 2004 Share Postat Noiembrie 10, 2004 a fost extraordinar nu imi venea sa cred cita´energie si pasiune aveau in ei jucatori m-as fi bagat si eu putin in noroiul ala. succes la meciul vostru K-lumea!Totusi ar trebui si portarul sa fie calare pe motor ca asa are viata prea usoara(ca sa nu mai zic de arbitru care este indecent de curat ).Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tm-96-rau Postat Noiembrie 10, 2004 Share Postat Noiembrie 10, 2004 la portar poate iar fi trebuit un quad si arbitru este inbracat in alb sa fie observat si nu confundat ,..cu mingea, cind fluiera 11 metri degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
woo_iuzar Postat Noiembrie 10, 2004 Share Postat Noiembrie 10, 2004 ...Dobrescu, daca tot o sa ne rupeti la football, nu vrei sa ne luam revansa in alt mod? citeste aici: http://www.daewooclub.ro/viewtopic.php?t=1778 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate