tro5 Postat Noiembrie 10, 2004 Share Postat Noiembrie 10, 2004 Toata lumea este chemata la paranghelie mare vineri........prezenta obligatorie..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Noiembrie 10, 2004 Share Postat Noiembrie 10, 2004 unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Noiembrie 10, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2004 unde? Club Etrusco in spatele springului din piata Alba Iulia........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 Deci TRO5 si Hannibal au zis ca fac cinste!!! Sunteti toti asteptati in Etrusco vineri. (Ma astept la niste bate in cap ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 Deci TRO5 si Hannibal au zis ca fac cinste!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 aaaa, da ... stai ca mi-au spus sambata de asta.... good ... ne vedem toti acolo vineri Io uitasem complet ca e ziua lui Rares TRO5. LA MULTI ANI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 Ohooo... La multi ani, Maestre Rares. Vezi ca eu nu beau numai apa plata cu lamaie ! :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 Alo! Domnul Ursu and company. Trebe sa mai hibernati putin ca sa va treziti la petrecerea Tro5-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 Pai ce si io am scris aiurea acolo!!!! Datele publice nu se dau corect. Hannibal nu esti bun de hacker. Esti bun de hackuit Ce la scoala aveai nr de telefon corect in catalog? (Intreab-o pe Laura ce numere de telefon avem io in catalog ) Oricum .. vineri in Etrusco. Rares sa ne traiesti si fara evenimente sportive. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 Ce la scoala aveai nr de telefon corect in catalog? Nici nu aveam nevoie! Mama era secretara in liceu. Cum faceam cate o tampenie cum imi luam p ...le in c...r acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 Nu conteaza data de nastere, cine face invitatia ... face si cinste. Este scris shi in codul rutier parca. Deci LMA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 Este scris shi in codul rutier parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 Nici nu aveam nevoie! Mama era secretara in liceu. Cum faceam cate o tampenie cum imi luam p ...le in c...r acasa NASPA, MEN!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 La Multi Ani, RARES!!!! Traiasca Tro5!!! SI SA VA DISTRATI SI PENTRU MINE!!! SI SA BETI UN PA;AR DE GHIN SI IN CINSTEA MEA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 Nici nu aveam nevoie! Mama era secretara in liceu. Cum faceam cate o tampenie cum imi luam p ...le in c...r acasa Draq te-a pus sa dai la acelasi liceu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 La Multi Ani, Rares! Oricum iti urasem in avans vineri in Jack, dar tot trebuie sa dai berile alea ca deja le-am vorbit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 Bai, noi ne agitam degeaba nu e nici o petrecere ... nu vedetzi bine e o pwtrecere in traducere libera ... o trecere PW. Ce inseamna PW? Stie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Noiembrie 12, 2004 Share Postat Noiembrie 12, 2004 Io uitasem complet ca e ziua lui Rares TRO5 Uite cum vor unii sa ne abata atentia asa, pe fata... Sa-ti fie rusine Baiazide, nu vrei sa le dai o bere la pretenii tai. O sa alegem alt secretar la club. La multi ani si s-auzim de bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Noiembrie 12, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2004 Uite cum vor unii sa ne abata atentia asa, pe fata... Sa-ti fie rusine Baiazide, nu vrei sa le dai o bere la pretenii tai. O sa alegem alt secretar la club. La multi ani si s-auzim de bine.... La multi ani Baiazide............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 12, 2004 Share Postat Noiembrie 12, 2004 Uite cum vor unii sa ne abata atentia asa, pe fata... Sa-ti fie rusine Baiazide, nu vrei sa le dai o bere la pretenii tai. O sa alegem alt secretar la club. La multi ani si s-auzim de bine.... LMA Baiazide! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Noiembrie 12, 2004 Share Postat Noiembrie 12, 2004 Pai atunci sigur o sa vin si eu sa ii sarbatoresc pe baietii! La multzi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Noiembrie 12, 2004 Share Postat Noiembrie 12, 2004 OH MY GOD! Here we go again.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 13, 2004 Share Postat Noiembrie 13, 2004 Bun si photoshopul ala la ceva! Hannibal aveti licenta? Ca va trimit niste oameni de la mine de la firma Degeaba il maschezi pe Rares !!!! A facut invitatia, ati zis ca dati de baut ,,, acum o dati la intors Diseara cand va luati salariul sa nu va duceti cu el acasa.. direct in Etrusco. A si vezi ca Ursu, Don Leoncio si cu mine bem numai Jack Daniels. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Noiembrie 13, 2004 Share Postat Noiembrie 13, 2004 Ce Photoshop? ACDSee-ul sa traiasca... Nu mai umbla frate cu plastografii .... uite aici adevarul: Draga Ivane, tu tii cu URSU' ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Noiembrie 13, 2004 Share Postat Noiembrie 13, 2004 A facut invitatia, ati zis ca dati de baut ,,, acum o dati la intors Nu-mi vine sa cred! Dupa ce-am vorbit ceva serios o dati la intors ptr. cateva sticle de bourbon acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate