2 Psycho Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Invidia , asta , bat-o vina , boala incurabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 extreme sensation Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 (editat) extreme sensation ce misto si eu am vrut dar nu am gasit in greccia unde am fost Editat Septembrie 5, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 extreme sensation Nice esti nebun rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 (editat) Noul meu moto! Plimbarile sunt excelente cu el Editat Septembrie 5, 2008 de TAndi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Felicitari Andi, fain motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 ca sa nu ma mai chinui sa la uploadez si p`aci pozele le-am pus pe /index.php?showtopic=263787 sau http://assryder.hi5.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 Boga, we: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 si inca cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Boga, we: faine poze schimbasi clubul? :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 faine pozeschimbasi clubul? :D Cineva e gelos? Sau mi se pare? Proasta influenta are Alina asupra ta man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 sergiu imi pare rau sergiu imi pare rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 Lali...poze nenea! La tine is alea faine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) numai poze? sau si filmulete??!! incerc de seara sa pun. sunt acuma la scarbici . Editat Septembrie 8, 2008 de BMW RIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 fara filmuletz Lajos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 numai poze? sau si filmulete??!! incerc de seara sa pun. sunt acuma la scarbici . Filmulete, flmulete! :D Vrem filmulete! :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 bah fara filmulete unde nu are sergiu semnal :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 numai poze? sau si filmulete??!! incerc de seara sa pun. sunt acuma la scarbici . Fara filmeeeee:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 extreme sensation Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 Tare nenea!! Unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 pana la ce inaltiem te poate ridica si de la c inaltime ai sarit tu ...io am avut cadere de 80 metrii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 poze Boga. deocamdata NUMAI poze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Tare nenea!! Unde? pana la ce inaltiem te poate ridica si de la c inaltime ai sarit tu ...io am avut cadere de 80 metrii Siofok (Balaton -2001). Am sarit de la 50 m dar eu aveam apa de 40 cm sub mine Inafara de bungee puteai sa faci si catapult, dar asta era indicat s-o faci doar dupa cel putin 3 sarituri bungee. Si catapultul e pe lista . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 cat a costat aventura avent? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 De si nu sa postat nici o iesire, am facut noi, n-am stat acasa Am iesit la Suncuius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate