Bucu' Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 iara dadusi de mancare vlade? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 iara dadusi de mancare vlade? mah, vorba unui prieten de-a nostru :"mancare si bani este, omenie sa fie!!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 mah, vorba unui prieten de-a nostru :"mancare si bani este, omenie sa fie!!" bine zis.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 gixere te-ai dat la fund aseara si u si vlad ati zis ca dam o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 18, 2007 Autor Share Postat Septembrie 18, 2007 gixere te-ai dat la fund aseara si u si vlad ati zis ca dam o tura Aaaa... ? Vlad? Gixxxer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 Aaaa... ? Vlad? Gixxxer? da da alek nu a zis nimic ca n-are permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 18, 2007 Autor Share Postat Septembrie 18, 2007 da da alek nu a zis nimic ca n-are permis Lol... taci ma, ca tu nu stii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 gixere te-ai dat la fund aseara si u si vlad ati zis ca dam o tura Noi am iesit... tu iesi dupa ora 22.00? daca iesi te invitam deseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 Noi am iesit... tu iesi dupa ora 22.00? daca iesi te invitam deseara. am iesit pe la 18.00 sa ajut un preten biker (poloistu) ca avu niste prob cu motoru, dupa care am stat de pe la 19 cu un al biker care nu mai are motor (soso) la o pizza, dp iara am mers sa-l ajut pe polo iar m-am intors pe la terasa. in timpul asta am asteptat sa ma sune lumea la o tura si am mers acas pe la 22.00........................................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 (editat) am iesit pe la 18.00 sa ajut un preten biker (poloistu) ca avu niste prob cu motoru, dupa care am stat de pe la 19 cu un al biker care nu mai are motor (soso) la o pizza, dp iara am mers sa-l ajut pe polo iar m-am intors pe la terasa. in timpul asta am asteptat sa ma sune lumea la o tura si am mers acas pe la 22.00........................................ nah eu nu am stiut ca ai iesit ca nu imi era greu sa ies... eu oricum eram in oras si ma plimbam.....singur pana am vb cu vlad .Data viitoare da si tu un beep macar sa stiu si eu ... Editat Septembrie 18, 2007 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 nah eu nu am stiut ca ai iesit ca nu imi era greu sa ies... eu oricum eram in oras si ma plimbam.....singur pana am vb cu vlad .Data viitoare da si tu un beep macar sa stiu si eu ... da gixxxer`utu cand mai iesiti prin oras nu ma uitati .... ca paci pot sa vin si eu calumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 da gixxxer`utu cand mai iesiti prin oras nu ma uitati .... ca paci pot sa vin si eu calumea eu sunt pasare de noapte... iar tu ai scoala.. unde iesi tu la ora 23 sau mai tarziu ?!?!.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 nah eu nu am stiut ca ai iesit ca nu imi era greu sa ies... eu oricum eram in oras si ma plimbam.....singur pana am vb cu vlad .Data viitoare da si tu un beep macar sa stiu si eu ... dar nu vb ca ma suni u am asteptat dar nu ai sunat am zis ca poate ai tb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 dar nu vb ca ma suni u am asteptat dar nu ai sunat am zis ca poate ai tb cand am vb la tel?cand am fost la remeti??atunci am fost sub influenta gradelor superioare ale alcoolului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 19, 2007 Autor Share Postat Septembrie 19, 2007 cand am vb la tel?cand am fost la remeti??atunci am fost sub influenta gradelor superioare ale alcoolului. Tu te-ai cam pus pe "grade" in ultimu' timp! Anturaju', anturaju'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 21, 2007 Share Postat Septembrie 21, 2007 ati uitat numele topicului ? only pictures ... vb pe topicu DISCUTII ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 (editat) O parte din pozele de ieri de la Fantanele, restul o vina de la Sandu Editat Septembrie 30, 2007 de cristian8214 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 superrr ... mai ales cu stancile alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 1, 2007 Autor Share Postat Octombrie 1, 2007 Baii...v-am vazut cand ati plecat din Oradea...pe la 10:30 ati fost pe clujului...cam tarziu... Ce-as mai fi venit si eu... Cristi, te-am sunat, ziceam ca vezi tu si dai un apel, niik. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Baii...v-am vazut cand ati plecat din Oradea...pe la 10:30 ati fost pe clujului...cam tarziu... Ce-as mai fi venit si eu... Cristi, te-am sunat, ziceam ca vezi tu si dai un apel, niik. Pe mine? Nu am vazut numarul tau de telefon, numai daca nu ti l-ai scimbat ca altfel te sunam inapoi fi sigur. Sorry! Ce numar era? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 1, 2007 Autor Share Postat Octombrie 1, 2007 Pe mine? Nu am vazut numarul tau de telefon, numai daca nu ti l-ai scimbat ca altfel te sunam inapoi fi sigur. Sorry! Ce numar era? Oi fi sunat un alt Cristi? ..939 in coada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ssshark Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 In sfarsit pun si eu pozele de la Fantanele ca la Sighisoara nu am mai ajuns Sper ca va fi si Sighisoara anu asta A fost foarte fain si la Fantanele Ma gandesc sa vedem unde sa iesim si sapt asta, dar sper sa fim mai multi. Daca aveti ceva idei puteti sa postati si dupa alegem unde mergem AFALT USCAT LA TOTI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 adevarate pozele... sper sa iesim si in weekend daca e asa vremea cum e si azi.Si sa ne strangem mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 super faine have fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate