boorman Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 duminica: oradea-alesd-piatra craiului-bulz-remeti and back Aleck, teamsunat mainainte, undi estiiii?? am vrut sa te chem la o plimbarica. iata poze de ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERHIO NX Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Faine Poze!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Faine Poze!! asai? numai nushtiu cum sa le pun separat de pozele vechi... anyway a fost super fain! va multumesc pt participare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mm83vlp Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 asai? numai nushtiu cum sa le pun separat de pozele vechi... anyway a fost super fain! va multumesc pt participare! tre sa repetam iesirea daca ne permite vremea....anul asta cat se mai poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 week-end-ul aceasta a avut loc inchiderea de sezon(care nu inseamna ca nu ne mai da cu motoare) la RSO. a fost un w-e f. reusit ne am distrat bine. dorim sa multumin organizatorilor(divizia de lux(tinca) RSO) aceste 2 zile superbe. O sa vedeti in filmulet si formatia RSO care este formata din 3 persoane. vizionare placuta!!! alte poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 O sa vedeti in filmulet si formatia RSO care este formata din 3 persoane. ne-am distrat de minune , a fost superb si vremea si anturajul ,dar Laios nu inteleg ce ai vrut sa zici cu ,, formata din 3 persoane '' o sa creada lumea k astia santem toti? O sa vedeti in filmulet si formatia RSO care este formata din 3 persoane. ne-am distrat de minune , a fost superb si vremea si anturajul ,dar Laios nu inteleg ce ai vrut sa zici cu ,, formata din 3 persoane '' o sa creada lumea k astia santem toti? off topic pt cine stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 O sa vedeti in filmulet si formatia RSO care este formata din 3 persoane. ne-am distrat de minune , a fost superb si vremea si anturajul ,dar Laios nu inteleg ce ai vrut sa zici cu ,, formata din 3 persoane '' o sa creada lumea k astia santem toti? off topic pt cine stiu A fost super bine, m-am simtit de minune cu voi cu toti, nu cred ca s-a suparat cineva de trezirea de duminica dimineata cu tigaia si polonicul . Plimbarea de duminica super faina si mai asteptama poze de la Manu si Cristina si Andy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 3 persoane ?parca eram vreo 10...15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Da 3 persoane au fost in FORMATIA MUZICALA RSO 1. chitara 2. fluier 3. pian Acuma intelegeti ce am vrut sa scriu??? Ah!! Si ne-am intalnit si cu Ghost-Rider in Tinca si purta tricou RSO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 (editat) Da 3 persoane au fost in FORMATIA MUZICALA RSO1. chitara 2. fluier 3. pian Acuma intelegeti ce am vrut sa scriu??? Ah!! Si ne-am intalnit si cu Ghost-Rider in Tinca si purta tricou RSO. acuma imi dau seama de vrei sa vinzi moto iti iei bicileta Editat Octombrie 14, 2008 de cristian8214 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 SI FAM BORZ MULTUMESTE DE GAZDUIRE, DE MANCARE, DE PREPARARE... speram ca acesta este doar inceputul... si in ce priveste RSO! poze mai incolo, asa de multe sunt ca nu am reusit inca sa le descarcam...speram pe maine! inca ceva daca are care-va o melodie mai buna pentru fundal la filmulete, va rog sa-mi trimite-ti pe mail borz_cris@yahoo.com hai pa si sa ne vedem cat mai curand!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Au fost zile de neutat!! Sa mai fie multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 daca se paote sa se stranga pe un CD toate poZele si acel CDsa treaca pe la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Da idee buna! Asteptam si de la ceilalti CD, poze... filme... daca se paote sa se stranga pe un CD toate poZele si acel CDsa treaca pe la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Da idee buna! Asteptam si de la ceilalti CD, poze... filme... asa de multe poze am facut ca abia am reusit sa le descarc eu va dau aparatul sau cardul si le copiati, mai ales filmuletele care sunt un adevarat... deliciu cam atatea deocamdata! restul pe filmulete cand le termin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 scurta iesire eu si alek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 nu se vede nimic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 las cd nu o sa te tragi pe c.u.r o sa vezi live Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 16, 2008 Autor Share Postat Octombrie 16, 2008 las cd nu o sa te tragi pe c.u.r o sa vezi live True, true! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
callmeslick Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 scurta iesire eu si alek V-am vazut eu....scurta iesire la umplut burta cu gyros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 V-am vazut eu....scurta iesire la umplut burta cu gyros o domu' shery apropo era shaorma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mh1 Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Poze de la expozitia moto de la Koln Poze Intermot Koln Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 (editat) scurta iesire azi la negreni cu noua jucarie Editat Octombrie 18, 2008 de RaitaMC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 scurta iesire azi la negreni cu noua jucarie asta da atv, merge singur . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mh1 Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 Poze de la expozitia moto de la Koln Poze Intermot Koln Vad ca nu functioneaza link-ul. Am pus pozele la adresa de mai jos http://picasaweb.google.ro/broderie.oradea/IntermotKoln2008# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate