Bucu' Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Da...vazut. Si cica pana aia veche ne scoate la un "ceai"... Ma duc sa-mi iau echipament... de dus paharu' la gura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 ooooo... deci asa... atunci tre sa postez la planuri plimbari... iesire in jurul garajului , stii cum e ... motoru si femeia nu se impart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 - parca era topic doar pentru poze fara OT-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 asa Cristi zile ... ca si eu le`am zis da cine`l baga pe repsol in seama ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Da...vazut. Si cica pana aia veche ne scoate la un "ceai"... Ma duc sa-mi iau echipament... de dus paharu' la gura. Ba da rai sunteti! V-am crescut la sanul meu, si acum de astea faceti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 - parca era topic doar pentru poze fara OT-uri cristian8214 are dreptate. Eu tot mai intru pe topicu asta sa mai vad ceva poze noi...si pagini intregi numai cu discutii care mai de care mai off-topic. Noah...bine ca nu sunt operator. Salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 18, 2007 Autor Share Postat Octombrie 18, 2007 Ba da rai sunteti! V-am crescut la sanul meu, si acum de astea faceti?? Edit: uitasem un emoticon... asta ca sa fiu rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Edit: uitasem un emoticon... asta ca sa fiu rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 brrr am murit de fring ieri pana la sens in ungaria.. doar 2 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 brrr am murit de fring ieri pana la sens in ungaria.. doar 2 poze daca ai echipament nu mori de frig da cu cine ai mai fost? voi nu dati un telefon cand iesiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 daca ai echipament nu mori de frig da cu cine ai mai fost? voi nu dati un telefon cand iesiti solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 solo Bine, Gixxer. Eu am crezut k acuma daca a venit frigul o sa fii mai activ pe forum, si mai putin pe sosea. Tu in schimb te plimbi prin Ungaria. Bine iti merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 mdah.. de disperat ce am fost .. ca nu am avut de gand sa ies..dar m-am dus la garaj sa incalzesc motoru putin.. si m-am hotarat sa ma plimb .. si asa am ajuns pana in ungaria. :| oricum iesirea nu o tzinut mai mult de 1 ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 27.10.07 Iesire Saldabagiu De Munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 27.10.07 Iesire Saldabagiu De Munte voi nu mai stiti da un telefon ca iesiti nici tu cezar nici cristi si nici andrei oricum nu puteam merge ca is bolnav si iau injectii si nu pot sta pe kur dar macar gestul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Ieri am dat o mica fuga pana la Arieseni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 din iesirea de duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 poze din plimbarea de sambata si cea de duminica.. scurte. --- Mesaj completat în 29 Oct 2007 09:17 -------------si 1 videoclip cu slagarul cbr60rr cantat de oprea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 COOL ... gixxxer tu ai mai fo duminica inca odata la saldabagiu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 dada ... am plimbat familionu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 30, 2007 Autor Share Postat Octombrie 30, 2007 Bai da' multi fuserati!! Misto... Gixxxu'...mai nou ai si codite?? Faina treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Bai da' multi fuserati!! Misto... Gixxxu'...mai nou ai si codite?? Faina treaba... las ca-ti tragi u gixerrrrr si vii cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 poze din iesirea noastra de sambata si duminica la vadul crisului --- Mesaj completat în 30 Oct 2007 11:44 -------------poze din iesirea noastra de sambata si duminica la vadul crisului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 30, 2007 Autor Share Postat Octombrie 30, 2007 poze din iesirea noastra de sambata si duminica la vadul crisului <small>--- Mesaj completat în 30 Oct 2007 11:44 -------------</small><br/>poze din iesirea noastra de sambata si duminica la vadul crisului V-am vazut duminica pe clujului, erati numa doi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate