Serhio Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 (editat) Salut, detin de cateva luni un GSX600F an '94, din informatiile mele (ce am citit pe net) am aflat ca ar atinge 210-240 km/h , eu nu am reusit sa ii dau mai mult de 200 si asta cu greu, pana la 190 urca, de la 190-200 ii trebuie destul de mult. (in talon scrie ca are 25kw, dar nu te poti baza pe ce scriu astia) Intrebare sa fie oare limitata? se poate atinge 190-200km cu 25kw? Editat August 6, 2007 de Serhio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 nu are cum sa fie sau sa scrie 25kw. eu cel putin nu stiiu sa existe versiuni mai slabe de 90 cp . e posibil sa fie cuiele lasate . ai dyno-jet? cel mai simplu desfaci sau pui pe cineva care se pricepe. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serhio Postat August 6, 2007 Autor Share Postat August 6, 2007 nu are cum sa fie sau sa scrie 25kw. eu cel putin nu stiiu sa existe versiuni mai slabe de 90 cp . e posibil sa fie cuiele lasate . ai dyno-jet? cel mai simplu desfaci sau pui pe cineva care se pricepe. bafta varianta standard are 86cp , acelasi motor poate fi si limitat pt. incepatori la 25 kw uita-te pe mobile. de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 probabil ca nu este limitata,cu a mea am prins intre 215 si 220,mai mult nu merge...acuma depinde si de cum a fost intretinuta si cum s-a mers cu ea.plus ca in ani se mai pierd din cai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 nu are cum sa fie sau sa scrie 25kw. eu cel putin nu stiiu sa existe versiuni mai slabe de 90 cp . e posibil sa fie cuiele lasate . ai dyno-jet? cel mai simplu desfaci sau pui pe cineva care se pricepe. bafta Tare. Deci de la 90 de cai in sus. 86 la blana e mai realist, 84 testati de Motorrad in '96... si nu la roata. F posibil sa fie limitat la 34 de cai. Mai ales la ca 200 pe bord are maximum 190 sau mai putini reali si avand in vedere ca e plasticata e posibil sa atinga atat si cu 34 de cai. Real stiu ca prinde cam 210... deci pe ceas si 230+. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirtix Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Salut, detin de cateva luni un GSX600F an '94, din informatiile mele (ce am citit pe net) am aflat ca ar atinge 210-240 km/h , eu nu am reusit sa ii dau mai mult de 200 si asta cu greu, pana la 190 urca, de la 190-200 ii trebuie destul de mult. (in talon scrie ca are 25kw, dar nu te poti baza pe ce scriu astia) Intrebare sa fie oare limitata? se poate atinge 190-200km cu 25kw? Nu e limitata... peste 190 ajunge in functie de intretinere... a mea e din '96 ( deci acelasi lucru ca si a ta) dar a fost bine intretinuta... = 220 la 12000rpm asta ajunge repede. pana la 14000rpm(240 + un pic) ii trebe autostrada. PS. a mea e echipata standard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate