schilaci Postat Noiembrie 18, 2004 Share Postat Noiembrie 18, 2004 In editia din Decembrie a revistei "BSH", am ajuns si la, ca sa-i zic asa,'raspundem cititorilor'.Totul ok pina mi-au dat achii de un articol in care un oarecare tip a fost facut sa creada ca-si cumpara motorul vietii sale de la un tip de undeva din Dublin.Fac baietii decursurile de rigoare, trimite englezul avansul dupa care...m.uie!Tzeapa cu sclipici! Ce mi-a sarit in ochi a fost numele vinzatorului:Cozmin Constantin cu e-mailul:cioaraspania@yahoo.com Pagubasul nu specifica nationalitatea mirlanului dar pentru noi nu e greu de inteles de unde este. Asta ,asa ca sa va feriti, cine stie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 18, 2004 Share Postat Noiembrie 18, 2004 asa mah,parca nu erau de ajuns"gitanes" care cersesc si fura prin vest,acu si motociclistii.....hmmm,pardon,nu e motociclist,e "ciaora de spania".....fack him! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Noiembrie 19, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2004 Nu-mi adu aminte de oamenii maro ca ma inhib si nu pot decit sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Noiembrie 22, 2004 Share Postat Noiembrie 22, 2004 (editat) Uite aici discutia dintre mine si un presupus vanzator online de motoare : /index.php?showtopic=11228 In afara de tepele cu motoare astia n-au nimic in comun cu motociclismul(cred ca au vazut motoarele pe care le "vand" doar in poze) A doua zi dupa ce am discutat cu ala din valcea am vazut la stiri ca i-au prins pe unii tot din valcea care se ocupau cu chestii deastea numai ca "vindeau" alt tip de bunuri. Editat Noiembrie 22, 2004 de binox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BERY Postat Noiembrie 26, 2004 Share Postat Noiembrie 26, 2004 care trimite bani pe buna incredere, e fraier, dar o ciora ca asta trebuie prins, legat de Moto si tras 10 Kilometri, daca ar supravietui ar stii dupa aia sa se fereasca de tot ce are dea face cu Motociclism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate