best_biker09 Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 Ti-l mai trebe?? daca il am ti-l dau daca il ai spune-mi ca il vreau! platesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Ianuarie 2, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2008 daca il ai spune-mi ca il vreau! platesc! platesti nimic.Numai sa ma uit sa vad daca il am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 M-am hotarat sa pun si ceva poze cu prima meamobra... Asfalt uscat si la multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Ianuarie 2, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2008 M-am hotarat sa pun si ceva poze cu prima meamobra... Asfalt uscat si la multi ani! Esti un om de (cuvant urat) Nu te-ai tinut de promisiune si credeam ca esti omu dar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
best_biker09 Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Esti un om de (cuvant urat) Nu te-ai tinut de promisiune si credeam ca esti omu dar ce ai mai baete cu omu`??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Ianuarie 3, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2008 (editat) ce ai mai baete cu omu`??? O promisiune(o zis ca imi vinde mobra si sa ii dau un pana schimbatoare) si iam trimis-o prin posta si acum pe mess nu mai intra si nici la tel nu mai ii de gasit asta e pe mine ma doare ca o zis ca imi vinde mobra Ma duc acum sa vad daca am arcul LATER EDIT:Iti trebe doar arcul sau toata piesa? LATER LATER LATER EDIT:Vand Porbagas glisant pentru mobra 50s si capac de pinion de plastic Editat Ianuarie 3, 2008 de Denis MBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 Da iam zis ca io vand dar de la timisoara la Lugoj sunt cativa km si io nu am cu ce sa io si duc acasa in fata portii.Draga tenis daca ai cu ce venii dupa ea vino!! si nu e cazu sa ne certam --- Mesaj completat în 04 Jan 2008 21:00 -------------Iar pe mes nu am intrat ca nu am avut net acasa pana acum dar dc nu mai sunat ca ai avut nr.meu? numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Ianuarie 4, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2008 Da iam zis ca io vand dar de la timisoara la Lugoj sunt cativa km si io nu am cu ce sa io si duc acasa in fata portii.Draga tenis daca ai cu ce venii dupa ea vino!! si nu e cazu sa ne certam <small>--- Mesaj completat în 04 Jan 2008 21:00 -------------</small><br/>Iar pe mes nu am intrat ca nu am avut net acasa pana acum dar dc nu mai sunat ca ai avut nr.meu? numa bine Pai ma.....adi ti-am zis acum pe mess,daca vin dupa ea mi-o dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 da man normal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
best_biker09 Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 daca ai toata piesa si nu iti mai trebuie poti sa o trimiti cu totu! daca nu macar arcul... P.S. Si nu va mai certati!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Ianuarie 5, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2008 daca ai toata piesa si nu iti mai trebuie poti sa o trimiti cu totu! daca nu macar arcul... P.S. Si nu va mai certati!!!! Pana acu am cautat dupa ea dar O sa mai caut si maine adica azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 Daca tot cauti vezi si tu ce piese mai ai si fa o lista daca poti si daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Ianuarie 5, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2008 (editat) Daca tot cauti vezi si tu ce piese mai ai si fa o lista daca poti si daca vrei Piese in sine n-am,am carcase-le de la motor niste pinioane si de vanzare un porbagaj glisant si capac de pinion de plastic,hai pe mess sa iti dau 2 poze sa-le pui aici. PS:Stiam ca am vazut un arc cum vrea @ best_biker09 Editat Ianuarie 5, 2008 de Denis MBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
best_biker09 Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Piese in sine n-am,am carcase-le de la motor niste pinioane si de vanzare un porbagaj glisant si capac de pinion de plastic,hai pe mess sa iti dau 2 poze sa-le pui aici. PS:Stiam ca am vazut un arc cum vrea @ best_biker09 se mai aude ceva de arc sau nu.......................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Ianuarie 9, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2008 se mai aude ceva de arc sau nu.......................... Inca nu,imi pare sincer rau ca nu il gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 In curand am sa inscriu mobrineta cu numar galben.Apoi la prima intrunire am sa fiu prezent si sper sa schimb vorbe si cu alti mobristi!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 In curand am sa inscriu mobrineta cu numar galben.Apoi la prima intrunire am sa fiu prezent si sper sa schimb vorbe si cu alti mobristi!!!!! poate te gasesc in mai la motorock in ploiesti sa schimbam vorbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Ianuarie 10, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2008 Pe cand e motorock(ploiesti)??daca e dupa mai vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 (editat) De obicei este in luna mai, in fiecare an am nimerit sa fie exact la o saptamana dupa festivalul de muzica rock topT de la noi din Buzau care se tine de obicei pe la mijlocul lui mai Editat Ianuarie 10, 2008 de ionescu_george_bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Ianuarie 10, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2008 De obicei este in luna mai, in fiecare an am nimerit sa fie exact la o saptamana dupa festivalul de muzica rock topT de la noi din Buzau care se tine de obicei pe la mijlocul lui mai Atunci e bine,motoare,rock,motoare :makeout: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Mai fratzi mobristi am mai spus si pe celalalt topic mobra dc.nu face cineva un nou topic pt.cei cu mobre nemodificate standard?!...acolo sa poata puna si poze.Face cineva? dupa ce o sa-mi inscriu motoreta caut un motociclist din Timisoara sa aiba si el acte in regula si sa vina cu mine pana in Ardeal cu motoarele. cam nebuneasca idea dar e ambitia mea de mic visul meu si curand se va implinii o sa ajung acolo si singur daca nu ma insoteste nime!!!!!! numa bine si drumuri uscate tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Ianuarie 11, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2008 Mai fratzi mobristi am mai spus si pe celalalt topic mobra dc.nu face cineva un nou topic pt.cei cu mobre nemodificate standard?!...acolo sa poata puna si poze.Face cineva? dupa ce o sa-mi inscriu motoreta caut un motociclist din Timisoara sa aiba si el acte in regula si sa vina cu mine pana in Ardeal cu motoarele. cam nebuneasca idea dar e ambitia mea de mic visul meu si curand se va implinii o sa ajung acolo si singur daca nu ma insoteste nime!!!!!! numa bine si drumuri uscate tuturor Este topicu' Mobra tot de mine facut si e pt toate mobrele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Este topicu' Mobra tot de mine facut si e pt toate mobrele Bah:)).... nu se mai gata o data cu mobrele astea ca deja m-am saturat in jurul localitatii mele de ex., pe o raza de 20km ...... tot ce a fost mobra (si au fost multee) sau dus la remat de altii si de mine ..... ...... ultima e pe la mine prin curte! Cred ce am sa o duc.... nu mai am bani de o sambata la vre-un club Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Bah:)).... nu se mai gata o data cu mobrele astea ca deja m-am saturat in jurul localitatii mele de ex., pe o raza de 20km ...... tot ce a fost mobra (si au fost multee) sau dus la remat de altii si de mine ..... ...... ultima e pe la mine prin curte! Cred ce am sa o duc.... nu mai am bani de o sambata la vre-un club Nu a inceput sa miroasa domne? Biata de ea...ultima e la tine in curte...sa te iei de mana cu Denis si sa va duceti la remat impreuna pe motoare! PS: Are aia la tine acolo manele noi frate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 inainte sa o duci la remat nu mi trimiti si mie niste piese d p ea dak poti si dak vrei dau bani sau bere...astept raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate