sacal Postat Noiembrie 19, 2004 Share Postat Noiembrie 19, 2004 desi e joi ma gandesc, poate, cine stie, iese lumea cu motoarele, cat mai e cald. si adunam iarasi 40 de motoare la etrusco. daca nu nu oricum eu ies. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Noiembrie 19, 2004 Share Postat Noiembrie 19, 2004 nu te-am vazut la etrusco maestre Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Noiembrie 20, 2004 Share Postat Noiembrie 20, 2004 nu te-am vazut la etrusco maestre Ce face alcoolul din oameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 20, 2004 Share Postat Noiembrie 20, 2004 Dar cine bea cu motoru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Noiembrie 20, 2004 Share Postat Noiembrie 20, 2004 vreau sa va zic, o sa aveti o MAAAREEEE supriza la etrusco. si anume o sa gasiti acolo un nou MENIU! are ciorba, jnitel, gratare, salate, etc. Preturile inca nu erau facute la mancare, da sper sa fie si alea ok Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Noiembrie 20, 2004 Share Postat Noiembrie 20, 2004 Woah, CIORBA! Stiu ca de data trecuta se pregatea un dozator de vin rece /vin fiert de Murfatlar. Lucrurile merg spre bine, zic eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 22, 2004 Share Postat Noiembrie 22, 2004 Rusinica mare pentru cei ce n-au venit!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 22, 2004 Share Postat Noiembrie 22, 2004 Io si BiG bagam la burduf. De... berea trebuia stinsa ...si vorba lui Sorinake ... au meniu bun acum!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 22, 2004 Share Postat Noiembrie 22, 2004 Hondei mele ii place "menaje a troix" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 22, 2004 Share Postat Noiembrie 22, 2004 Baiazid si Hannibal. Amandoi in versiunea dupa 3 beri (adik treji) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 22, 2004 Share Postat Noiembrie 22, 2004 Roger si cu sora lui .. si evident: casca de otoman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 22, 2004 Share Postat Noiembrie 22, 2004 Dupa cum va ziceam: prietenul nostru Hannibal se facu pulbere. Dar nu ca pulbere e un termen usor pt ceea facut!!! Hanibal zice: io sa beau? NICIODATA!!! Ia priviti imaginea!!! AAAA si hanibal ... ai fost filmat in baie cand te concentrai sa dai la rate . Avem proba la dosar acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 22, 2004 Share Postat Noiembrie 22, 2004 Baiazid si o companie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 22, 2004 Share Postat Noiembrie 22, 2004 Tin sa anunt ca au fost prezenti: Siver Pistons (Ploiesti), HASHU (Azuga), Oreste (East Side Dogs Iasi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Noiembrie 22, 2004 Share Postat Noiembrie 22, 2004 N-ai uitat pe cineva otomane? Am surprins si eu cateva faze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Noiembrie 22, 2004 Share Postat Noiembrie 22, 2004 Casca de otoman: Mi-a parut bine sa va revad! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 23, 2004 Share Postat Noiembrie 23, 2004 Scuze Hadess.. intrasem de pe modem si nu stiam cum sa termin mai repede sa nu incarc factura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Noiembrie 23, 2004 Share Postat Noiembrie 23, 2004 Acu' tre sa te iert ca esti si suparat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 26, 2004 Share Postat Noiembrie 26, 2004 Vineri ? Ce prestam? Un Etrusco? Ar fi cazul ... poate asha strangem shi noi bani pentru ... Actziuni Umanitare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate