TOR Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 (editat) Atat timp cat cunosc 3 limbi straine iar tu sti inca una in plus ...ai onoarea sa ma corectezi maestre Eu nu ma supar... --- iar in ceea ce ne priveste eu nu ma uit in curtea altuia si sunt multumit cu ceea ce am ...apreciez opniile altora dar ma bazez pe cele propriiv--- Nu vreau fiu OFFTOPIC ..... so ..vreau poze ..si idei ... nu pareri si te rog ...nu pot fii perfect in toate ... "I am whom i say i am ,I am where my mouth is" Editat August 17, 2007 de rocket1982 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Bravo domnu' Cristi, felicitari, din partea mea tot respectul si iti urez calatorii cel putin la fel de frumoase si pe viitor PS: nu il mai desconsidera pe Dani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Foarte frumos , defileul Dunarii este superb , am mai scris asta intr-un topic , ocoliti un pic pe ruta Orsova - Moldova Noua - Oravita - Resita - Timisoara cunosc zona , veti ramane impresionati Off-topic : cand m-am uitat la poze si m-am uitat la poza asta m-au cuprins fiorii , nu stiu cat noroc am avut cand am intrat in parapetul de pe partea dreapta a carosabilului ca apoi sa sarim peste santul pentru scurgere si sa ne oprim in stanca (asta era cu masina ca un domn de Bucuresti foarte amabil s-a bagat in depasire fara sa se asigure ) poza e facuta cu vedere spre Dunare eu am muscat-o pe partea opusa a parcarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 25, 2007 Share Postat August 25, 2007 Felicitari si tine-o tot asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cela Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 felicitari.Abia azi am deschis computerul. Cristi,.pasiunea ta pentru motociclism este formidabila.Iti multumesc pentru foto si ...cit mai multe calatorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat August 26, 2007 Autor Share Postat August 26, 2007 E mai mult ratiune decit pasiune, pentru ca pasiunea se duce la un moment dat. Ori eu merg pe motor de la 16 ani, si nu intotdeauna am avut japoneze...dar asta n-a contat prea mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exageratu Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 Iata ca si bugetarii mai pleaca in vacanta, chiar daca nu ca altii…. Date tehnice : - 3400 km - 16 zile - 200 litri de benzina, consum exact 5,88 litri/100km - 140 litri de bagaje (Rollbag Louis 75 + 30 L, rucsac 20 L, tankbag 15 L) total cam 50 kg - consum de ulei (Procycle 10W50 sintetic) 200 ml - buget aproximativ 1500 RON - cazare la cort, casute, o pensiune si-un hotel. Traseul a fost urmatorul : Tulcea – Braila – Buzau – Ploiesti – Cheia – Mt. Rosu – Brasov – Sinaia – Babele – Brasov – Predeal – Risnov – Zarnesti – Poiana Marului – Victoria – Cirtisoara – Transfagarasan – Curtea de Arges – Rm. Vilcea – Cheile Bistritei – Pestera Polovragi – Novaci – Rinca – Transalpina – Obirsia Lotrului – Petrosani – Tg. Jiu – Cheile Sohodolului – Tismana – Baia de Arama – Valea Cernei – Herculane – Orsova – Drobeta Tr. Severin – Orsova – Defileul Dunarii – Moldova Noua – Carbunari – Sasca Montana – Cheile Nerei si Beiului – Anina – Resita – Pestera Comarnic – Bocsa – Timisoara – Lugoj – Faget – Deva- Hunedoara – Hateg – Orastie – Sarmizegetusa – Sebes – Transalpina partea de nord – Obirsia Lotrului – Voineasa – Rm. Vilcea – Curtea de Arges – Transfagarasan – Brasov – Ploiesti - Buzau – Braila – Tulcea. Cazare : - Mt. Rosu la casute – OK - Dirste Brasov – super - Victoria camping – super - Rm. Vilcea camping – naspa rau - Rinca Hotel Petrom – super - Valea Cernei pe malul apei – super - Sasca Montana pensiunea Rustica – super - Resita – Riul Alb - OK - Timisoara camping International – OK dar foarte scump (52 RON) - Orastie Mini Hotel – OK - Sebes – cort la Ripa Rosie – super peisaj - Rm. Vilcea casute – si mai naspa, ai spune ca sintem masochisti sa oprim iar acolo - Dirste Brasov – super In rest …..poze…. Asa arata 140 de litri de bagaje, cam 50 kg greutate. Cheia - Muntele Rosu - Ciucas Brasov Bucegi - Babele Fructe de padure Castelul Peles Cetatea Risnov (mult mai interesanta decit Branul) Piatra Craiului - Zarnesti Transafagarasan (in mai multe ipostaze) Valea Bistritei - Horezu - Pestera Polovragi Transalpina (portiunea Rinca - Obirsia Lotrului) Valea Jiului - Man. Lainici - Cheile Sohodolului - Man. Tismana Valea Cernei - Herculane Defileul Dunarii (si Manastirea Mraconia) Cheile Nerei, Valea Beiului, Cheile Rudariei si morile de la Eftimie Murgu Pestera Comarnic, probabil cea mai frumoasa pestera vizitabila (cu lanterne si lampase cu acetilena) Muzeul locomotivelor din Resita Timisoara, unde am stat 2 zile (asa de mult ne-a placut) si unde am schimbat rulmentii fata (treaba de jumatate de ora, la camping) Cetatea Devei ( pe ploaie....) Castelul Corvinestilor....tot pe ploaie, din pacate Sarmizegetusa Regia Cetatea Alba Iulia Sebes - Ripa Rosie - super loc de campare, super peisaj Partea de nord a Transalpinei (portiunea soft dintre Sebes si Obirsia Lotrului) Cam astea au fost pozele, am facut cam 1600 in total. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate