Sari la conținut

exageratu

INACTIV
  • Număr conținut

    110
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    exageratu

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    B-64-ZPW
  • Club
    .....

Informații profil

  • Motociclete detinute
    prima

exageratu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu te inteleg dar .... poate ai dreptate.
  2. Ai perfecta dreptate. Foarte interesant este ca : Stiti cati motociclisti au trecut dupa accident ?????????? Au trecut peste 20 cu siguranta . Stiti cati au oprit ??????? !!! doi , doi motociclisti fratilor , atat . Sa va mai zic ca din sens opus treceau cu viteza aprope sa-l calce pe cap !! no comment.
  3. Motorul avea nr de ms respectiv MS-01-ASZ. LOGIC ........ Roman si chiar daca oprea ...... la noi dupa cum stiti vinovatul moral nu este vinovat. Sunt ferm convins ca a vazut accidentul dar......... Din pacate chiar nu am vazut nr de inmatriculare al........ cocalar putin spus , un infect de om . Imi doresc din tot sufletul sa nu aiba liniste si sa-l aiba pe constinta pe motociclist.
  4. Nu a fost lovit din spate cu siguranta crede-ma . Viteza mare si posibil cauciuc rece .
  5. Eu sunt acel individ cu microbuzul cu litera z , adevarul este ca : un jeep se deplasa cu mare viteza spre buc , pe banda trei circula acel opel care era condus de un domn la vre-o 60 de ani . Jeep-ul a venit din spate foarte tare cu faza lunga si claxoane , opelul si-a vazut de drum pe banda lui de mers , atunci jeepul sa razbunat a depasit si a decis sa-i de-a o lectie Dl din opel , cum ???? Binenteles dupa depasire a franat brusc in fata lui , opelul a franat si el si astfel motociclistul care venea din spate ( dar departe de opel ) sa speriat a franat mai mult spate ( motocicleta a lovit cu lateral spate dreapta opelul lateral spate stanga ) roata din fata a lovit bordura si in momentul ala motociclistu a zburat direct in stalpii de pe mijlocul strazi . A avut puls vre-o 10 min , smurrdul a facut tot ce-a putut , chiar sau chinuit pt resuscitare dar din pacate in zadar. Impactul a fost foarte puternic . Referitor la acel logan de MAI , a lovit si el moto dar dupa accident. Dumnezeu sa-l ierte. .
  6. Pacat pentru femeie Dumnezeu s-o ierte . Chiar si pt motociclist pacat ( dar ce sa-i faci..... smecheria si prostia costa). Ps. BRAVO Gabi , ai scris cel mai mut la topic-ul asta . Parca nici nu mai conteaza ca ai scris mult si prost , multumim si pt sfat .
  7. Da , sincer asa ar trebui sa facem , sa nu pierdem vremea prin benzinari.
  8. Multumesc tare mult pt tot, sigur voi posta cat de curand tatuajul meu. In legatura cu locatia ai dreptate m-am tot gandit si nu cred ca-l voi face pe gat, in rest sa auzim numai de bine.
  9. Salut, am 29 de ani si sincer chiar nu ma tatuez pt a fi la moda. Simt nevoia sa fac o schimbare la mine si m-am gandit sa imi fac un tatuaj . Sincer chiar simt nevoia sa-ti repet ca eu chiar nu o fac pt a fi la moda. Si referitor la tatuaj uite suntem in 2009 aprilie si modelul asta mi-ar placea, sincer nu asa mult sa-l fac pe pielea mea.
  10. Da, multumesc tare mult imi place si al tau dar sincer vreau exact ca ala din colt dreapta dar sa nu fie plin , sa fie desenat ca si genul tatuajului tau, simplu. Sunt tare curios de ce zici tu sa ma gandesc de 1000000000 de ori inainte. Sincer eu nu m-am gandit chiar de 100000000000000 de ori dar pana acum pe gat sunt decis sa-mi fac. Sunt tare curios de ce zici tu sa ma gandesc de 1000000000 de ori inainte. Sincer eu nu m-am gandit chiar de 100000000000000 de ori dar pana acum pe gat sunt decis sa-mi fac.
  11. Salut , as vrea sa-mi fac si eu pe gat un tatuaj, mai exact o motocicleta si am tot cautat peste tot si nu am gasit nimic, stie cineva ceva? Sincer am vazut la o tipa pe gat o moto superba . Multumesc.
  12. Am vorbit o singura data cu Rontz la ursu , am dat noroc cu el si am schimbat 2 cuvinte va pot spune ca era un om respectos si un om careia i se citea pe fata fericirea si dorinta de a trai viata din plin. Ce trist sa dispara asa repede. Plang si nu ma pot opri , ma uit la poza lui si parca nu-mi vine sa cred . Pacat..... Mare pacat si parca prea devreme totusi........ p.s - Merg si eu joi, cu ce-o fi.
  13. [/quote Cat ai dt pe moto arata f bine vreu si eu unul asa .
×
×
  • Creează nouă...