Vlad Codreanu Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) Daca e cineva interesat: /index.php?showtopic=236342 NU de alta, dar mai este lume pe aici care stie mobra Nu dati cu paru' ca e offtopic. Merge super bine la plimbare, fie ca ai fie ca ai cu cine, fie ca nu Editat Iulie 7, 2008 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 caut pe cineva serios kre sa imi aduca un motor din italia din anunturile d p moto.it un suzuki gsr600 sau kawasaki er6n Septimiu 0752447970 sau ID: septimiu_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 (editat) caut pe cineva serios kre sa imi aduca un motor din italia din anunturile d p moto.itun suzuki gsr600 sau kawasaki er6n Septimiu 0752447970 sau ID: septimiu_21 io zic sa te duci singur in italia sau da-i un search pe google , asta e topic pt plimbari , te-am pus in leg cu cineva care acum e in italia , nu shtiu exact ce vrei , daca chiar vrei ceva.. cine pleaca maine spre mare , sau poimaine? Editat Iulie 9, 2008 de H3llriderr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eCostin Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 cine pleaca maine spre mare , sau poimaine? Eu. Ma gandeam sa plec vineri spre sambata, sa ajung in Vama inainte de rasarit. Cazare sambata noaptea. Mancare, bautura, plimbari si somn 2 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Astazi la ora 16:30 in benzinaria Lukoil de pe Pallady. Ultima benzinarie inainte de intrarea pe autostrada. Plecare spre Vama prin Medgidia-NegruVoda (evitare aglomeratie). Nu intrebati porcarii despre viteza medie, ete etc. Cine are kef vine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babicu Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 io zic sa te duci singur in italia sau da-i un search pe google , asta e topic pt plimbari , te-am pus in leg cu cineva care acum e in italia , nu shtiu exact ce vrei , daca chiar vrei ceva.. cine pleaca maine spre mare , sau poimaine? Nu mai invatati baiatul sa plece haihui. Italienii nu dau numar provizoriu si daca nu are ceva aranjat o sa o aduca in carca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 care mai mergi de vineri noapte pana duminica la Gura Portitei,avec moi Dezu si Carja ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 care mai mergi de vineri noapte pana duminica la Gura Portitei,avec moi Dezu si Carja ??? da da da , avem saltea , barca gonflabila si ochelari , labe ,de .....cum se numeste horia ca am uitat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 vineri seara mergem la mare (18 iulie) sau sambata foarte foarte dimineata (19 iulie) mergem spre Venus (saturn olimp) si ne intoarcem duminica (20 iulie) scopul.... o baie , un somn pe plaja si ... www.libertyparade.com astept propuneri de traseu si "abonati" la excursie! id YM rr.azvan tel. 0732237491 grabiti-va ca mai e putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 vineri seara mergem la mare (18 iulie) sau sambata foarte foarte dimineata (19 iulie) mergem spre Venus (saturn olimp) si ne intoarcem duminica (20 iulie) scopul.... o baie , un somn pe plaja si ... www.libertyparade.com astept propuneri de traseu si "abonati" la excursie! id YM rr.azvan tel. 0732237491 grabiti-va ca mai e putin ce naspa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 sa stii k nu toti bickeri trebuie sa aiba burta, barba si sa asculte rock (de foarte slaba calitate) morti de beti intr-o bodega din vama veche... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iulie 15, 2008 Autor Share Postat Iulie 15, 2008 sa stii k nu toti bickeri trebuie sa aiba burta, barba si sa asculte rock (de foarte slaba calitate) morti de beti intr-o bodega din vama veche... asa e bai karja! mai sunt si MAGHERISTI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu.DXR Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 nu nu.......cum ai spus tu noro.... COCOGIAMBISTI!!! care bineintzeles nici nu tre sa poarte casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 exista si bikeri de etnie cocalari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) cata simpatie din partea voastra! m-ati emotionat pana la lacrimi... o sa merg cu casca aburita din cauza voastra nu stiu cum o sa ma mai urc pe motor de rusine... si poate dupa ce o sa terminati amuzamentul asta o sa intelegeti intr-o zi de ce vedeti langa voi aceleasi mutre dezinteresate , aceleasi glume de 2 lei aceeasi bataie de joc la adresa celora care nu va copiaza... Editat Iulie 15, 2008 de Cornhholio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 De ce sunteti mah rai cu baiatu' asta? V-a invitat si el la mare si sariti la el.. Rusinica.....parca doar in vama va duceti mereu....hmmm...nu mai fiti asa...topicu' e de plimbari..pana la mare tot plimbare e va pupa mama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felix_ionescu Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 hai copii...fara rusine...eu am strans deja vreo 15 dispusi de plimbari in lista de mess si mai exact cu majoritatea deja am iesit la niste ture Va mai asteptam!!! felix_ionescu@yahoo.com 0723 506 313 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Alexutza_sct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iulie 15, 2008 Autor Share Postat Iulie 15, 2008 Alexutza_sct nu te rosii la fomeia cu care impart salteaua ca te sparg felix_ionescu@yahoo.com0723 506 313 welcome! p.s: tu chiar ai citit tot topicul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) @noro - pe tine o sa te visez urat noaptea Editat Iulie 15, 2008 de Cornhholio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iulie 15, 2008 Autor Share Postat Iulie 15, 2008 @noro - pe tine o sa te visez urat noaptea esti cumva gay? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) din cate tin minte nu... si daca as fi nu ai mai avea tu de ce sa te iei de mine " Alexutza_sct nu te rosii la fomeia cu care impart salteaua ca te sparg" tu ai ceva frustrari ? sau faci multa sala de forta ascultand manele ? Editat Iulie 15, 2008 de Cornhholio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iulie 15, 2008 Autor Share Postat Iulie 15, 2008 din cate tin minte nu... si daca as fi nu ai mai avea tu de ce sa te iei de mine " Alexutza_sct nu te rosii la fomeia cu care impart salteaua ca te sparg" tu ai ceva frustrari ? sau faci multa sala de forta ascultand manele ? mai mult frustrari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 pai daca vinzi cb-u ai bani de avans la logan si scapi de mare parte din ele... cine stie unde te mai regasesti dupa aceea nu mai postez aici.. nu vreau sa am remuscari alta data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) fetelor, va mai trageti mult palme peste fund? Editat Iulie 15, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate