noro Postat Noiembrie 11, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2008 suntem la sfirsit de sezon si am reinoit recuzita[mobra]pot sa apelez si eu la o asig. inteleg ca este mai,suptire" multam desigur, suna-l pe John la numarul care l-am postat mai sus, si gata ca deja o dam in reclama pe aici si nu e frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andres Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 si asa k sa nu moara topicul....cine se baga la plimbari rapide...prin Bucuresti?aaaa....si ce daca e frig...am zis rapide de cca o jum de h,1h..nu moare nimeni:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katul Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 as iesi in weekend! de fapt eu oricum ies toata ziua , mai mult am mers ultimele zile decat in zilele mai calduroase de dinainte! astept propuneri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Voltaire Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 am vb cu un amic sa facem o plimbarica de sfarsit de sezon pana pe la sinaia sau pe la comarnic maine. netul zice de vreme cu soare. daca mai sunt doritori, solaris_rom pe mess plecarea la 11 de la OMV Vasile Milea, intre Apaca si Grozavesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 Yahoo Weather zice ca maine o sa fie SUNNY si undeva pe la 15 grade in zona bucurestiului. eu unu' as iesi undeva scurt, la cel tarziu ora 16 sa fiu inapoi acasa, ca am musafiri (vreau sa ma eschivez de la curatenie si cumparaturi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Yahoo a cam ratat-o de data asta. Acum sunt 3° si deja vine seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 noro ia zi tata ...cand ne mai strangem la o betie ceva? vine iarna nu de alta ? ca anu trecut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 22, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2008 noro ia zi tata ...cand ne mai strangem la o betie ceva? vine iarna nu de alta ? ca anu trecut? pai noi ne strangem mereu, si aseara am facut-o lata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andres Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 (editat) pai noi ne strangem mereu, si aseara am facut-o lata da ''sfoara in tara'' poate vin si eu Editat Noiembrie 23, 2008 de Andres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 (editat) pai noi ne strangem mereu, si aseara am facut-o lata pai anunta si tu baga un pm ceva sau pe mess locatie si se vine stai calm app de revelion ce se aude? stabilim ceva? /index.php?...5382&st=180 pt cine are chef de o intalnire de motociclisti mai maricica....va asteptam cu drag cu zecile Editat Noiembrie 25, 2008 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 si aseara s'a lasat cu mult alcool in sange si multe vanatai in seara asta ... iara o facem lata??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 bagami-as...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 26, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2008 huh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 pai joane daca tot nu mai e vreme de dat macar de baut ....deci unde bem si noi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 26, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2008 I'm sick after last night Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 (editat) ai anderstend its praivat nau poate apareti si voi la defilarea de 1 linkul mai sus Editat Noiembrie 26, 2008 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 hai diseara la ursu dupa 8 si va fi beutura. desi la dureruile de ieri dimineata mi-am zis ca nu mai beau .... deja mi s'a facut sete (de alcool) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eddie4speed99 Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 e cam liniste pe aici, vroiam doar sa stiu daca mai iese careva cu mobra poate in weekend-ul ce vine?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 Eu as iesi dar nu prea am unde, ca ziua e scurta, nu vreau sa merg cu viteza, si prin urmare nu pot ajunge nicaieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 Eu as iesi dar nu prea am unde, ca ziua e scurta, nu vreau sa merg cu viteza, si prin urmare nu pot ajunge nicaieri. daca mergi cu viteza risti sa nu mai ajungi nicaieri .. mergi in ritmul tau . nu neaparat cu cineva ... la inceput anturajul poate dauna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 eu acum ies cu motorul... ma duc la munca. insa diseara ( la 22 termin) dau o tura de oras apoi fac popas de incalzire la ursu. care se mai baga??? 0766.752.673 - john Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Daca si in weekend o sa fie vremea ok o sa iasa multa lume la...plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Salutare, Nu stiu daca ma mai tineti minte....am iesit anul trecut de cateva ori cu voi - am Vtr-ul rosu, iar anul acesta nu prea am avut timp de iesit....desi mi-ar fi placut. Ce mai faceti? se mai merge pe la snagov?....pe unde mai alergati?.... sper cnd vine caldura sa ies.....ac e prea frig pt oasele mele Numai bine! si Sarbatori fericite! take care! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 multumim. de retinut nu prea mai retin .. eu am uitat deja ce am facut saptraman trecuta .... dar acum un an:)) iese care acum la plimbare???? la 12 ies de la munca ... dau o tura apoi ma duc in bikers otopeni. un doritor ceva???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 7, 2008 Autor Share Postat Decembrie 7, 2008 (editat) Salutare, Nu stiu daca ma mai tineti minte....am iesit anul trecut de cateva ori cu voi - am Vtr-ul rosu, iar anul acesta nu prea am avut timp de iesit....desi mi-ar fi placut. Ce mai faceti? se mai merge pe la snagov?....pe unde mai alergati?.... sper cnd vine caldura sa ies.....ac e prea frig pt oasele mele Numai bine! si Sarbatori fericite! take care! salut mihai, nu te-am uitat in ultima vreme am tinut-o mai mult in petreceri. de iesit cu motoreta mai mult la servici, eu merg aproape in fiecare zi cu ea, insa ca sa strangi lumea pe vremea asta e cam greu, dai de prea multe refuzuri ca sa te mai chinui, din cauza frigului,evident oricum, lasa ca vine si timpu frumos si vom iesi din nou impreuna. numai bine Editat Decembrie 7, 2008 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate