mihai_2b3 Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 hey....care vi maine la Arc ? eu o sa ajung nitel mai tarziu ... in jur de 19.30-20.00 dar o sa vin sigur ne vedem acolo...daca vine vr-un gs mai devreme sa ma astepte si pe mine asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 (editat) hey....care vi maine la Arc ? eu o sa ajung nitel mai tarziu ... in jur de 19.30-20.00 dar o sa vin sigur ne vedem acolo...daca vine vr-un gs mai devreme sa ma astepte si pe mine asfalt uscat tuturor Ne vedem la ARC pe la 19.00...apoi o mica plimbarica si ....mai vedem... Editat Octombrie 16, 2007 de SeBIKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 17, 2007 Autor Share Postat Octombrie 17, 2007 cred ca fac si eu prezenta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 OK... Azi la 7 o sa fiu si eu acolo.. Nu voi face prezenta si la plimbare, dar macar o sa va cunosc si eu intr-un final O sa vin cu o Honditza alb cu rosu (enduro)....... LE: La multi ani Noro!! Acum am vazut ca esti sarbatorit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue Angel Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 bueyy NOROOOOOOOOOO - LA MULTI ANI - sa ne traiesti si sa ai parte doar de ce vrei tu si daca e de bine sa avem si noi p.s. moto meu plange dupa ambreiaj ..asa ca vreo 7 zile pana soseste sunt pe patru roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 17, 2007 Autor Share Postat Octombrie 17, 2007 multumesc mult de urari!!! exista si topic pe tema asta(va las pe voi sa l gasiti ) poate ne vedem diseara la arc la 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 (editat) Salve am dat din greseala de topicu asta...hmmm interesant...ma bag si eu daca ma primiti, ptr ca na sunt ca voi..mai plimbaret de fel id: neby_garcia@yahoo.com tel: 0724.848.350 ps.: LA MULTI ANI NORO, tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca...multa bafta. Sa ne auzim cu bine... Editat Octombrie 17, 2007 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 are loc si un incepator frate???? uita-ti aici id meu da-ti un buzz si am si sarit pe ea ) horia_motorsport ca si eu caut anturaj ca dee sint la inceput...da sa nu ma fugaritzi ca va canta dracii live.Va pup pe toti,drumuri bune sa aveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 17, 2007 Autor Share Postat Octombrie 17, 2007 hai k am mai bagat o tura pe la otopeni...am papat am fost putin si prin revenge si-apoi si o tura pana pe insula k doar am avut numai copii care n-au mai fost pe akolo cine zice ca sezonu s-a incheiat are loc si un incepator frate???? uita-ti aici id meu da-ti un buzz si am si sarit pe ea ) horia_motorsport ca si eu caut anturaj ca dee sint la inceput...da sa nu ma fugaritzi ca va canta dracii live.Va pup pe toti,drumuri bune sa aveti este loc pt oricine...sa vedem cum stai cu prezenta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 hai k am mai bagat o tura pe la otopeni...am papat am fost putin si prin revenge si-apoi si o tura pana pe insula k doar am avut numai copii care n-au mai fost pe akolo cine zice ca sezonu s-a incheiat este loc pt oricine...sa vedem cum stai cu prezenta... care insula mah? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 17, 2007 Autor Share Postat Octombrie 17, 2007 de pe lacul morii, din giulesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 de pe lacul morii, din giulesti Unde s-a tzinut asta vara Coke Live....Prodigy....RAsmus....etc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beast Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 yo ma am de asteptat o zi max doua pan il dau pe asfalt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Fratilor haideti sa facem sambata o plimbare pt o cauza... /index.php?showtopic=136150 /index.php?...6150&st=490 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 de pe lacul morii, din giulesti io cand ziceam sa mergem acolo nu voiatzi .... --- Mesaj completat în 18 Oct 2007 02:15 ------------- Unde s-a tzinut asta vara Coke Live....Prodigy....RAsmus....etc.. doar stau pe construcorilor , vb aia am crescut pe insula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin (a lu` tanase) Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Fratilor haideti sa facem sambata o plimbare pt o cauza... /index.php?showtopic=136150 /index.php?...6150&st=490 Eu ma bag! Ar fi putut fi oricare dintre noi, asa ca hadeti cu totii si ai de n-aveti motorishtile gata sau la-ndemana, haideti pasageri! Bulan la max! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beast Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Incercam... nu promitem... nimic.... totzi avem de invatzat de pe urma accidentelor patzite de unii ma nenorocosi ca noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 --- Mesaj completat în 18 Oct 2007 06:03 -------------acum sa bagam si cateva poze .. de la o super seara:) corect noro, sezonul inca nu s'a terminat, doar nu'ti era frig aseara --- Mesaj completat în 18 Oct 2007 06:08 ------------- --- Mesaj completat în 18 Oct 2007 06:10 -------------mai sunt si altele .. dar mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornette Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 SUS< SUS!!!!!!!!!!!!!!!!! si eu ma bag, unde ne vedem sa mergen incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 (editat) SUS< SUS!!!!!!!!!!!!!!!!! si eu ma bag, unde ne vedem sa mergen incolo. Eu zic sa ne vedem pe la 12.30 cu torii la ARC. Si sa nu intarzie nimeni. Postati toti cei care veniti ca sa sustinem cauza celor disparuti si sa atragem atentia....a cata oara?.....dar o vom face de cate ori va fi nevoie..... <small>--- Mesaj completat în 18 Oct 2007 15:21 -------------</small><br/> Eu zic sa ne vedem pe la 12.30 cu torii la ARC. Si sa nu intarzie nimeni. Postati toti cei care veniti ca sa sustinem cauza celor disparuti si sa atragem atentia....a cata oara?.....dar o vom face de cate ori va fi nevoie..... sambata 12.30 la Arc...pentru Traian si prietena lui care au murit acum luna calcati de un camionagiu din Giurgiu..... O sa mergem de la ARC undeva pe Strada Agnita unde stau parintii lui Traian si o sa plecam de acolo cu alte si alte motoare ...in memoria celor doi.... ....si nu uitati: SOLIDARITATEA este una din valorile pe care trebuie sa le promovam intre noi.... Editat Octombrie 18, 2007 de SeBIKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 ma bag si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 SUS< SUS!!!!!!!!!!!!!!!!! si eu ma bag, unde ne vedem sa mergen incolo. asa sa faci.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 18, 2007 Autor Share Postat Octombrie 18, 2007 hai k incerc sa fac si eu prezenta nu de alta dar nu ma las eu mai prejos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 hai k incerc sa fac si eu prezenta nu de alta dar nu ma las eu mai prejos Stiam eu ce esti de-al nostru..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 (editat) buei sa nu ma injurati daca va da add " neby_garcia " ca io is ala...am rasfoit paginile si v-am bagat pe toti... a si o intrebare...care stati prin militari? Editat Octombrie 18, 2007 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate