NeBuN@Ke Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 deci ? pan' la urma deseara ce facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 deci ? pan' la urma deseara ce facem? eu cu noro mergem in iron si in otopeni Mesaj completat sfatuiti-va cu toti si ziceti si la mine ce se intampla,hai sa o facem lata ...ceea ce numai noi stim cel mai bineeeeee...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 sa ne imbatam ca porcii, asta stim cel mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 31, 2009 Autor Share Postat Octombrie 31, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 nu recunosc nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 eu cu noro mergem in iron si in otopeniMesaj completat sfatuiti-va cu toti si ziceti si la mine ce se intampla,hai sa o facem lata ...ceea ce numai noi stim cel mai bineeeeee...... aham ..atunci multa bafta eu cred ca o sa o ard prin IRON..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 31, 2009 Autor Share Postat Octombrie 31, 2009 aham ..atunci multa bafta eu cred ca o sa o ard prin IRON..... numai sa nu o arzi de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 ce mai face loomea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 astia din gasca noastra,nu va surade ideea de revelion la Campulung cu 1 mil 3 zile si vin din partea casei ??? zona e misto,noi la fel (eu in special) mai ieftin de atat nu o sa gasim foarte usor si parca vad ca fac revelionu in iron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exxxtreme Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 astia din gasca noastra,nu va surade ideea de revelion la Campulung cu 1 mil 3 zile si vin din partea casei ???zona e misto,noi la fel (eu in special) mai ieftin de atat nu o sa gasim foarte usor si parca vad ca fac revelionu in iron de fapt, 1 milion este pentru un weekend obisnuit, am inteles de la ORL ca oferta de revelion[strict] este in felul urmator: 200 RON-5 zile Aveti aici mai multe detalii-url="http://www.pensiuneakami.com/oferte.html"]pensiune[/url] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 (editat) de fapt, 1 milion este pentru un weekend obisnuit, am inteles de la ORL ca oferta de revelion[strict] este in felul urmator:200 RON-5 zile Aveti aici mai multe detalii-url="http://www.pensiuneakami.com/oferte.html"]pensiune[/url] Ma, io va multumesc, da asteptati ca poate scot super oferta pt noi Si da, 1 mil de pers pe tot weekendu cu mic dejun inclus, in perioada de pana in rev Cine vine in haita , adica peste 20 de persoane, ocupa pensiunea, si poate petrece cum doreste Fara stricaciuni, evident Pt rev intai sa vb cu colegii de la pensiune...dar tot ceva rentabil o sa fie Editat Noiembrie 12, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 haide oreleule ca poti,eu stiu,am toata increderea in tine c'mon,you can do it Mesaj completat la mine pe strada e santier,eu ma ocup de aseara intensiv de furat paleti,deci lemne de foc avem si le garantez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 (editat) de fapt, 1 milion este pentru un weekend obisnuitAveti aici mai multe detalii-url="http://www.pensiuneakami.com/oferte.html"]pensiune[/url] Apropo... In orice weekend, de persoana, pana de Craciun, e fix 100 ron, cu mic dejun inclus, pe TOT weekendu...Asa ca cei care mai au chef de vreme buna sa rupa pasul Rucar Bran pe curbe, sunt invitati Acum ca e sezon de noroi si muntele aproape, dealuri cat cuprinde, am pregatit paturile pentru enduristi Pensiunea are curte in spate, si motoarele se pot odihni linistite acolo...in viitor incercam sa amenajam pt motoare si spatiu acoperit Asadar, daca vreti, va strangeti din timp, ma anuntati, si vorbim....daca va strangeti peste 20 de persoane, pensiunea e a voastra un weekend intreg, si puteti sa va distrati cum va doreste sufletelul...Detalii pe site, iar la telefonul de rezervari, raspund chiar eu, in caz ca nu dati de mine Editat Noiembrie 12, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 suntem deja 3 persoane la sigur 37 remaining Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2009 suntem deja 3 persoane la sigur37 remaining Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 a? eee,noro,a uitat sa-si ia pastilele Mesaj completat suntem deja 3 persoane la sigur37 remaining + 1. 36 to go Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2009 and 35 to get straight! ... go Horia! go Horia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 va strang eu 35 pana atunci,soarecilor...ca zici ca eu sunt sef de banda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2009 mai am un impediment de rezolvat si dau si eu raspunsul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 (editat) A vazut nebunake locatia...si eu...si dupa un drum demential facut pe pasul Rucar Bran, adica 40 de km de curbe asfaltate super, am ajuns... Nu e cea de pe site...aici am gang ca la palatele vechi, curte interioara, scari sa urci sus, si living imeeens...conditiile de club in living, toate cele Si e plasat gangul la vechiul bulevard, in zona istorica a orasului... La vara va astept pe curbele alea, ca au fost criminale.... Mesaj completat mai am un impediment de rezolvat si dau si eu raspunsul.... Ba io inca sunt marcat de trecatoare.... Cred ca renunt la comuniste si imi iau ceva serios, acum, ca au asfaltat-o Editat Noiembrie 16, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 pana atunci mai e mult,important e sa strangem gasca ca sa facem cel mai tare revelion ever,restul sunt detalii,daca ne strangem atatia crede-ma putem sa fim si in mijlocul campului ca va fii haos.acum ca mai e si un munte si o gramada de zapada sa-l bag pe noro cu capu in ea asta e bonus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2009 pana atunci mai e mult,important e sa strangem gasca ca sa facem cel mai tare revelion ever,restul sunt detalii,daca ne strangem atatia crede-ma putem sa fim si in mijlocul campului ca va fii haos.acum ca mai e si un munte si o gramada de zapada sa-l bag pe noro cu capu in ea asta e bonus de strans gasca oricum o strangem chit ca o vom face in alta parte....oricum eu sper sa rezolv acel impediment si sa mergem la oreleu la pensiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 (editat) de strans gasca oricum o strangem chit ca o vom face in alta parte....oricum eu sper sa rezolv acel impediment si sa mergem la oreleu la pensiune Mama, impedimente mari pe capu tau La 5 km spre est e partie, la 10 km spre vest e partie dotata cu tun de zapada, telescaun, bagata in circuitul turistic... Iar spre nord, super pasu, cu finnish la castelul Bran...la vara va astept dupa ce rupeti curbele Editat Noiembrie 16, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 care circuit turistic.... decat sa fac circuite prefer sa beau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate