Fram-Ursul Kevlar Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 ai zis ca nu dai nume !!! pai nu a dat nume... se auzi o voce de blonda intr-o sinceritate maxima.... el nu a dat nume, daca studiezi fraza atenta ai sa observi ca ti se adresa tie si nu te dadea exemplu.... dee... unora nu le iese cu gramatica ori sunt eu prea fericit datorita descoperirii mele senzationale aaa...ce-ai descoperit? printre altele, inca 2 persoane de revelion: Motofum + o unguroaica nu da-ti bah ca cica e dansatoare... sariti, fratilor!!! cica se lasa cu dansuri din buric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 sunteti de acord sa ne vedem cu totii Sambata pe 12 DEC in Iron pe la un 5-6 ca sa facem planul de cumparaturi ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 noro tu taci ca iti mai aduc vreo 5-6-7culori kidule degeaba incerci s-o dregi .. cred ca la munte o sa te trezesti si tu blond ..asa peste noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 noro tu taci ca iti mai aduc vreo 5-6-7culori kidule degeaba incerci s-o dregi .. cred ca la munte o sa te trezesti si tu blond ..asa peste noapte atata timp cat INCA o sa ma mai trezesc,cred ca ma pot impaca cu gandul ca m-am trezit blond,verde,albastru,curcubeul aromelor Skittles in cap ...va fii epic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 2, 2009 Autor Share Postat Decembrie 2, 2009 noro tu taci ca iti mai aduc vreo 5-6-7culori kidule degeaba incerci s-o dregi .. cred ca la munte o sa te trezesti si tu blond ..asa peste noapte de ce? vrei sa ai iarasi fata "spoita" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 de ce? vrei sa ai iarasi fata "spoita" ? pai de data asta nu ma mai bag .. plus ca am mai invatat domnuleeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 reziolvam f usor treaba cu, cumparaturile. 10 oameni in metro si luam asa: 250 litrii bere 20 votca, 100 vin ( tuica ne'a promis roxinel, zic bine? ) de mancare daca ne mai raman bani ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 2, 2009 Autor Share Postat Decembrie 2, 2009 reziolvam f usor treaba cu, cumparaturile. 10 oameni in metro si luam asa: 250 litrii bere 20 votca, 100 vin ( tuica ne'a promis roxinel, zic bine? ) de mancare daca ne mai raman bani ) nu zici bine nimic bagi papucu la bataie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 sunteti de acord sa ne vedem cu totii Sambata pe 12 DEC in Iron pe la un 5-6 ca sa facem planul de cumparaturi ??? din pacate sau spre bucuria unora, eu nu am cum sa ajung la Marea Adunare de Sambata pen'ca voi fi in Brasov pentru o cantare si ajung inapoi in bucale pe undeva pe dimineata Duminica, oricum distractie placfuta si am sa citesc ce s-a petrecut in Iron p-aci...daca se va posta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 reziolvam f usor treaba cu, cumparaturile. 10 oameni in metro si luam asa: 250 litrii bere 20 votca, 100 vin ( tuica ne'a promis roxinel, zic bine? ) de mancare daca ne mai raman bani ) numai tu puteai sa vii cu asa ceva ,de mancare eventual spargem un butic pe acolo sau prindem porumbei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 3, 2009 Autor Share Postat Decembrie 3, 2009 numai tu puteai sa vii cu asa ceva ,de mancare eventual spargem un butic pe acolo sau prindem porumbei nu e chiar asa, data trecuta am avut 240L de bere, 20+ L de tarie si 60 L de vin, so...omu vrea sa progreseze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 nu e chiar asa, data trecuta am avut 240L de bere, 20+ L de tarie si 60 L de vin, so...omu vrea sa progreseze ba da mult a-ti mai baut.. , alcolistilor...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 ba da mult a-ti mai baut.. , alcolistilor...... Unii erau ocupati cu bautul in timp ce altii erau cu gandul: noi ce mai punem pe foc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 esti rautacioasa. cand se apuca de foc era relativ beat. adevarul este ca atunci cand fosul era mare, lua si bea mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 esti rautacioasa. cand se apuca de foc era relativ beat. adevarul este ca atunci cand fosul era mare, lua si bea mai mult probabil sunt 2 chestii care merg impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 8, 2009 Autor Share Postat Decembrie 8, 2009 Dani sigur merge ca il imbatam noi bine de tot, il bagam in portbagaj si ii dam voie sa iasa abia cand ajungem la destinatie, fara pauza de tigara ! Mesaj completat Roxynel Roxana Kidrock Noro + ??? ORL Balteanu Bia Jhon + Oana + 3 pers Nebunake + Nebunika Ivy Rebelu Ioana Switch +1 Andra + 1 + ATENTIE 50 L de Tuica de caise Fram Adi Pop + cristiGH Motofum + Unguroaica Artur + ??? lista completata partial, ca sa revenim ontopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Decembrie 8, 2009 Share Postat Decembrie 8, 2009 wawessh : id de mess; un 636 din 2005,deocamdata hiberneaza; dr taberei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 wawessh : id de mess;un 636 din 2005,deocamdata hiberneaza; dr taberei. welcome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 9, 2009 Autor Share Postat Decembrie 9, 2009 Tocmai am stabilit cu nea ORL si datele exacte: plecare: 30 decembrie 2009 intoarcere: 03 ianuarie 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 si acuma vin eu cu intrebari de succesuri: Aia fara masini, cum ajung acolo? Domnu' ORL e dispus sa puna un mers al trenurilor, mersul autobuzelor, mersul pejosului, o harta, un desen, ceva dupe care sa ne luam ca sa ajungem acolo? Nu va faceti probleme, busola si lanterna am... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exxxtreme Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 noro (12/9/2009 1:17:08 PM): Duminca 13 decembrie ne vom intalni in Iron City intre orele 19:00 si 22:00 pentru a discuta ultimele detalii de revelion. Cine nu ajunge se declara neutru la decizii ...asta ca sa nu vina toti sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 (editat) si acuma vin eu cu intrebari de succesuri: Aia fara masini, cum ajung acolo? Domnu' ORL e dispus sa puna un mers al trenurilor, mersul autobuzelor, mersul pejosului, o harta, un desen, ceva dupe care sa ne luam ca sa ajungem acolo? Nu va faceti probleme, busola si lanterna am... Mai vrei si transport? 170 de km cu pejosu sunt buni la conditia ta Bre, sigur e sageata din gara Nord, la 5.20, la 13.20, la 17.20, care ajunge in 2 ore si 40 de min...merge lejer, nu sta la semafoare, la bariere Pnesiunea asta unde facem noi nu e cea de langa gara, e pe bulevard, cam la 1 km mai sus de gara pe drumul principal, un drum dragut in care ai ocazia si sa te plimbi pe boulevardu cel vechi...Vorbim, si poate o sa astept eu lumea care vine cu trenul...biletu fara reduceri e de 28 ron Cu autocar se ajunge cu Lucky Tour din gara Militari, si la campulung, puteti cobora la manastirea Negru Voda(faceti si o vizita daca vreti, fiind monument istoric dar nu stiu cat de in stare de ebrietate va primeste )apoi aceeasi operatiune...drumu drept spre centru orasului... Acum, ca m-a intrebat lumea despre zona, pun un montaj despre zona Campulung-Bran...pensiunea da chiar in bulevardul Pardon... Acolo, ca tot se sta 5 zile, o sa vorbesc de transport autocar sau microbuz daca e, poate facem si o excursie pana la Castelul Bran(parca 8 sau 10 ron intrare) cu oprire la manastirea Namaiesti(zidita in stanca) si Mausoleul de la Dragoslavele(care e fain si afara si in interior..~3 ron intrare), cu trecere prin pasul Rucar-Bran(sa va faceti o idee despre curbele bune de incins cand vine caldura) Orasul are Penny, piete, deci nu cred ca ar trebui sa ne caram cu toate cele dupa noi...sau ma rog, cum am luat noi si in alti ani bere cu tona, ar fi bine poate sa luam de aici, dar vedem cum facem... Ne auzim diseara, dar nu pot sta mai mult de ora 20 pt ca pierd maxi-u catre casa Editat Decembrie 13, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exxxtreme Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 so, ce se mai aude ? ca duminica n-am inteles mare lucru, erau prea multi artisti pe acolo si prea putini oameni de pe lista prezenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 eu am chef de plimbare si n-am cu cine ... scoate cineva mobra pe zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 eu am chef de plimbare si n-am cu cine ... scoate cineva mobra pe zapada uite frate un om serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate