noro Postat August 7, 2012 Autor Share Postat August 7, 2012 nu-i nimic, o sa mai iesim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 nu-i nimic, o sa mai iesim da? cand? Vad ca a trecut ceva timp si nu s-a mai auzit nimic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pamu Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 Salut k bine ai facut in ideea de a ne uni pt plimbari,,si eu 1 am probleama asta,, am timp,am mobra am benzina dar de 1 singur e sec la drum /public/style_emoticons/#EMO_DIR#/smile.gif pt cei care cauta ce caut si eu yd-ul meu pamul2004 sau 0723059839 asfalt uscat si sa ne vedem la drum /public/style_emoticons/#EMO_DIR#/smile.gif locuiesc in zona ilioara ambrozie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neeo Postat Iulie 11, 2016 Share Postat Iulie 11, 2016 Salutare! M-as inscrie si eu aici. In fiecare seara in cursul saptamanii dupa ora 19 pot iesi. Sunt incepator. Asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tiberio George Militaru Postat August 21, 2016 Share Postat August 21, 2016 Hai noroc, si eu doresc sa ma inscriu . Chiar daca e final de sezon, eu as vrea sa ies cat mai des... prefer mai mult iesirile in afara orasului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 21, 2016 Share Postat August 21, 2016 Hai noroc, si eu doresc sa ma inscriu . Chiar daca e final de sezon, eu as vrea sa ies cat mai des... prefer mai mult iesirile in afara orasului.FINAL DE SEZON moto.... AUGUST ????poate la pescuit si atunci ai gresit HObyul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin (a lu` tanase) Postat August 1, 2017 Share Postat August 1, 2017 Pe sezonul asta nimic?! Nimic - nimic???!!!!! Chiar asa, mei Noro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate