Dragos Harea Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Am facut o plimbare duminica trecuta pana la Russe si nu a fost rau de loc ,sa vedem sambata sau duminica aceasta cum v-a fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragos Harea Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Am facut o plimbare duminica trecuta pana la Russe si nu a fost rau de loc ,sa vedem sambata sau duminica aceasta cum v-a fi --- Mesaj completat în 07 Feb 2008 10:41 -------------Am facut o plimbare duminica trecuta pana la Russe si nu a fost rau de loc ,sa vedem sambata sau duminica aceasta cum v-a fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 7, 2008 Autor Share Postat Februarie 7, 2008 ce-ai patit tata? bag de seama ca iti cam place topicu dupa cum postezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 E forumul aiurea, si pana sa publice postul mai da de 2-3 ori Add Reply si din cauza asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Dragos, nou venit ,astept provocari la tel.0722643103 sau 0720050878 dragosharea@yahoo.com bine ai venit printre noi ........ desigur, asteptam caldura pt a iesi de la hibernat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Mai dute o data pana la Ruse poate te vindeci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 7, 2008 Autor Share Postat Februarie 7, 2008 Mai dute o data pana la Ruse poate te vindeci. p.s: sper ca ai inteles idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragos Harea Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Uneori la inceput mai debutezi cu o greseala , unii inteleg si le multumesc, dar mai sunt si ........, care au uitat ca au fost si ei micimani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 8, 2008 Autor Share Postat Februarie 8, 2008 care nu aveti ce face, ne vedem diseara in Iron City, la paw; tragem un remember Elodia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 care nu aveti ce face, ne vedem diseara in Iron City, la paw; tragem un remember Elodia hmmm sa vin , sa nu vin...ce zici noro ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 toate ca toate ... dar care iese maine la o plimbare cu moto??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 daca sunt peste 7 grade, eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 toate ca toate ... dar care iese maine la o plimbare cu moto??? fratzieeeee afara crapa pietrele si tu vrei plimbare??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 eu am o roaba .. ..ies maine cu ea in intersectie la unirii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragos Harea Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Ajutati un nestiutor ,explicandu-i unde se afla Iron City. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Ajutati un nestiutor ,explicandu-i unde se afla Iron City. Multumesc anticipat Salut, Dragos! Uite aici o harta, cu locatia marcata: Intrand pe strada Blanari, la vreo suta de metri, chiar inainte sa coteasca, pe stanga e un fel de gang - s-ar putea ca deja sa fie zilnic motoare prin fata, asa ca vei recunoaste intrandul.. Pe partea dreapta e o usa inalta, metalica, ce seamana a garaj: acolo e intrarea catre subsol, unde se afla clubul.. Sper ca nu te-am ametit.. Ia un numar - doua de telefon, si daca nu te descurci, intreaba cand ajungi in zona.. Al meu e 0723.624.506, dar nush cat de des ma vei gasi pe-acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragos Harea Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Fain tovaras ,multumesc pt. indrumare,sper sa ne alaturam motoarele [f650] pe la club.Toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 nu mai ziceti gang ca sigur face ca mine si intra printre cladiri (la 20 de metri mai incolo e o "poteca" intre cladiri, vad ca-i zice Intrarea Selari; daca ajungeti acolo deja ati mers prea departe) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 9, 2008 Autor Share Postat Februarie 9, 2008 iar am baut pana ama lasat mobra akolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 iar am baut pana ama lasat mobra akolo ma duc eu sa o iau??? off ce dor imi e de motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 9, 2008 Autor Share Postat Februarie 9, 2008 ma duc eu sa o iau??? off ce dor imi e de motor Ce ziceti copii, maine strangem gasca la o plimbare? vaz ca a iesit soarele azi , asa ca pana diseara astept propuneri de destinatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 (editat) Eu nu pot momentan, poate daca nu mai apar probleme saptamana asta care vine imi iau si eu numerele Dar poate aveti un loc liber, de pasagera...stiti ca nu ma simtiti in spate Pretty pls!!! :angel: Editat Februarie 9, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 plimbare, plimbareeeeee!!!! Biker's pe DN1, pentru un cico... sau o zeama de varza pentru cei care vor avea nevoie dupa sambata noaptea apoi mai departe... oriunde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Pe unde m-am uitat eu, vremea pare ok si maine. Barbatu se duce la coclau dar motorul meu nu agreaza decat asfaltul, so... presupunand ca ma fac mai bine pana maine... unde aveti de gand sa mergeti? ps: eu la snagov la lac, sa ma invartiti in jurul rondului ala nu mai merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 9, 2008 Autor Share Postat Februarie 9, 2008 Pe unde m-am uitat eu, vremea pare ok si maine. Barbatu se duce la coclau dar motorul meu nu agreaza decat asfaltul, so... presupunand ca ma fac mai bine pana maine... unde aveti de gand sa mergeti? ps: eu la snagov la lac, sa ma invartiti in jurul rondului ala nu mai merg. taree pana diseara voi posta locul de intalnire, ora si destinatia(sper) si voi da si un mass pe mess cu detalii sa inceapa plimbarileeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate