H3llriderr Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 am iesit si eu azi , i-am pus gume noi , sh , da arata mai bine , am spalat-o , da pe seara e frig si mai sunt portiuni cu gheatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Ianuarie 29, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2008 saptamana asta imi fac si eu mobra so let's begin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornette Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Sal stapanesti sanatos si multi km alaturi de cine vrei tu. ASFALT USCAT PRNTRU TOTI MANIACIIIIIIIIIII DEZU-le la multi ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 cine ma duce si pe mn pana in pipera sa'mi iau motorul??? si .. cineva careva la o mini plimbare in aceasta seara??? a inceput sezonul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 jonny tata ia zi ce facem azi? plimbare careva? horia....? care se baga mai pe seara cand e liber si frumos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 frate eu am net de 10 minute,nu am vazut ca ai postat,daca dadeai un sms ieseam @Johnny tata sper ca nu m-ai injurat azi da chiar nu aveam cum sa te ajut ca eram cu fata. deci... NE VEDEM MAINE SEARA LA ARC SAU PRIN CARTIER???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 frate eu am net de 10 minute,nu am vazut ca ai postat,daca dadeai un sms ieseam @Johnny tata sper ca nu m-ai injurat azi da chiar nu aveam cum sa te ajut ca eram cu fata. deci... NE VEDEM MAINE SEARA LA ARC SAU PRIN CARTIER???? stai linistit omule, ti'am zis, n'a fost nici o problema. maine seara ... adica diseara pl:( nu ajung .. am maine (joi) dim examen la facultate sa mai citesc putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Ianuarie 29, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2008 ba voi o dati in plimbari fara"the parent directory"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 ba voi o dati in plimbari fara"the parent directory"? tu ti-ai facut motoreta ma???hai sa bobinam dreaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Nu prea cred ca a inceput sezonul cum zicea nea' johny!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 intre noi fie vorba nu prea a inceput,dar ziua cel putin e brici de mers tiptil asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 aa , ba nu , e vreme de dat cu motorul... gata,s-a dus extrasezonu' (parerea celor nepatiti cu urmarile frigului) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2008 tu ti-ai facut motoreta ma???hai sa bobinam dreaq inca nu dar macar obstacolele au trecut --- Mesaj completat în 30 Jan 2008 02:36 ------------- Nu prea cred ca a inceput sezonul cum zicea nea' johny!! sezonu nu a inceput dar macar se poate iesi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 pai deh... motorul tocmai a trecut iarasi printr-o revizie .... l'am luat ieri d ela reprezentanta si e gata de drum si nu te-am uitat noro, am sa pun bani deoparte .. sa am de benzina si pt cand iesi u in alta ordine de idei ..... cine se baga maine (joi) in jurul orei 1-2 pt un ploiesti ... sau orice alta destinatie???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 vreau si eu!!! macar pasagera motorul abia saptamana viitoare l-am programat la inmatriculare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 Astazi al arc ceva?, cineva?!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 daca stabiliti ceva vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 azi s-a comis plimbarika asa "de vara" cu raven pasager... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 fara prea multa vorbarie ca e tarziu: azi, joi 31.01 la ora 14:00 la academie ne intalnim pt o mini plimbare .... o luam spre ploiesti... bem o cafea.. ne intoarcem. doritotii sa se prezinte la locul si ora indicata mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 da da da ,I'am IN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 azi s-a comis plimbarika asa "de vara" cu raven pasager... sa'ti dea Dumnezeu sanatate maica, ca muream de dor fara prea multa vorbarie ca e tarziu: azi, joi 31.01 la ora 14:00 la academie ne intalnim pt o mini plimbare .... o luam spre ploiesti... bem o cafea.. ne intoarcem. doritotii sa se prezinte la locul si ora indicata mai sus stii ca imi vine sa te bat nu?! poate saptamana viitoare, dupa ce imi fac actele, nu mai mergi nicaieri sa vezi omor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 deci super plimbare nu am mai fost la ploiesti,am mers pe A1 pana la km 30,am facut stanga am mers pana in Bucuresti-Alexandria, Mihailesti si acasica.In total vreo 130 de km,batraneste asa... poate faceam ceva in weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 super super plimbare mi-a placut mult si la intoarcere... din 120 n'am lasat'o. in weekend nu stiu .. slabe sanse. dar dupa ce termin sesiunea... zilnic plimbari de astea --- Mesaj completat în 31 Jan 2008 20:26 -------------vrem poze... sa vada lumea ca am facut si mini'endureala. razvan..... pozele!!!!!! elena........ negociem:d --- Mesaj completat în 01 Feb 2008 00:16 -------------sa revenim cu niste poze. claritatea nu e chiar buna ... abia in seara asta mi-am curatat definitiv camera scoate pozele super bine, ca noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 uau jhoanee ati fost pana in Croatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 uau jhoanee ati fost pana in Croatia ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate