blue_nightwishX Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 ma primiti ? promit sa merg civilizat eu merg mai civilizat decat tine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 eu merg mai civilizat decat tine ... Da stiu.. amandoi am mers civilizat asta vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 cica de luni vremea va ramane stabila, cu temperaturi mai ridicate. deja se usuca pe jos...de maine ies iar cu hondita. asa ca sa va pregatiti motoarele pentru plimbareli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Am un spray din ala cu vaselina grafitata.... intreabal pe carja ca a dat pe contact sa fiu al naibii , sti cum aluneca acum , se invarte n-ai treaba cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 cica de luni vremea va ramane stabila, cu temperaturi mai ridicate. deja se usuca pe jos...de maine ies iar cu hondita. asa ca sa va pregatiti motoarele pentru plimbareli intr'adevar. luni vor fi 6 grade peste 0 deci .... plimbare!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 17, 2008 Autor Share Postat Februarie 17, 2008 Am un spray din ala cu vaselina grafitata.... intreabal pe carja ca a dat pe contact sustin afirmatia, a functionat si pe lantul meu atunci cu zorro in baie ce ai facut??? Zorro? a zis cineva Zorro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Asteptam plimbarea ......azi e deja uscat se poate iesi la una scurta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 tocmai am venit de la garaj, am curatat lantul, maine ii fac o baie sa fie si ea sexy. si desigur, astepta caldura s aiasa la plimbare, vrea sa manance mult asfalt anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Khael Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Asfaltul e uscat cam peste tot, mai putin prin spatele blocurilor. Am dat o tura pana la Zoo Baneasa cu krupp si ne-am intors prin Pipera-Tei. A fost chiar misto. Luni, accuweather. com dadeau sanse de fulguiala dimineata vreo 4 ore, dar de marti incolo de la 7 grade in sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Si eu abia am picat acasa...........a fost foarte bine ............am inghetat putin in primele 15 minute dar dupa a fost ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 maine am cursa la Constanta dar marti bobinam pe undeva,cica 11 grade marti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Eu mai astept vre`o 2 zile sa se duca calumea gheata ... . Sincer nu vreau sa o tavalesc , iar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 la mine gheata pe strada...dar poate ies maine...cine stie, vedem cum e vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 raven stai pana pe miercuri ca vin temp cu + ... parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Khael Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 la mine gheata pe strada...dar poate ies maine...cine stie, vedem cum e vremea Si la mine la fel, dar 2 oameni am scos-o pana la uscat in capatul strazii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Maine cred ca dau si eu husa jos de pe ea.. sa vedem cate grade or fi.. Daca sunt 6-7 grade, e beton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 raven stai pana pe miercuri ca vin temp cu + ... parerea mea... stau ca nu ma grabesc nicaieri. vom vedea... off am atatea planuri de excursii si multe stabilite tot...abia astept sa treaca iarna asta de TOT, cu temperaturi peste 15 grade --- Mesaj completat în 17 Feb 2008 23:06 -------------surpriza pt prietenii de drum va amintiti? am invatat si eu putina editare video _0df2zSuuMo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 si s'au facut 200 de pagini motiv de beuta elena.. u erai pasagera la seby..... iar in fata ta era Dezu. corect? ach, ce frum e. vreau si eu!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 17, 2008 Autor Share Postat Februarie 17, 2008 stau ca nu ma grabesc nicaieri. vom vedea... off am atatea planuri de excursii si multe stabilite tot...abia astept sa treaca iarna asta de TOT, cu temperaturi peste 15 grade <small>--- Mesaj completat în 17 Feb 2008 23:06 -------------</small><br/>surpriza pt prietenii de drum va amintiti? am invatat si eu putina editare video _0df2zSuuMo in pixda matii, sa mai zic???????????? deci plecam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 copii. sambata la 10 ne intalnim la academie. vom face o vizita bulgarilor . mergem la ruse sa mancam ceva, sa bem o cafea si inapoi. deci, care se baga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 copii. sambata la 10 ne intalnim la academie. vom face o vizita bulgarilor . mergem la ruse sa mancam ceva, sa bem o cafea si inapoi. deci, care se baga ? Cred ca ma voi alatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Negresit voi fi acolo ............nu de alta.........dar vreau in sfarsit sa va cunosc si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 si s'au facut 200 de pagini motiv de beuta elena.. u erai pasagera la seby..... iar in fata ta era Dezu. corect? ach, ce frum e. vreau si eu!!!! da eu eram pasagera la Seby, in fata era Dezu si mai in fata era Radu &co. in pixda matii, sa mai zic???????????? deci plecam mori de ciuda asa-i? ti-e dor? asta vreau, ca sa plecam naiba iar in excursii copii. sambata la 10 ne intalnim la academie. vom face o vizita bulgarilor . mergem la ruse sa mancam ceva, sa bem o cafea si inapoi. deci, care se baga ? eu merg...cu o singura conditie...eu mai mult de 120-130 nu pot merge...asa ca...ori o luati inainte si va ajung eu pe undeva ori nush... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 da eu eram pasagera la Seby, in fata era Dezu si mai in fata era Radu &co. mori de ciuda asa-i? ti-e dor? asta vreau, ca sa plecam naiba iar in excursii eu merg...cu o singura conditie...eu mai mult de 120-130 nu pot merge...asa ca...ori o luati inainte si va ajung eu pe undeva ori nush... Lasa Raven ca si eu merg incet ca abia am invatat sa schimb singur vitezele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 ....... eu merg...cu o singura conditie...eu mai mult de 120-130 nu pot merge...asa ca...ori o luati inainte si va ajung eu pe undeva ori nush... Daca e punem mana de la mana si facem rost de un cearceaf si il folosesti pe post de panza ... castigi 5 - 10 CP si probabil se va duce in 160 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate