c5ristiano_king Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 nu am cum sa pun poza dar poate ne intalnim pe drum si ne salutam ca intre NOI si Altceva AsFALT UsCAT !!!! si numai discutati despre mine ce nu stiti la sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 nu am cum sa pun poza dar poate ne intalnim pe drum si ne salutam ca intre NOI si Altceva AsFALT UsCAT !!!! si numai discutati despre mine ce nu stiti la sigur hai ma, chiar nu-ti place sa fii vedeta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin (a lu` tanase) Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Aloha! Care aveti chef vineri seara de o tura cu mobrele hai sa ne vedem la 21:00 la arc si vedem incotro ne vine s-o luam. Daca nu ploua... Si daca ploua ne vedem prin vreo bomba pe undeva Bulan la max! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Caineni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Caineni? ooooo da..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 ploua numai ploua, a iesit soarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 ploua Schimba ma poza ca te faci de ras. Daca vrei am eu una cu tine pe TL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 sefu , ia vezi asa e mai bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 sefu , ia vezi asa e mai bine? nu ma .. am una pe TL cu tine daca vrei ... ce pana mea cauti pe motorul ala furat ? Hai ca sper sa o fac si eu cat mai curand sa te scot la o liniuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 nu ma .. am una pe TL cu tine daca vrei ... ce pana mea cauti pe motorul ala furat ? Hai ca sper sa o fac si eu cat mai curand sa te scot la o liniuta al meu macar merge al tau nu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 La multi ani mah,motociclistilor!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 al meu macar merge al tau nu ... Raule..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuNiK@ Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 al meu macar merge al tau nu ... stf sub coada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Mai 13, 2008 Autor Share Postat Mai 13, 2008 (editat) So, a venit timpul pentru Caineni RELOADED! 16-18mai weekendu acesta plecam la Caineni pe Valea Oltului, acelasi loc unde am facut revelionul , majoritatea deja si-au anuntat prezenta plecarea va fii vineri dupa-amiaza, dupa ce termina lumea cu serviciul, iar intoarcerea duminica. traseu; buc-pitesti-rm.valcea-caineni(inspre sibiu).(250km) oprire obligatoriu la Dedulesti pe Dealu Negru la mici cumparaturi vom face din rm.valcea. sa aveti la voi saci de dormit, si eventual corturi in caz ca suntem prea multi pentru mai multe detalii: 0723.192.095 va pupa noro! L.E: mai mult ca sigur vor fii persoane care vor pleca sambata! Editat Mai 13, 2008 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirezz Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 nu mai e ce a fost la dedulesti pe dealu negru (mancare najpa, tiruri bara la bara) am fost uikendu trecut pe acolo inspre arad. Va recomand Boitza ptr haleala...... da asta inseamna mai inspre Sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Mai 14, 2008 Autor Share Postat Mai 14, 2008 tot acolo unde am fost si eu anu trecut? dap abia astept.. nu mai e ce a fost la dedulesti pe dealu negru (mancare najpa, tiruri bara la bara) am fost uikendu trecut pe acolo inspre arad. Va recomand Boitza ptr haleala...... da asta inseamna mai inspre Sibiu lasa ca " micii " compenseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornette Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 care mergi la arc azi da-ti un bzzzzzzzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Ce mai ziceti lume? nu am mai intrat de ceva vreme pe aici. Daca e cand imi fac si eu motoru ne plimbam si noi frumos betivilor....pana atunci o betie ceva se anunta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phantomas Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Salutare si bine v-am gasit, Ma cheama Gabi, am permis cam de un an, abia acum am descoperit topicul (ce bine era daca-l gaseam mai repede ), am reusit anul trecut sa adun vreo 7000 km, si mi-ar placea sa am cu cine sa ma plimb; desi am cativa amici cu bicle, nu au chef, timp, etc sa iasa asa des la plimbare, iar de unul singur nu prea e fun. Asa ca, daca mai e loc, mi-ar placea si mie sa ies cu voi la plimbari. Merci si asfalt uscat. Idmess: gixx25 Tel: 0751.022.915 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 So, a venit timpul pentru Caineni RELOADED! 16-18mai weekendu acesta plecam la Caineni pe Valea Oltului, acelasi loc unde am facut revelionul , majoritatea deja si-au anuntat prezenta plecarea va fii vineri dupa-amiaza, dupa ce termina lumea cu serviciul, iar intoarcerea duminica. traseu; buc-pitesti-rm.valcea-caineni(inspre sibiu).(250km) oprire obligatoriu la Dedulesti pe Dealu Negru la mici cumparaturi vom face din rm.valcea. sa aveti la voi saci de dormit, si eventual corturi in caz ca suntem prea multi pentru mai multe detalii: 0723.192.095 va pupa noro! L.E: mai mult ca sigur vor fii persoane care vor pleca sambata! UP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 crezi ca mai gasim ceva ..ptr a intretine un foc ?????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu_GSXR Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Deci la cat plecam. Hai sa stabilim o ora, cred ca oricum dupa ora 15 nu? Si in concluzie cine mai vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 masini ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate