NeBuN@Ke Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 @nebunake: vezi ca a mai ramas ceva din cotetu ala pt ars, si wc-ul gata il rezolvai si wc-ul si cotetul si juma de copac ...aaa si niste blani care apartineau casei... in fine a fost si de data asta super...mai naspa a fost cu muzica ca ni sa stricat laptopul dar in rest a fost ok....las si pe altii sa comenteze...eu mi-am facut damblaua... ))) gata, rezolva-i si cu wc-ul si cotetul si juma de copac ...aaa si niste blani care apartineau casei...niste scaune...si 2 mese in fine a fost si de data asta super...mai naspa a fost cu muzica ca ni sa stricat laptopul dar in rest a fost ok....las si pe altii sa comenteze...eu mi-am facut damblaua... ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu_GSXR Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Da ..... cel mai tare foc (felicitari Nebunu & team). Super distractie si nu in ultimul rand super drum frate. Imi cer scuze pt senzatiile tari pe care i le-am oferit lui Carja si Emy care rulau in spatele meu. Data viitoare mai putina nebunie si mai multa atentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 A mai ramas un bustean mare, pe marginea paraului, jumatate din shura aia si schela Bisericii. Pe data viitoare, nu? Si daca Dezu nu se imbata si parca pe dreapta, fumam si restul papadiilor din gradina, pe langa ciupercile de pe tavan.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Pozeeee nu de alta dar sa vad ce am pierdut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 hua baaaa....la oase cu voi o sa fiti fericiti fara mine, consumatorul cel de seama distractie placuta @nebunake: vezi ca a mai ramas ceva din cotetu ala pt ars, si wc-ul ...nici Wc-ul nu a scapat,bre,de data asta!!! A mai ramas un bustean mare, pe marginea paraului, jumatate din shura aia si schela Bisericii. Pe data viitoare, nu? Si daca Dezu nu se imbata si parca pe dreapta, fumam si restul papadiilor din gradina, pe langa ciupercile de pe tavan.. Pisi,spune-le tu cum te-ai urcat pe casa sa admiri luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 (editat) Pozeeee....(aparatul lui H3llriderr) http://picasaweb.google.com/NeBuNaKe/PozeC...tFotoH3llriderr ps: haide-ti si cu celelalte poze.... Editat Mai 19, 2008 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Pozeeee....(aparatul lui H3llriderr) http://picasaweb.google.com/NeBuNaKe/PozeC...tFotoH3llriderr ps: haide-ti si cu celelalte poze.... Niste tarani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 (editat) arthur vrem si pozele de la tine , plus filmuletelel , cum facem public un filmulet de 11 minute cu focul si nebunu care ardea tot? Editat Mai 19, 2008 de H3llriderr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 arthur vrem si pozele de la tine , plus filmuletelel ,cum facem public un filmulet de 11 minute cu focul si nebunu care ardea tot? Upload pe youtube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Upload pe youtube cred ca e prea mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 cred ca e prea mare merge ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyna_gixxer Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 aici sunt si pozele de la mine..atat cat m'au tinut bateriile :"> ..oricum..nu prea mult.. http://picasaweb.google.ro/adyna2008/16052008Caineni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 ps: PENTRU CEI CARE NU STIU : ca sa puteti lua toate pozele odata , descarcati picasa de la http://picasa.google.com/ si instalatil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 (editat) babane, v-ati pozat in stil emo? @nebunake: sa inteleg ca de data asta ti-ai ars si hainele? ba ce rau imi pare ca n-am venit, desi stiam de mult timp de plecare bine ca v-ati distrat a mai facut vrunu streaptease? Editat Mai 19, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 a mai facut vrunu streaptease? noro bineinteles.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 (editat) Dar filmuletul cu Adina? Karja, back me up! Aaaa, buna fetili! Editat Mai 19, 2008 de adidas00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Dar filmuletul cu Adina? Karja, back me up! Aaaa, buna fetili! Animatia aia din semnatura ta ma instiga la ... fumat de ciuperci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuNiK@ Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 (editat) Asta a fost o buda o parte din casa (BEFORE) o parte din casa (AFTER) ps: CONCLUZIE daca avetzi boala pe cineva, sau vreti sa va demolati casa, sa o ardeti chemati-l pe NeBuN@Ke si vă va rezolva. :D Poza asta va fi legenda .... uitati-l cum zambeste Editat Mai 19, 2008 de NeBuNiK@ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Sa nu uitam si pe adidas00 si H3llriderr care au contribuit enorm si le multumesc , se pare ca s-au molipsit dupa mine, si pe viitor sper ca vom fii 3 piromani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyna_gixxer Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 daca adidas00 ramane la fel de romantic admirand clarul de luna din varful casei de prea multe ori..cu privirea incetosata de .."fum"..nush ce shanse mai aveti sa fiti trei ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katul Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 http://picasaweb.google.com/kaaatul/Caineni16180508 voila! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Dar filmuletul cu Adina? Karja, back me up! Aaaa, buna fetili! ala e filmat cu cu aparatu lu arthur , si il vreau .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyna_gixxer Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 dar macar..sa nu ajunga pe youtube filmuletul..va rog mult de tot.. [-o< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katul Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 filmuletele au in total 1.5 Gb, nush cum sa le uploadez dar macar..sa nu ajunga pe youtube filmuletul..va rog mult de tot.. [-o< hmmm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 filmuletele au in total 1.5 Gb, nush cum sa le uploadez hmmm! pt video fa un ftp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate