nyk23 Postat Mai 11, 2017 Share Postat Mai 11, 2017 Sa-l stapanesti sanatos! Pune-i 15w50 motul 7100, al meu cu din asta merge si merge foarte bine, dupa mai multe tipuri de ulei incercate am ramas la Motul. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 20, 2018 Share Postat Ianuarie 20, 2018 Doar ce m-am pricopsit si eu cu chestia asta. Naspa e ca nu am inca permis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 16, 2018 Share Postat Aprilie 16, 2018 Intrebare, pana nu ma apuc sa dau jos lantul si sa iau zalele la numarat. In manual se dau 2 tipuri de lanturi: did 50zvm si rk 50lfoz2. Pe unele siteuri de vanzari gasesc ca DID ar avea 102 zale. Pe altele-120. Pe louis.de la bike specs, cica lantul ar avea 102 zale. Culmea ca pe alte siteuri de 'specialitate', ar zice ca de fapt ar fi 120 de zale. Ceva impresii legate de lanturile care se potrivesc? Am incercat cu search si 99% dintre rezultate erau legate de curatarea lantului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Aprilie 16, 2018 Share Postat Aprilie 16, 2018 mai ales ca dupa lungi cautari am gasit niste tobe Remus care se aud fenomenal. In oras sunt cam deranjante dar la drum daca merg tare nu le mai aud... Am mai inaintat eu in varsta dar am pretentia ca inca nu sunt senil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 17, 2018 Share Postat Aprilie 17, 2018 Intrebare, pana nu ma apuc sa dau jos lantul si sa iau zalele la numarat. In manual se dau 2 tipuri de lanturi: did 50zvm si rk 50lfoz2. Pe unele siteuri de vanzari gasesc ca DID ar avea 102 zale. Pe altele-120. Pe louis.de la bike specs, cica lantul ar avea 102 zale. Culmea ca pe alte siteuri de 'specialitate', ar zice ca de fapt ar fi 120 de zale. Ceva impresii legate de lanturile care se potrivesc? Am incercat cu search si 99% dintre rezultate erau legate de curatarea lantului Raspuns: 530-102 zale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 18, 2018 Share Postat Aprilie 18, 2018 Ai grija cu aia pe la americani pe acolo ca nu ai cine stie ce autonomie cu ea. Papa mult si rezervorul e mic - ramani fara gaz imediat. E versiunea pre sau post 2001? Si eu cand l-am schimbat la a mea tin minte ca 530 era dar sa moara ma-sa daca mai stiu nr de zale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 18, 2018 Share Postat Aprilie 18, 2018 Inca nu am decat permisul de 'incepator'(nu am voie pe autostrada) asa ca autonomia nu e problema prea mare. Rezervorul e ala nitel mai mare, dar nu e mare diferenta. Plus zona de rahat, zeci de km (mai degraba vreo suta) pana dai de ceva drum decent si nu mexicani tembeli si autostrada plictisitoare. Mai e varianta sa o incarc in masina si sa o descarc pa destinatie, trag vreo tura si dupa vin in comfort pana acasa. Dar nici timp nu prea e, asa ca o invart local Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 2, 2018 Share Postat Mai 2, 2018 hai ma, nu ati scos furtunile la foc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate