Sari la conținut

petre81.

Super Membru
 • Număr conținut

  3.446
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Orice postat de petre81.

 1. petre81.

  Masina doar de fun la sub 10.000€

  192 de cai sunt destui, problema reala e felul in care sunt livrati. Am mers si eu cu niste "bombe" de genul asta care pe hartie rupeau norma, pe strada te rugai de ea. E adevarat, daca aveai spatiu se ducea la viteze destul de ridicate dar nu asa de repede pe cat te asteptai. Cred ca e o problema legata de normele de poluare care impiedica motoarele de generatie mai noua sa se desfasoare. De problema asta cu trasul i-am auzit pe multi ca se plangeau si vorbim de masini in stare tehnica perfecta, nu cazane obosite.
 2. petre81.

  Masina doar de fun la sub 10.000€

  Conteaza raportul per total, ce iese la roata.
 3. petre81.

  Masina doar de fun la sub 10.000€

  E vorba de BMW seria 3 dintre 1983 si 1992, popular ii spunea ursulet.
 4. petre81.

  Masina doar de fun la sub 10.000€

  Dieselul cand e la blana da fum.
 5. petre81.

  Masina doar de fun la sub 10.000€

  Etajarea rapoartelor de transmisie, de regula motoarele mari tind sa aiba rapoarte mai lungi ca sa optimizeze consumul iar acest lucru le depuncteaza grav la mers sportiv. Cand eram mai tanar si aveam timp si chef de modificari luam transmisii de motoare mici si le foloseam cu motoare mari. Ieseau niste treburi...
 6. petre81.

  Masina doar de fun la sub 10.000€

  O varianta nereusita, E30 2.3 12V este mult mai sprintena din cauza transmisiei.
 7. petre81.

  Masina doar de fun la sub 10.000€

  Cred ca-ti trebuie ceva turbo pe benzina, asa iesi mai ieftin si cu impozitul. Si eu sunt in cautare de asa ceva, cam de 10 ani soarta a facut sa am masini care nu sunt puternice si a cam inceput sa ma sece treaba asta, urmatoarea masina va avea minim 200cp. O sa optez pt un Smart ca sa ma duc cu el la munca cand nu folosesc motocicletele si o sa iau o masina puternica care sa ma ajute in mod special la drumuri lungi.
 8. petre81.

  Masina doar de fun la sub 10.000€

  Ce inseamna doar pt distractie? Nu e intrebare capcana.
 9. petre81.

  Seawolves Bike Fest 12, 7-9 Iunie 2019

  Anul asta nu ratez, merg sigur.
 10. Hai ca ai revenit spectaculos. In alta oridne de idei:
 11. petre81.

  Ce ai mesterit azi la motocicleta ta?

  Noua mesteri mari, calfe si zidari... cine penisul meu o fi lucrat la aici? Trebuie sa-mi iau contact, am gasit niste ciongarii pe acolo de m-a luat capul.
 12. petre81.

  ATV pe şenile

  Mi-e lene sa caut dar tin minte ca era o problema legata de formularea ambigua a legii privind circulatia pe drumurile publice. Teoretic, intr-un spatiu deschis publicului (neingradit) trebuie sa ai permis de conducere si vehicul inmatriculat.
 13. petre81.

  ATV pe şenile

  Teoretic e dosar penal si daca mergi pe camp. Numai pe proprietate privata (inchisa publicului) ai voie sa conduci un vehicul neinmatriculat.
 14. petre81.

  ATV pe şenile

  A iesit super!
 15. petre81.

  Intalnire motociclisti de tastatura

  Ce sa bea... apa plata.
 16. Era buna si nemerica aia dar sa-si dea paru' jos de pe pixda...
 17. petre81.

  Prioritate/Ordine de trecere

  Xaele, intr-o intersectie cine are prioritate, tu sau copacul?
 18. In principiu uzura set motor (segmenti, piston, cilindru). Doar din aceste trei elemente poate sa-ti dea ulei pe acolo dar pe de alta parte nici nu stiu ce ai facut tu pe acolo.
 19. Nu te supara dar astia n-au condus nici macar biciclete in copilarie. Felul in care te pozitionezi pe motocicleta in diferite situatii il inveti inca din copilarie daca mergi pe bicicleta, astia zici ca au stat numai pe calculator si cand le-au dat si lor tuleii si-au cumparat motociclete. Sunt pur si simplu afoni, vor invata foarte greu sau deloc.
 20. Se vede treaba ca n-ai mai fost de mult timp cu un barbat adevarat. Un barbat care nu poate ferici o femeie nu e barbat...
×