ghostrider_r1 Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 (editat) cateva fotografii o sa pun mai multe mai incolo ca acum nu mai pot --- Mesaj completat în 13 Aug 2007 11:28 -------------altele' Editat August 12, 2007 de ghostrider_r1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa_z750 Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 super pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3talgod Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 Intrunire brici , cea mai reusita din punct de vedere organizatoric. Foarte civilizat, foarte frumos! Pozele mele urmeaza curand. Zetea was cool! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Divad Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 Intrunire brici , cea mai reusita din punct de vedere organizatoric. Foarte civilizat, foarte frumos! . Zetea was cool! De acelasi parere sint si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 un minus ar fi cei 16km pana acolo. sper ca la anul sa-mi iau tractor, in rest lume buna, intrunire reusita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3talgod Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 Cateva poze de la parada. . . . urmeaza si restul pozelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Attisz Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 Super intilnire. Peisaj excelent pacat ca am avut ploaie. Organizatorilor le urez mult succces in continuare. Talalkozunk jovobbe!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3talgod Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 (editat) Inca cateva poze Studentu' & motoru' Trupa Shadows --- Mesaj completat în 14 Aug 2007 00:31 ------------- un minus ar fi cei 16km pana acolo. sper ca la anul sa-mi iau tractor, in rest lume buna, intrunire reusita. un enduro ca al meu ajunge, e chiar de vanzare si mai ieftin decat un tractor Editat August 13, 2007 de m3talgod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skinny Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 Si inca cateva poze de la Zetea 2007 cu concursuri, motociclete si cei 3 premiati ai concursului de motoare construite (unul veteran) Sa ne vedem pe doua roti si la anul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 m-qm simtit foarte bine la Zetea. Super intrunire insa am ramas fara plombe pe ultimi 16 km.In rest toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m_pank Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 pozeee --- Mesaj completat în 14 Aug 2007 14:30 -------------si inca cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mauser Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 the best motocycle meeting.... coooool --- Mesaj completat în 14 Aug 2007 20:11 ------------- --- Mesaj completat în 14 Aug 2007 20:22 ------------- --- Mesaj completat în 14 Aug 2007 20:26 ------------- --- Mesaj completat în 14 Aug 2007 20:30 -------------atat pt astazi... nb --- Mesaj completat în 14 Aug 2007 20:55 -------------are cineva video cd, dvd despre intrunire?? pliiizzzz --- Mesaj completat în 14 Aug 2007 20:56 -------------are cineva video cd, dvd despre intalnire???? va rog mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chesterfield Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 N-am facut poze la Zetea, dar tin sa le multumesc aici celor care m-au impins Sambata, intre Ciuc si Zetea, apoi Zetea si Odorhei, pentru ca m-a lasat bateria cand mi-era lumea mai draga... Baiatul cu vitezana la Rompetrolul din Ciuc Riderul cu Virago la 3 km dupa Ciuc Colegii din Bv care m-au mai si ajutat la Zetea cu demontat/montat bateria, un sfat, un gand bun si o strangere de mana Baietii din HR care m-au impins la Bradeni, inainte si dupa intersectie Cei 2 baieti din NT, care mi-au dat ultimul schwung, cu care am ajuns pana la destinatie... Tuturor, multumesc mult ca ati oprit, la primul meu semn... Cand ne-om vedea, dau 1 BR RC... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Baiatul cu vitezana de la Rompetrom din Ciuc apreciaza multumirile si i-ti doreste asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_cbtr Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Ne bucuram ca am putut fi de folos, numa' bine! Noi am facut si cateva poze. Ovidiu si Andrei din NT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanu26 Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 O gashca de moldoveni din Piatra Neamt la intrunirea prietenilor nostri unguri a fost organizare marfaaaaa.Locatia Superba---si oamenii de nota 10 nu mai conteaza ca sa cantat ungureste dupa 4 beri era tot una. .sigur nu o sa ratez intrunirea de la anu-a meritat pe deplin. ps:mai bine mai tarziu decat niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate