shakal Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 http://video.tion.ro/members.tion/Motor_in...wmv/viewer.html Numar motocicleta: TM 83 MIT Stie cineva cine sunt si ce s-a intamplat cu ei ??? Shaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 Cat de urat ..sper sa fie bine.....la cum aratau castile nu stiu cat de bine sunt...inca o data viteza...le doresc insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilatus Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 Cat de urat ..sper sa fie bine.....la cum aratau castile nu stiu cat de bine sunt...inca o data viteza...le doresc insanatosire grabnica subscriu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 Am auzit ceva despre pasager, ii intrase prin casca o bucata de carena, este in coma la spital ,despre pilot si cum au facut accidentul nu stiu.Sper sa se recupereze . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 aici mai multe detalii http://www.protv.ro/stiri/social/timis-doi...otocicleta.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 trist cand vezi asa ceva shit happens! sa speram ca isi revin amandoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDCriss Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 ... foarte trist ... si in TM ... si in AR ..si in B .... niste zile grele ...... sper ca cei doi de la Giroc ... de pe Honda albastra sa aibe sanse mari de recuperare ... incredibil cum arata casca aia ... oare mai conta marca care a fost ?! ... oricum as fi interesat sa aflu cat mai multe si despre acest accident ... poate tragem niste invataminte ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 As fi curios sa stiu ce varsta au! Ce naiba mai,chiar sa-ti inchipui ca datorita vitezei poti zbura peste o cale ferata? Nu stiu de ce,cand ii vad pe unii tineri cu pasager,parca ii simt ca risca mult prea mult! Le doresc insanatosire grabnica si fara urme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Care ghioroc bre?? Ca nu am citit nimic de Ghioroc zilele astea... Scrie undeva ceva? Cine a picat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDCriss Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Care ghioroc bre?? Ca nu am citit nimic de Ghioroc zilele astea... Scrie undeva ceva? Cine a picat? .... Giroc ... comuna in TIMIS....aproape de Timisoara .... nu Ghioroc .... citeste si tu mai in detaliu .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate