v-twin Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 Am primit de ceva vreme un mesaj de la o cunostiinta din Romania, care imi spunea ca o sa fie o echipa moto la Dakar, si as vrea vrea sa stiu daca e pe bune, sau e doar un zvon. Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 Se poate ! De ce nu? Desi am auzit ca preturile si taxele acolo sunt IMENSE!!!! Nu stiu cine din Romania si-ar permite sa scoata din buzunar cateva mii de ⏠bune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Noiembrie 24, 2004 Admin Share Postat Noiembrie 24, 2004 Echipa romaneasca este formata din: - Fratii Vulliet de la MotoVerde Timisoara (clubul de motocross) - Romeo Dunca - patronul firmei 'Dunca Expedition' din Timisoara Asistati de Zsolt (KTM). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 ce naiba ma, e pe coperta din spate a ultimului motolife. @vituin...e adevarat, asteptam cu interes competitia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 pe ce motoare merg ? M`am prins ca KTM da ce model Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Noiembrie 24, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2004 Cat de marfa! Bafta multa baietilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 Multa bafta .. incet incet ajungem si noi in competiti internationale .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 Cateva informatii aflati din poza: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Noiembrie 25, 2004 Admin Share Postat Noiembrie 25, 2004 care-i faza cu 'nissan patrol gr din 2000' ? conteaza anul? pe ce motoare merg ? M`am prins ca KTM da ce model Cam asta se gaseste la www.dakar.com DUNCA ROMEO KTM ROU MOTO VERDE TIMISORA VULLIET ETIENNE KTM 660 FRA REDZONE AVENTURE VULLIET FRANCOIS KTM FRA MOTO VERDE TIMISORA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Noiembrie 25, 2004 Share Postat Noiembrie 25, 2004 (editat) Se poate ! De ce nu? Desi am auzit ca preturile si taxele acolo sunt IMENSE!!!! Nu stiu cine din Romania si-ar permite sa scoata din buzunar cateva mii de ? bune... Ai vazut cine are? Daca-i Dunca nici nu mai conteaza restul de sponsori.Interesant nu stiam ca-i amator de moto dar oricum se pare ca-i baiat destept. Multa BAFTA. MAXIMA SANATATE Editat Noiembrie 25, 2004 de DCSAN20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Noiembrie 25, 2004 Share Postat Noiembrie 25, 2004 care-i faza cu 'nissan patrol gr din 2000' ? conteaza anul? ehhh.. a bagat sa se dea mare ca e din 2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Noiembrie 26, 2004 Share Postat Noiembrie 26, 2004 in numarul viitor urmeaza sa publice si optionalele de la patrolul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 Francois Voulliet ,Romeo Dunca & CO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 Inca una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 Francois Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 Francois si Romeo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate