iacomia Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 (editat) Dupa lungi cercetari s masuratori am ajuns la concluzia ca bobinele mele nu mai merg cum trebuie avamd o rezistanta mai mare dact ce maxima admisa . Unde pot gasii bobine pentru virago 535? La y amaha au zis ca dureaza o luna si la cei din cotroceni dureaza 2 sapt dar ma costa apoape 190E ceea ce mi se pare scump ( MS anticipat Editat August 14, 2007 de iacomia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banicaiulian Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 Dupa lungi cercetari s masuratori am ajuns la concluzia ca bobinele mele nu mai merg cum trebuie avamd o rezistanta mai mare dact ce maxima admisa . Unde pot gasii bobine pentru virago 535? La y amaha au zis ca dureaza o luna si la cei din cotroceni dureaza 2 sapt dar ma costa apoape 190E ceea ce mi se pare scump ( MS anticipat O idee, nu neaparat buna, ar fi sa cauti dupa impedanta care ar trebui sa o aiba, sau rezistenta pe care o stii, la o bobina auto sau la orice alt motor... numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate