Sari la conținut

1000 De Intrebari!


SAVAGE_GUY
 Share

Postări Recomandate

Stie cineva in bucuresti sau pe aproape cine face urmatoare operatii la motoare, (mai ales la un suzuki savage )dar de fapt la orice motor mere asa ca...

 

-acoperiri ceramice ale tobelor...o solutie muuuuuuult mai buna decat infasurarea tobelor zic unii, se face asa ceva in romania??? ceva pe la o fabrica comunista trebuie sa fie....neaparat procedeul este vechi...

 

-tinichigerie: taiat de aripi, refacut, un alt rezervor ceea ce vreau nu este nimic complicat doar ca trebuie cineva care se pricepe....etc de ce intreb acest lucru ...n anunturi ca facem dregem, dupa care ori nr de tel nu e bun, ori nu mai fac, ori sunt in celalt capat al tarii

 

- cine lucreaza pielarie de vita pentru motoare,.... dar la the next level pentru o idee bizara de a mea sa pun piele pe anumite parti ale motorului

 

-a vazut cineva pe undeva piele de vita maro diverse nuate de cumparat? Sunt innebunit caut de imi vine rau si nu gasesc si calitate, si culoare si nici sa nu aiba vreu pret astronomic gen 100 euro metru2.

 

Problema este ca persoana care face tinichigerie si cel care va lucra pielaria trebuie sa se intalneasca cel putin macar o data cu mine amandoi pentru a pricepe ce si cum impreuna....

 

De asemenea caut pe cineva care sa faca bine mecanica primara, intretinere, un electrician sa faca o verificare a unui sistem electric, sa masoare chestii trestii ...etc.

 

 

Acum am o intrebare..vreau sa vopsesc un cilindru cromat si nichelat cu vopsea neagra rezistenta la temperaturi inalte....trebuie sa dau jos cromu inainte dar cum? perie cu sarma, smirghel....cum?

 

Apropos, cine mai cunoaste chopere intr-un singur cilindru asa cum este savage????As vrea sa mai caut ce si cum

 

Inca o data salut pe toata lumea!

 

PS Am incercat sa scriu cat mai corect,, iar informatiile care mi se vor oferi vor fi de folos la toata lumea!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sefule!: vrei totul pe tava, ia baga-ti nasul prin topicuri mai vechi si vei gasi cam tot ce cauti! daca vrei toate aste facute la scuter apucate si pune-ti bani la ciorap, o sa te coste.

sa ia noroc!

p.s. poate n-ar fi o idee rea sa iti iei prima data motoreta si dupa aia sa faci planuri...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut. motoru e in vine, nu el e problema, si nici banii de dupa.Savage e un motor ieftin, roblema ar fi ca nu gasesc oameni cu adevarat sa se priceapa la ce zic.Ma lovesc de acest lucru la cele 2 servicii si la hobby-uri.Crede-ma, sunt domenii mai simpliste decat acesta, in care tot nu gasesti specialisti ci doar carpaci si etc.

Acum 2-3 luni de zile, intr-un alt domeniu de activitate sa i zicem asa, mi-am luat adio de la ceva la care tineam fff mult doar pt ca cineva care trebuia sa aranjeze acel lucru, l-a facut praf.Dupa ce suma care mi-o ceruse pt treaba era enorma, a mai si dat -o in bara si mai vroia sa fie si platit pt ce stricase...deci de cacao!

 

De aceea caut pe cineva sa lucreze.Daca nu poate sa nu se bage sa strice.Sincer acum se intoarce un preten din state si puteam sa imi iau ff simplu acel kit complet pt savage...stii de ce nu la-m luat? cine sa baga sa-l faca???am intrebat la aia d ela suzuki motors..ce crezi ca imi zic? habar nu au, nu vor, ca sa nu fac....bla bla bla.Nici macar nu stiau despre ce este vorba...dar vroiau sa imi vanda alte cacaturi de ale lor....deci asta e romania! AM citit multe alte topicuri si nu am gasit ce vreau de aceea am pus aceste intrebari si vreau ceva profi, nu accept nimic mai putin decat visul insusi., si da vreau ceva de genu ce vad si io ca omu ca se intampla la televizor, prin alte pari adica state.In franta si germania,am incercat nu am reusit..oare ce vad pe discovery gen occ no fi adevarat...adica te duci la unii si le spui vreau asta, le arati desene si poze si o fac?

 

Daca nu gasesc, asta e!

 

Dar daca ma ajuta coneva cu raspunsuri concrete, va multumesc in feluri umede si reci?

Sau cine este mai vechi, si cunoaste, poate sa ma indrume chiar si doar cu un link tot un pas inainte!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am auzit de acoeriri ceramice, ci doar de infasurat tobele cu banda de fibra ceramica, in loc de fibra de sticla sau azbest. Am eu de vanzare, in linkul de mai jos vei gasi si o formula de calcul, sa vezi de cata banda ai nevoie:

/index.php?...l=termoizolanta

 

Cred ca cromul se indeparteaza cel mai bine prin sablare.

 

Un electrician laudat de multi (eu nu am avut inca nevoie) este Bogdan: 0743325207.

 

Alt chopper intr-un cilindru, tot de la Suzuki, e Marauderul 250.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca cromul se indeparteaza cel mai bine prin sablare.

 

Un electrician laudat de multi (eu nu am avut inca nevoie) este Bogdan: 0743325207.

 

 

 

Cred k e destul si prin smirgheluire....De Bogdan,da ,pot sa confirm,e FOARTE meticulos...Am fost foarte multzumit de tot ce mi-a lucrat la motorete...Vezi k raspunde greu...Insista!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bun.

 

Va multumesc mult de tot, la toti, pentru raspunsuri.

 

E bine ca am gasit electrician, si persoane care lucreaza in piele.

 

Va fi fun caci motorul meu va fi adus de catre Bogdan si Cristi din Germania, ei sunt in concediu si se reintorc pe 1.09....eu ma voi intoarce in tara tot prin septembrie, sper, si motoru va intra direct in lucru, deci la primavara voi vedea si io ce si cum.

 

Apropos, dupa ce am citit comentariile tale SorinAvram, am vorbit cu niste prieteni care mi-au confirmat si ei ca baietii care ti-au adus tie motorul sunt k si ramane sa gasesc eu un motor in germania si sa mi-l aduca dupa ce ma intorc si eu si ei la treaba.

 

Bun, acum ramane de gasit cineva sa lucreze tinichigeria care se reduce la refacut un rezervor sau facut unul de nou, si persoana care sa faca verificarea si intretinerea la motor, precum si de cumparat pielea.

 

Atasez aici ce fel de piele caut piele de vita, cu o grosime de 0,5-10 mm precum si culoarea ei...un maro natur cu finish roscat daca vedeti asa ceva de vanzare.....ma reped zilele astea cat mai stau in tara si cumpar.

 

Si cred ca pasii la motor ar fi intr-adevar sablare, dupa care smirghel dupa care vopsire cu vopsea rezistenta la temperaturi...dar mie frica ce inseamna in Romania tot procesul acesta....demontat motorul, duse partile la sablat, stat cu ei acolo sa vad ce si cum sa nu sableze si interiorul......mie tare frica de mecanicul pe care inca nu l-am gasit care sa faca reglajele...etc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

din punctu meu de vedere iti faci cam multe griji pentru un motor pe care inca nu il ai, sau macar sa stii cum arata. Poate ca il gasesti cu toate astea de vrei tu deja facute

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Atasez aici ce fel de piele caut piele de vita, cu o grosime de 0,5-10 mm precum si culoarea ei...un maro natur cu finish roscat daca vedeti asa ceva de vanzare.....ma reped zilele astea cat mai stau in tara si cumpar.

 

so,daca vrei sha custom,gandeste-te la un desen,si o fac....

daca vrei sa o faci tu,iti caut piele roscata(coniac),dar nu e ieftina...cata vrei?

ma contactezi pe PM.

 

 

Black.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...