adrenalin Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 l-am luat recent, e prima mea mobra din clasa ei si am nevoie de informatii. (un link, orice m-ar putea ajuta) multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 l-am luat recent, e prima mea mobra din clasa ei si am nevoie de informatii. (un link, orice m-ar putea ajuta) multumesc. vezi www.thumpertalk.com o sa gasesti sectiune pt Yama Si PM lui Soso - el a avut un WR 400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenalin Postat August 16, 2007 Autor Share Postat August 16, 2007 ok, mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 am eu manual de intretinere si service. pot sa ti-l imprumut daca vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenalin Postat August 17, 2007 Autor Share Postat August 17, 2007 am eu manual de intretinere si service. pot sa ti-l imprumut daca vrei. am intrat si eu in posesia lui si acum ma pun pe studiat. multumesc mult, oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matricea Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Salutare, Mi-am cumparat si eu de curand o Yamaha WR400F din 1999. Ma puteti ajuta va rog cu un manual in format electronic ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenalin Postat Octombrie 27, 2007 Autor Share Postat Octombrie 27, 2007 Salutare, Mi-am cumparat si eu de curand o Yamaha WR400F din 1999. Ma puteti ajuta va rog cu un manual in format electronic ? Multumesc. din pacate nu il am in format electronic. daca te pot ajuta cu ce am, adik daca vrei sa iti faci ceva copii dupa el..., suna-ma si poate gasim o solutie. 0741 066 249 --- Mesaj completat în 27 Oct 2007 17:21 -------------eu sunt din bacau, poate ai drum pe aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matricea Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 mersi mult dar am facut rost de un manual ptr wr450f...cred ca nu este diferenta asa de mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Octombrie 31, 2007 Admin Share Postat Octombrie 31, 2007 Majoritatea manualelor de Yamaha se gasesc aici: http://www.yamahaownershandbook.com.au le descarci in format electronic. Vad ca pt. WR400'99 nu au, dar au pentru YZ400'99 si WR400'2000. Diferentele nu sunt asa de mari. La modelele de enduro/cross manualele sunt complete, incluzand specificatii de service. Gasesti acolo caledarul complet de intretinere, cu scheme, detalii step by step, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matricea Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Majoritatea manualelor de Yamaha se gasesc aici: http://www.yamahaownershandbook.com.au le descarci in format electronic. Vad ca pt. WR400'99 nu au, dar au pentru YZ400'99 si WR400'2000. Diferentele nu sunt asa de mari. La modelele de enduro/cross manualele sunt complete, incluzand specificatii de service. Gasesti acolo caledarul complet de intretinere, cu scheme, detalii step by step, etc. mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate