xust Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Mia spus cineva k sa folosesc un ulei bun pt turatii mari, sa impiedice "supraincalzirea".un sfat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 (editat) Castrol 10W60 ar fi o idee... Dar ai grija sa fie de moto, nu auto! Editat August 16, 2007 de lucescuciprian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 http://www.ew2.lubesinfo.com/frameset.asp?...23&langid=1 MOTUL! E CEL MAI BUN! --- Mesaj completat în 16 Aug 2007 19:25 -------------FOLOSESTE CE RECOMANDA FABRICANTUL MOTOCICLETEI , CA DIN CE-TI ZIC ALTII... S-AR PUTEA SA-TI IEI ALT MOTOR... ASA AM FACUT SI EU , M-AM LUAT DUPA ALTII SI AM FACUT UN KAKAT....... MAI MULT M-AM COMPLICAT SI MAI MULT AM STRICAT DECAT "IMBUNATATIT" bineinteles , tu faci ce vrei cu motorul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xust Postat August 16, 2007 Autor Share Postat August 16, 2007 ms dark rider pt site ala.am aflat...dar nu sunt sigur acum...scrie k pt motoru meu cel mai bun este 300V 4T FACTORY LINE 10W-40 .orice marca pot sa folosesc care sa corespunda valorilor??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 CE-TI TREBUIE ALTA MARCA DE ULEI?!! MOTUL RULZ! E CEL MAI BUN, SI N-O ZIC NUMA EU, MAI INTREABA SI ... O SA VEZI! --- Mesaj completat în 17 Aug 2007 11:09 -------------AH , SI UITAM : am un amic cu gsxf-750 din 2004 cu racire pe ulei si aer(faimosul sistem SACS de racire a motorului introdus de suzuki acum mai bine de 20 ani la motocicletele lor), si TOT 10W40 , A PUS la ultimul schimb de ulei , pe care l-a facut la motocicleta lui , care are si vreo 11000km... si chiar asta e recomandat de producator, alt tip de ulei ori e prea gros ori e prea subtire... iar MOTUL chiar e CEL MAI BUN! CIAO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xust Postat August 18, 2007 Autor Share Postat August 18, 2007 MS DARK RIDER...VOI MERGE PE MOTUL...SUPRAINCALZIREA,NUI CEVA DE JOACA NU VREAU SA AM PROBLEME CAND POT SA LE OCOLESC..10X AGAIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 CE-TI TREBUIE ALTA MARCA DE ULEI?!! MOTUL RULZ! E CEL MAI BUN, SI N-O ZIC NUMA EU, MAI INTREABA SI ... O SA VEZI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 bada motul 300V double ester factory line ala . este de curse din cate am inteles il folosesc aia la motogp . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xust Postat August 19, 2007 Autor Share Postat August 19, 2007 si stie cineva si cat costa un bidon de 4 litri k pana ajung eu cu motoru mai dureaza ceva timp si sa ma preg financiar..:)asta factory line 10w40? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 castrol r 4 superbike sau 300v de la motul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 http://www.motul-romania.ro/ ia da-le un telefon la tipii astia si sigur afli tot ce vrei despre MOTUL si preturi! ciao! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memphis Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Dar ce pare aveti de Valvoline DuraBlend Sintetic???? Mi se pare un ulei bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 E cineva pe forum care vinde ulei Motul la pret foarte bun. Am luat si eu de la el si il recomand. /index.php?showtopic=128904 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Shell Advance 4T full sintethyc - nu se mai gaseste la noi, dar la bulgari reteaua shell e destul de dezvoltata. Eu am luat de la Varna cu 32 lei/litru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 180 ron 4L ulei Motul ester Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate