yzulyka Postat Octombrie 28, 2011 Share Postat Octombrie 28, 2011 La nunta bai, nu la noroaie ...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 Duminica asta ceva amatori de offroad? Se pregateste ceva pe dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 Ieri dupamasa pe la 17.00 am intalnit un omulet cu o motocicleta galbena in hoya (zona unde era concursul de biciclete,spre Floresti) da nu am putut tine pasul dupa el si l-am pierdut... Daca va fi vreme buna ies si azi un pic tot asa mai spre dupamasa zona hoya/padurea baciului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 probabil era călin pe drz-ul lui, când ne-am întors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
co98 Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 Ieri dupamasa pe la 17.00 am intalnit un omulet cu o motocicleta galbena in hoya (zona unde era concursul de biciclete,spre Floresti) da nu am putut tine pasul dupa el si l-am pierdut... Daca va fi vreme buna ies si azi un pic tot asa mai spre dupamasa zona hoya/padurea baciului Da un semn la 0723323231 si eu ies in hoia si in timpul saptamanii. ar fi bine sa stiu cam cu o zi inainte. numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 (editat) Ca tot nu se poesteaza pe Pinned'ul asta... Editat Decembrie 18, 2011 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 Ca tot nu se poesteaza pe Pinned'ul asta... se posteaza , da numa vara ............ u look nice . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=EUsLosZSYcY&feature=autoshare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Decembrie 22, 2011 Autor Share Postat Decembrie 22, 2011 Au cam gresit titlul video'ului. Trebuia sa fie ceva gen: Trial, enduro & freestyle mx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=EUsLosZSYcY&feature=autoshare uai mama ce fac astia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alpina_b1 Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 Salut si LA MULTI ANI !!! am nevoie de un manual de servis pt. yamaha yz400f,daca ma puteti ajuta .Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 (editat) Rip Mika Ahola Editat Ianuarie 17, 2012 de MOD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 Multumesc pentru ganduri Any. Sa dea Domnul sa fie sanatos...si vorba lui Zoran: sa semene cu Nadia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 Multumesc pentru ganduri Any. Sa dea Domnul sa fie sanatos...si vorba lui Zoran: sa semene cu Nadia sa fie sanatos si sa creasca mare motociclist ...si amu nu iii bai daca are ochii postasului el sa fie sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 http://stirileprotv.ro/stiri/ardeal/nebunie-pe-doua-roti-si-au-turat-motoarele-pe-un-lac-inghetat.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabinescu Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Salutare, In primul Rand felicitari Yzu si Nadia, sa creasca mare si sanatos. De fapt postez aici cu un anunt pentru enduristii din cluj: este careva dintre voi vorbitor de limba germana? Intreb in ideea de a gasi pe cineva caruia ii place sa se dea pe coclauri impreuna cu un grup de germani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Nemtii astia engleza nu o cunosc ? ---------- Multumim Sabin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabinescu Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 (editat) Nemtii astia engleza nu o cunosc ? ---------- Multumim Sabin Ei o cunosc, e mai greu sa cunoastem noi engleza lor http://www.youtube.com/embed/YRf9ooQ7qq8 Editat Februarie 18, 2012 de sabinescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 La sfarsitul lunii aprilie va avea loc in zona Baisoara evenimentul enduro "Vaneaza lupul". Participa careva de pe aici? Just curious ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alpina_b1 Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 La sfarsitul lunii aprilie va avea loc in zona Baisoara evenimentul enduro "Vaneaza lupul". Participa careva de pe aici? Just curious ... sti cumva data exacta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 20-22 aprilie. vezi program pe www.vânează-lupul.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 ne vedem in irish pub , str Horea ..... diseara la ora 20 ....betzivilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boss90 Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Aia e ceva legat de ATV-uri. Nu prea are legatura cu motociclistii. Mai mult cu "cocalarii" care se tem pe 2 roti, dar sunt mari viteji pe 4. Din anul asta are legatura si cu motociclistii deoarece o sa fie si concurs pentru enduristii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 Salut , sambata se va ieshi la o tura cu cross-urile ... cine vrea sa mai vina , este bine venit ... daca bine am intzeles p la padurea Hoia , o sa revin cu detalii exacte mai tarziu , cica pina acum sintem vreo 15 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 ora si locul de întâlnire plz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate