jackie chan Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Majortatea pleaca d p taietura turcului [ muzeul satului ] , la ora 12 ... nu-s suta la suta sigur , da asha am intzeles eu o sa merg la 13 , din Floreshti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 (editat) Se stie cu siguranta ora la care se pleaca?As fi interesat si eu. Editat Martie 9, 2012 de pasbogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 ora 12 la circuit. Am ieÂşit la o tură mica, pfuai mama ce mocirlă, nu e prea funny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Mocirla nu are cum sa nu fie funny...de aia se mai numesc si dirt bikes.. O sa fiu la 12 la "circuitul" din floresti/peste somes daca despre acela este vorba.Acel versant o sa fie fara zapada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Leo_ Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Mocirla nu are cum sa nu fie funny...de aia se mai numesc si dirt bikes.. O sa fiu la 12 la "circuitul" din floresti/peste somes daca despre acela este vorba.Acel versant o sa fie fara zapada. pfoai...si Bogdan...line-up din ce in ce mai interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Cineva care vegheaza pe forum.Membru din 2008 cu 11 posturi..Hm..unde erai cand era in voga"slapar sau nu","albastru vertical" Ne vedem maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Cand facem si noi o iesire ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 NOI...find cine ? Nu de alta, dar eu sambata asta am numarat vreo 20 de enduristi cu care m'am intalnit pe dealuri si prin padurile Fagetului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 NOI...find cine ? Nu de alta, dar eu sambata asta am numarat vreo 20 de enduristi cu care m'am intalnit pe dealuri si prin padurile Fagetului. Pai cei cu enduro ) , ptr mine este primul sezon cu enduro deci nu cunosc lumea care iese pe dealuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Sambata cineva?In ajun de Paste sau cu o saptamana inainte de Paste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Sambata cineva?In ajun de Paste sau cu o saptamana inainte de Paste? Prezent , propuneri ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 La ora 12 la Hit in Faget daca vreme va fi acceptabila.Cativa stropi etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Salut! Iasa careva pe deal maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Modificam Modificarea pentru ora 11?Voi fi acolo la 11.Poate trec si pe la 12.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 (editat) Ieri, impinsi de la spate de vremea numai buna de iesit cu capritele, ne-am adunat 4 cu motoare de toate culorile (galben, rosu, albastru si verde) si am tras o tura offroad pana la Marisel. A fost suuuuuper, iar de la Somesul Rece a fost chiar light. Editat Aprilie 23, 2012 de Suzuki_RM_125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Care a fost traseul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 îl am salvat in format gpx. In mare am plecat din Făget si am ajuns până in Savadisla de unde ne-am întors pe lângă autostradă până la somesul rece. din drumul spre marisel am luat-o imediat in stânga, un drum de macadam foarte frumos http://maplorer.com/permalink.php?file=b_22Z.gpx4f9625d8dda58 doar traseul e valabil, datele statistice sunt aiurea cateva poze din iesirea pana la Valea Ierii - Baisoara - Ciurila etc etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Vad eu bine?Un fost posesor de Suzi de"o kila" a trecut la enduro? Ce faci maestre?Nu ai mai sunat nu ai mai zis nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 (editat) La minutul 9:49 mini interviu cu Dan Morar http://www.motoclubhaita.ro/ Editat Mai 10, 2012 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 f frumos , ii bun cameramanu .... un film d nota 10 , plusat d interviul cu domnu Dan Morar ... bravo baietzi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 (editat) E mai vechi dar, poate unii nu l-au vazut. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0akGHQElpyw Editat Mai 24, 2012 de Poly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sosozah Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 La intrunirea de saptamana trecuta s-au furat o pereche de pantaloni de cross marca Fox, aproape noi, de culoare rosie, cu un desen in forma de dragon negru si protectii albe la genunchi. Daca cineva incearca sa va vanda asa ceva (asta desigur, in caz ca mai sunt in Cluj), va rog sunati la tel. 0721 / 243257 sau 0721 / 660897. Se ofera recompensa. Si daca ala care i-o furat vede ce-am scris, ii urez sa i se innegreasca un coi si sa-i pice jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Leo_ Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Vad eu bine?Un fost posesor de Suzi de"o kila" a trecut la enduro? Ce faci maestre?Nu ai mai sunat nu ai mai zis nimic Prevestit-ai corect viitorul, Bogdane! pai te-am tot sunat, chiar de mai multe ori...am doua numere de-ale tale, dar s-ar putea sa fie "foste". Da un PM cu nr tau si te sun, facem si-o tura-doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 http://m.youtube.com/#/watch?v=XOSNUCjJN_8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iulie 14, 2012 Share Postat Iulie 14, 2012 tenteaza pe cineva o iesire in sureanu' in luna august?durata 2 3 zile,cazare cort sau cabana.seara bem ziua hoinarim hard-soft Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate