catutza Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 (editat) si s-au intalnit in intersectie....... Editat August 16, 2007 de catutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 aha, l-am vazut d eceva vreme pe net. bine ca nu e cu rip'uri. putea fi destul de grav, a avut super bulan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat August 16, 2007 Autor Share Postat August 16, 2007 amandoi s-au grabit sa intre in intersectie de ce oare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Intai de toate a mai fost filmul Apoi scuteristul a intrat deampulix (se vad marcajele de pe zona unde trebuia sa ajunga - susul imaginii- ca reprezentau o strada principala, masina venea de asemenea pe o strada principala) CUlmea e ca la cat sange ii curgea de pe umarul stang si cu piciorul ala... tot el era cu scandalul. Deh, adrenalina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CMYK Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Masina a trecut pe rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shakedown Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 stiu filmuletul, cand l-am vazut mi-a stat inima in gat in momentul impactului, am crezut ca e grav, dar cand am vazut ca se ridica asa repede si incepe sa tipe sincer m-a bufnit rasul, nu-mi venea sa cred ce se intampla. Mare bulan a avut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Masina a trecut pe rosu Poate-s eu mai chior, dar nu vad pic de semafor in imagini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CMYK Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Pai scormoneste prin comentarii. Eu l-am vazut mai demult si era unu ce a tradus ce urla tipul cu scuterul. Plus... la un mom. dat incepe brusc traficul. Nici urma de masina in mom. accidentului si apoi trec toti din stg si dreapta. Deci ? Se pare ca sunt semafoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDCriss Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 ... si eu sunt convins ca erau semafoare .. iti vine sa razi cand vezi faza ... dar motociclistul ala a avut zile ... si un foarte mare NOROC ! ... putea sa fie mortal ..la ce '' echipament standard '' avea pe el .... cred ca a fost mai norocos si a avut sanse mai mari decat la o loterie !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanchez Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 (editat) Avea plete de protectie la cap si uite ce eficiente au fost! Care nu suportati casca, purtati macar o caciula de blana! Editat August 17, 2007 de Sanchez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Nici io nu vad vreun semafor , scuteristu so bagat, dar pe net gasesti cu gramada filmulete din astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat August 17, 2007 Autor Share Postat August 17, 2007 (editat) au incercat si ei sa vada care tre primul dar tantia aia a accelerat mai mult ... se vede si dupa vorbele adresate de catre scuterist. (nu s-au inteles). <small>--- Mesaj completat în 17 Aug 2007 17:15 -------------</small><br/>mie imi place ca poarta discutia de la distanta. ati observat ca se uita la adidas daca cumva i s-a luat vopseaua? <small>--- Mesaj completat în 17 Aug 2007 17:18 -------------</small><br/>da pe asta nu l-o fi vasut conservara???? doar venea din fata si trebuia sa-i acorde prioritate a pai grecoaicele sunt tari in materie de masini urmariti aici --- Mesaj completat în 17 Aug 2007 17:28 -------------ia uitativa si la mopedist http://www.youtube.com/watch?v=t-vaP9C-1P0...ted&search= Editat August 17, 2007 de catutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Avea plete de protectie la cap si uite ce eficiente au fost! Care nu suportati casca, purtati macar o caciula de blana! Sincer nu stiu daca e de ras sau de plans cu purtatu castilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate