ianachim Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 sal maine la 07.00 plecare de la petrom /mc donalds buc - pitesti- curtea de arges- transfagarasan- sibiu - valea oltului - pitesti - buc doritorii sunt bine veniti bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carstoc Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 ash veni eu da nu-mi merge mobra bine . Are carburile varza probabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 I'm in cu Tro5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLASH-TUNING Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 sal maine la 07.00 plecare de la petrom /mc donalds buc - pitesti- curtea de arges- transfagarasan- sibiu - valea oltului - pitesti - buc doritorii sunt bine veniti bafta varza drumul curtea de arges-transfagarasan, rupt rau. drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vio varadero Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 sal maine la 07.00 plecare de la petrom /mc donalds buc - pitesti- curtea de arges- transfagarasan- sibiu - valea oltului - pitesti - buc doritorii sunt bine veniti bafta NU TE-AI SATURAT DE TRANS.... CU ALBOTA GINDESTE ALTCEVA PT DUMINICA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 A fost super fain. Abia astept sa-l mai facem odata. Asteptam niste poze si filmulete. Rafael totusi cum se simte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 22, 2007 Autor Share Postat August 22, 2007 sal rafi e ok eu acum ajung sa scriu cateva randuri ca luni am fost cu moto la craiova marti la vama vache si uite asa am facut 2000 km in 3 zile de alergat cu moto poze acum iar pt filme gasiti un site unde sa le pot pune ca youtube nu ma lasa la ce volum am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 salut! BravO! Multi km , mai putine randuri Ianachim incap pe un DVD sau Cd filmuletele? Daca ai timp poate ne vedem zilele astea sa-ti dau un ceva sa mi le tragi si mie, apoi i le dau si lui Tro. Da-mi un PM cand, cum, daca poti. Merci. Ma bucur ca Rafi e bine. Astept niste poze de la el si le urc aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosgeo Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 super misto tura. daca mai faceti ceva, se poate sa mai invitati si alte persoane? (respectiv io?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 22, 2007 Autor Share Postat August 22, 2007 super misto tura. daca mai faceti ceva, se poate sa mai invitati si alte persoane? (respectiv io?) sal maine la 07.00 plecare de la petrom /mc donalds buc - pitesti- curtea de arges- transfagarasan- sibiu - valea oltului - pitesti - buc doritorii sunt bine veniti bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosgeo Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 sal maine la 07.00 plecare de la petrom /mc donalds buc - pitesti- curtea de arges- transfagarasan- sibiu - valea oltului - pitesti - buc doritorii sunt bine veniti bafta sa inteleg ca e acceasi tura. m-as baga fericit, dar nu pot face chestii d-astea decat in we in per asta. nu prea pot sa plec de la birou ( va urez drum bun! si sper ca faceti ceva si sambata/duminica java script:emoticon('', 'smid_37') Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Aveti grija ca va veti putea intersecta cu raliul masinilor de epoca. Nu stiu in ce conditii este organizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Pot merge pe transfagarasan cu hayabusa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Poti, bineinteles. Drumul nu e in cea mai perfecta stare, dar merge. Grija la curbele cu gropi ca altfel ti-o ia moto inainte si o culegi de la poalele muntelui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate