GABONE77 Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 M-a sunat un prieten ca in fata la electronica, unde pe banda au sapat minunatii edilii a cazut un motociclist. E marcat cu niste table din alea nu stiu cat de reflectorizante, se poate circula pe banda 1 sau 3. E posibil sa fi venit tare sau sa nu fi avut unde sa se bage si a cazut. Motociclistul am inteles telefonic ca e viu dar nu stiu cat de grav. Nu stiu nici motorul nici numar. Sper sa se faca bine cat de curand. Si tocmai ieri vorbeam de infrastructura rutiera de toata jena din romania... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 E vorba de Electrotehnica, cea de langa Plaza? Nu e deloc pe Iuliu Maniu, dar e intr-adevar sapat pe-acolo, insa cand am trecut acum vreo jumatate de ora pe acolo nu era nici un accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GABONE77 Postat August 18, 2007 Autor Share Postat August 18, 2007 facultatea de electronica aproape de statuia Leu. nu ma apuc sa scriu ce nu exista...dooh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 Facultatea de Electronica si Telecomunicatii e pe Iuliu Maniu intre Apaca si Cotroceni. Intr-adevar, pe banda din mijloc este o groapa (sau ce-i acolo), dar este bine semnalizata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Alllooo, ala care a venit tare. ..erai prima oara in ultimele 2 luni pe acolo?!! Daca erai, atunci nu mai merge tare pe strazi pe care nu mergi in fiecare zi. Daca nu erai, nu mai merge tare pe strazi unde se fac reparatii, ca doar ai vazut de ieri ca se sapa santuri acolo! Pffff. . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cage017 Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Alllooo, ala care a venit tare. ..erai prima oara in ultimele 2 luni pe acolo?!! Daca erai, atunci nu mai merge tare pe strazi pe care nu mergi in fiecare zi. Daca nu erai, nu mai merge tare pe strazi unde se fac reparatii, ca doar ai vazut de ieri ca se sapa santuri acolo! Pffff. . . off-topic: man...mai bine taceai...nu cred ca stii cum sa petrecut accidentul ca sa il critici... on-topic: asteptam mai multe amanunte despre accident...si insanatosire grabnica motociclistului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 off-topic: man...mai bine taceai...nu cred ca stii cum sa petrecut accidentul ca sa il critici... on-topic: asteptam mai multe amanunte despre accident...si insanatosire grabnica motociclistului... Cusca, inteleg ca tu nici nu ai motor si nici nu stii mare lucru despre accident. .asa ca mai bine taci tu ca esti paralel cu sportul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 indiferent cum a fost accidentul nu isi au rostul criticile de orice fel pe acest topic. As fi inteles daca ar mai fi lovit pe cineva dar cum nu este cazul criticile(si mai ales certurile) par total rautacioase fara a fi nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 trec si eu zilnic pe acolo si adevarul ca e destul de bien semnalizata. Kuxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 trec si eu zilnic pe acolo si adevarul ca e destul de bien semnalizata. Kuxi pai vedeti?! uite un om care spune adevarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klahan Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 i agree Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate