Blackrider Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Lupu-le....nimica-i bun???? "de gustibus non disputandum"! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Cristi, discuţia e de principiu..dacă VX era ok d toate p.d.v , eu l-aş fi vândut, luam un cruiser şi mă apucam de ciopârţit ..dar să faci dintr-un sport-touring chopper e mai greu şi trebuie ceva mai mulţi bani ca să faci ceva fain..la noi mai greu ..oricum, brava lui inhuman pt curaj..treaba finală e că mie nu îmi place în totalitate ce au făcut băieţii cu VX..în rest, brava lor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 motorul de VX se preteaza super la chopper.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 nepra din sibiu...acu e la oradea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 fostul meu nipru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 bravo oricui incearca....! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 tot de prin resita si asta... BLACKRIDER( mai bine spui ca e niprul lui dan din resita ,si niprul asta a fost in franta pe la sfirsitul anilor 90 si in 97-98 a cistigat prepii in tara ca cel mai frumos lucrat chopper) post pirateat de mine robychopper=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 boriss din galati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 tot el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 ultima....nu am una mai recenta pt ca acum motorul are si niste coburi tari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 my ex .... facuta de sergiu din Galati, ca sa nu confunde lumea nu e vorba de sergiu stressL&P...JAWA 350 TS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 nu am văzut poze cu chopperul lui Angel..deşi a participat la Bacău, nici un chopperist nu a pus poze cu el.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 manuela nipra lui Manuel..e lucrată ceva.. MODIFICAREA POSTULUI LUI LUP-ALB facuta de mine robychopper asa vedeti toti poza ;)fara sa mai dati clic pe link :ok:adevarul este ca NIPRA asta este inpecabil lucrata de MANUEL...timp multi bani care cu adevarat se vad la rezultatele aduse acestui chopper FELICITARI DOMNULUI MANUEL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 10, 2005 Share Postat Iulie 10, 2005 Âşi pentru că Orestte nu a postat motoreta asta, eu cred că merită uin pic de atnție acest Jupiter din IaÂşi asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardcore Postat Iulie 10, 2005 Share Postat Iulie 10, 2005 nipra aia neagra nu e alu manu nu a facut-o el:nono: ....e a lui dan din techirghiol.... ps a contribuit si manu la ia ia bagat o aprindere electronica cdi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardcore Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 si nipra facuta de manu.....nu arata ea cine stie e ce da merge de rupe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardcore Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 fratemiu calare pe ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardcore Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 Acum e la mine sufera ceva procese de cosmetizare cand o sa o termin mai bag ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Acestea sunt poze de anul trecut. Nu am reusit inca sa fac niste poze cu ele dupa "actualizarea" facuta in iarna. Nipru MT 11. Locatie- Craiova. Acum nu mai are roata aceea pe spate. Are una putin mai mica cu un cauciuc de motocicleta. Are alta sha, superba, si alte detalii importante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Tot Nepra...se pare ca lui Carena (proprietaru) ii place mai mult tirul decat motocicleta lui. Poate ca din acest motiv l-a lasat pe Vasi sa stea pe motocicleta lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Si acum un KawaIJ, dar tot de anul trecut...sper ca in curand sa fac niste poze cu ele in ultima varianta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 tot KawaIJ-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate