popa84silviu Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Azi am facut pe mecanicu si am pus distributia la loc la un xt 600(varumeu' proprietar) Si acum intrebarea am tras o tura si azi cu el si la prima picatura i-ar o sarit distributia, cu toate ca, am intins-o la maxim si parca tot larga era ! de unde cumparam un lant de distributie sau se mai poate face ceva ? Multam mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Azi am facut pe mecanicu si am pus distributia la loc la un xt 600(varumeu' proprietar) Si acum intrebarea am tras o tura si azi cu el si la prima picatura i-ar o sarit distributia, cu toate ca, am intins-o la maxim si parca tot larga era ! de unde cumparam un lant de distributie sau se mai poate face ceva ? Multam mult! Vezi ca daca sare cu cativa dinti in plus faci motorul praf! E uzat complet daca nu mai ai ce intinde la el, se cumpara de pe net - google -> "parts for Yamaha xt 600" -> search results. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popa84silviu Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 acuma m-am adus aminte ca, plasticul ala de ghidaj al lantului era uzat (adica fara canal pe partea stanga) dar nu cred sa fie de la ala !? Si inca ceva cum se schimba lantu asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 iti spun in principiu: -bei 3-4 sticle de bere -demontezi capacul chiulasei -scoti uleiul din motor -demontezi capacul din partea dreapta al motorului -demontezi ambreiajul -demontezi pinionul de angrenaj al ambielajului cu ambreiajul - tricky move! -scoti lantul de distributie de pe pinionul lui care se afla sub cel de angrenaj pe acelasi ax, al ambielajului. -in prealabil scoti patinele lantului (asa se cheama chestiile de plastic) si axul cu came. -lantul il scoti pe unde vrei dupa preferinte, pe jos sau pe sus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate