adorlith Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Vreau sa cumpar un drz400E si sa-i pun semnalizari, stop frana, etc sa-l folosesc si pe strada. A trecut cineva prin procedura asta de omologare a unui motor off-road only, e complicata, costisitoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 (editat) Despre ce omologare vorbesti? Daca ai actele de provenienta al motocicletei (talon, factura sau contract de vanzare cumparare) trebuie sa ii faci identificarea la RAR si apoi cu actele la politie. Daca vrei sa ii pui semnalizari si stop pe frana gasesti la Auner (si la cei care aduc de la ei), pretul pentru 4 semnale si un stop pe frana este maxim 100 Euro. Mai dai vreo 2 sute la un electrician bun sa iti lege semnalele si stopul la firele pe care sigur motorul le-a avut si probabil le mai are. Spor la treaba. Apoi Whellies prin oras sa te vada fetele Editat August 21, 2007 de bibanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 Despre ce omologare vorbesti? Daca ai actele de provenienta al motocicletei (talon, factura sau contract de vanzare cumparare) trebuie sa ii faci identificarea la RAR si apoi cu actele la politie. Daca vrei sa ii pui semnalizari si stop pe frana gasesti la Auner (si la cei care aduc de la ei), pretul pentru 4 semnale si un stop pe frana este maxim 100 Euro. Mai dai vreo 2 sute la un electrician bun sa iti lege semnalele si stopul la firele pe care sigur motorul le-a avut si probabil le mai are. Spor la treaba. Apoi Whellies prin oras sa te vada fetele drz400E nu se poate inmatricula, nu te primesc aia de la RAR cu ea asa cum o cumperi(vreau s-o cumpar noua), intrebarea e daca trebuie sa cumpar un kit de genul https://www.bajadesigns.com/NET/item_detail...emCode=121010WT , care e si el la randul lui omologat sau pot sa-i pun eu semnale, oglinzi, etc. wheelie fac numai cu chopperul (din greseala ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dane1 Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 eu m-as duce intäi la rar cu actele pe care le ai.cänd am inscris-o pe a mea(exc 400)nu prea sau interesat de semnalizatoare,stopuri,claxon etc.Actele sunt de obicei problema! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 eu m-as duce intäi la rar cu actele pe care le ai.cänd am inscris-o pe a mea(exc 400)nu prea sau interesat de semnalizatoare,stopuri,claxon etc.Actele sunt de obicei problema! Pentru ca a ta are probabil omologare de serie. adorlith, suna-l pe Petre 0722 383 430. El a omologat si a inmatriculat un quad de curse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat August 22, 2007 Autor Share Postat August 22, 2007 Pentru ca a ta are probabil omologare de serie. adorlith, suna-l pe Petre 0722 383 430. El a omologat si a inmatriculat un quad de curse merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate