Sari la conținut

dane1

Membru
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dane1

  1. Intrebare:am ramas fara semnalizator fata la 1150-ul proaspat achizitionat.unde gasesc unul nou? la Louis au de schimb sau numai la dealer Bmw?
  2. Are cineva o flansa in stare buna?cea intre carb si motor. cam cat costa una noua de la mama ei?
  3. Pe mine sä nu te bazezi! Vorba lui Kramer: I'm out!
  4. vezi:suzuki DR 650.yamaha 660sau TT 600.ktm LC4.ästea sunt un pic mai nältutze.Transalp i cam micä. te sfätuiesc sä te urci pe fiecare de probä!!! oricum la inältimea ta o enduro este prima alegere!
  5. GS 1100.Adventure.Africa Twin.Transalp.XTZ750-660.DR-uri.Xt-uri in functie de portmoneu si stare. ceva cu roti spitzate si de pref cu roatä de 21 zoli pe fatä.(exc GS-uri).
  6. Iaca mi-am luat si eu un touring! are cineva un manual de utilizare ce se poate trimite pe net?Salutäri!!!
  7. F.fain clipul cu tura voasträ!Partea cu noroaile a fost interesantä si dovedesc cam la ce se pot preta motoare de enduro relativ normale pe mäinile unor motoristi care nu se tem de prima baltä apärutä in teren!felicitäri si la mai multe ture la fel de interesante!asteptäm urmätorul clip! By the way:cam ce gume a-ti folosit pt tura scurtä rotundä?
  8. dane1

    Poze

    Pt.pasagerul täu(io) nu a fost asa comod dar se putea si mai räu.in rest de acord cu tine:Transalpul rules!
  9. Am avut ceva asemänätor!Bestialä!puterea ai s-o folosesti mai mult pe asfalt deoarece pt teren greu este cam grea .pt sprint poti sä variezi raportul de distributie(recomand oricum!).bänuiesc cä nu ai nevoie de top speed.probleme:pornirea!carburator sensibil trebe poponeataätat si reglat f bine!in general este un motor care are nevoie de intretinere bunä si relativ multä! Este o motocicletä de distractie de care nu o sä te plictisesti degrabä. --- Mesaj completat în 18 Mar 2008 11:25 ------------- in caz cä te intrebi ce inseamnä cuväntul poponeataätat am sä-ti spun: Inseamnä CURĂTAT !!! Nu stiu cum de a ajuns acolo!probabil gresealä tehnicä.
  10. Vorba aia:you can not always get what you want. te-ai gändit la un yz de 250 in 2 timpi?porneste mai usor decät 4t.eu personal as lua ceva cu buton.mare inventie!doamne dä-i sänätate la äla ce lo inventat!
  11. Asta nu-i hardenduro!este clar extrem!cred cä nici un KTM nu-l ajuta mult!
  12. Si una si cealaltä sunt motociclete asa de bune incät este greu sä iei o hotäräre.Am avut Honda si m-am dat si cu BMW.Honda este mai putin pt.incepätori!centrul de greutate este mai inalt decät la BMW de aceea pare mai grea si mai greu manevrabilä la viteze mici!dar dacä te pricepi si te incumeti,Honda este mai bunä in teren usor. Deci onroad:clar:BMW offroad:un picHonda!si pt incepätori mai degrabä BMW.Subiectiv:BMW-ul mi se pare mai plictisitoare.are prea putine defecte,cumva e prea perfectä!Honda in schimb:uauuau! repet.pärerea mea subiectivä!
  13. Ce echipament de protectie fain aveau!nu? cum se terminä povestile?dacä nu au murit,mai träiesc si azi!
  14. Noroc cä scrie HONDA pe ea!cred cä majoritatea transalpinilor sau asteptat la altceva.
  15. Interesant cät au avut bäietii de reparat la TT-uri.Credeam cä sunt mai fiabile.KTM-urile care le folosesc acum pentru aventura in Rusia se descurcä onorabil.Cred cä motoarele lor totusi au fost destul de potrivite pt.genul acesta de cälätorii.Un cilindru de obicei este ceva mai simplu de intretinut si de reparat.Incearcä sä dai tancul la un Africa Twin sau la un Super Tenere.Dureazä un pic mai mult decät la un KTM sau un TT.(Poate nu trebuie date jos asa de des) in cele din urmä este cam relativ ce motor ai pt.cälätorii principalul este cä te pornesti la ele.
  16. Suzuki DR 350 este super,DRZ 400-S este si mai bunä.(pt.inceput)XR 400 este ceva mai greu de gäsit.Baftä!
  17. Am avut DR 600 si DR 650 an94 nou noutz.Super motoare pt bärbati adevärati!senzatii tari cät cuprinde!i-ti plac din prima sau nu.sound,feeling,fiabile ,consum ok.am fäcut de 2 ori cluj-frankfurt färä inoptare.pt teren greu nu sunt cea mai bunä alegere dar sunt genu de motoare cu care puti sä faci incojoru lumii. SINGLE POWER RULES!!!
  18. eu m-as duce intäi la rar cu actele pe care le ai.cänd am inscris-o pe a mea(exc 400)nu prea sau interesat de semnalizatoare,stopuri,claxon etc.Actele sunt de obicei problema!
  19. eu personal as alege 650-ul.din cäte am citit 650-ul este una din cele mai echilibrate motociclete pe piatä.poate si stie de toate.eu sunt convins cä nu este asa de greoaie ca miara in ciuda faptului cä diferenta de greutate nu este prea mare.totul este o chestie de gust!dacä esti convins cä cilindreea,cuplul,puterea este cea mai importantä la o motocicletä nu sta pe gänduri si ia 1000.pachetul mai bun insä din cäte stiu apartine 650-lui.Baftä!
  20. Am avut una mai demult.super motor,pentru enduro cam grea dar depinde de motorist.control ulei tot timpul,nivelul la ulei cicä dupä Kawasaki tot timpul la limita de sus!mai bine prea mult decät prea putin.au existat ceva probleme cu dimensiunea pistonului din fabricatie(cazuri izolate)dar in mare väzut un motor foarte ok si fiabil la fel ca toatä motocicleta.cunosc prieten care cu o astfel de motocicletä mergea des in teren si chiar la concurs!recomand salä de fortä pentru iesiri de genul enduro.pe asfalt:super comportament si amortizoare perfecte in caz cä sunt incä in regulä.de obicei cele aduse din alte täri nu prea au väzut asa de mult teren asa cä se gäsesc des in stare destul de bunä.pärerea mea:cel mai bun enduro de stradä(exceptie mod. R.) ce la scos Kawasaki.din päcate a dispärut relativ rapid de pe piatä(prea scump la fabricatie,prea putin vändute)
  21. Eu as alege clar Honda Transalp.am o Africa Twin si sunt f multumit! Transalpu este mai robust si un pic mai enduro decät V-Storm.V-Storm este o moto de stradä.
×
×
  • Creează nouă...