dragosgeo Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 salutare! m-as baga si eu pe undeva, daca mai exista plecari we asta prin tara.....am un bmw f650 din 95 si mi se pare ca vrea la drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comieu2005 Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 din Bucuresti, vezi aici: /index.php?showtopic=127915 ..... eu o sa vin din cealalta directie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosgeo Postat August 23, 2007 Autor Share Postat August 23, 2007 din Bucuresti, vezi aici: /index.php?showtopic=127915 ..... eu o sa vin din cealalta directie baietii spuneau ca pleaca azi. deja "cred" ca suntem 4 motoare, 2 enduro si 2 choppere. diseara stiu mai mult. cine mai vrea, pls come! poate ramanen peste noapte undeva pe langa Sibiu....paltinis....etc. hai, cine se mai baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 sal eu acest wk 25 - 26. 08 nu mai bag transfagarasanul insa merg pe varianta asta /index.php?showtopic=129964 bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 Da, ma duc maine pe Transfagarasan. Ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosgeo Postat August 27, 2007 Autor Share Postat August 27, 2007 dragi motoristi, am fost ieri pe Transfagarasan (coborare din Sibiu) inspre Buc. a fost groaznic! pe motor transfagarasanul nu trebuie facut. este plin de pietre, iar cand spun asta, nu ma refer la o piatra aici, una colo......ci covor de pietris. am dat si de ploaie, am facut ore bune pe el, iar roata din spate mi-a fugit de nu stiu cate ori... deci aviz amatorilor. nu faceti transfagarasanul decat de maxima nevoie. altfel va veti blestema zilele eu am ramas profund de prost impresionat. am un enduro si tot mi-a fost greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 Baiete, tu nu esti normal. Adica eu fac Transfagarasanul de 2 ori (si o data ocolesc Lacul Vidraru pe la Cumpana! ) si nu ma pling, si tu descurajezi lumea pentru citeva pietricele ??????????????? Nu zic, pentru sporturi e destul de neplacut, dar in nici un caz descurajant. E o sosea frumoasa si usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 Baiete, tu nu esti normal. Adica eu fac Transfagarasanul de 2 ori (si o data ocolesc Lacul Vidraru pe la Cumpana! ) si nu ma pling, si tu descurajezi lumea pentru citeva pietricele ??????????????? Nu zic, pentru sporturi e destul de neplacut, dar in nici un caz descurajant. E o sosea frumoasa si usoara. de acord adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adybai Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 Baiete, tu nu esti normal. Adica eu fac Transfagarasanul de 2 ori (si o data ocolesc Lacul Vidraru pe la Cumpana! ) si nu ma pling, si tu descurajezi lumea pentru citeva pietricele ??????????????? Nu zic, pentru sporturi e destul de neplacut, dar in nici un caz descurajant. E o sosea frumoasa si usoara. subscriu am fost anul asta de 2 ori si intentionez sa mai merg cel putin 1 data in toamna asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 dragi motoristi, am fost ieri pe Transfagarasan (coborare din Sibiu) inspre Buc. a fost groaznic! pe motor transfagarasanul nu trebuie facut. este plin de pietre, iar cand spun asta, nu ma refer la o piatra aici, una colo......ci covor de pietris. am dat si de ploaie, am facut ore bune pe el, iar roata din spate mi-a fugit de nu stiu cate ori... deci aviz amatorilor. nu faceti transfagarasanul decat de maxima nevoie. altfel va veti blestema zilele eu am ramas profund de prost impresionat. am un enduro si tot mi-a fost greu. Bullshit. E ok drumul. Pana la urma suntem in Romanica iar Transfagarasanul e un traseu ceva mai dificil decat rutele obisnuite Cheia/Siriu. Traseul poti sa il faci si cu scuterul si cu Hayabusa. Cat despre probleme...tipul care era cu mine acum 2 zile avea numai 1500 de kilometri la activ si era sa ramana in pana prostului dar s-a descurcat. Mai erau niste tipi carora li se rupsese lantul la motocicleta dar si ei s-au descurcat. Sa mai povestesc despre turistii straini care faceau traseul pe bicicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosgeo Postat August 27, 2007 Autor Share Postat August 27, 2007 Bullshit. E ok drumul. Pana la urma suntem in Romanica iar Transfagarasanul e un traseu ceva mai dificil decat rutele obisnuite Cheia/Siriu. Traseul poti sa il faci si cu scuterul si cu Hayabusa. Cat despre probleme...tipul care era cu mine acum 2 zile avea numai 1500 de kilometri la activ si era sa ramana in pana prostului dar s-a descurcat. Mai erau niste tipi carora li se rupsese lantul la motocicleta dar si ei s-au descurcat. Sa mai povestesc despre turistii straini care faceau traseul pe bicicleta? va urez toate cele bune. io unul nu sunt masochist. poate daca m-as fi pregatit de offroad, ar fi fost mai bine. spun doar ca ploaia colaborata cu pietrisul fac din transfagarasan un drum de cosmar. in rest, am fost pe "Transfagarasanul" din Muntenegru - care apropo e de aproape 100km si mult mai "tehnic" si spectaculos decat al nostru, si frate, sa vezi acolo sosea ca-n palma. altii cum stiu sa le faca? pana la urma sunt de acord cu voi, Transfagarasanul trebuie facut macar o data! fiecare sa poata sa judece de unul singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabimaty Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 va urez toate cele bune. io unul nu sunt masochist. poate daca m-as fi pregatit de offroad, ar fi fost mai bine. spun doar ca ploaia colaborata cu pietrisul fac din transfagarasan un drum de cosmar. in rest, am fost pe "Transfagarasanul" din Muntenegru - care apropo e de aproape 100km si mult mai "tehnic" si spectaculos decat al nostru, si frate, sa vezi acolo sosea ca-n palma. altii cum stiu sa le faca? pana la urma sunt de acord cu voi, Transfagarasanul trebuie facut macar o data! fiecare sa poata sa judece de unul singur. dragosgeo, imi pare rau de experienta ta, probabil ca si ploaia a avut partea ei de vina (de fapt mai mult ca sigur, dar pe ce drum este fun cu motorul cand ploua?) eu sunt tipul care a fost cu piratul si acum am 2000 km pe motor (si asa e, eram la un pas de pana prostului, ca intruderu' consuma ca o masina; m-a "alimentat" piratul cu 3l si am iesti din impas) in afara de faptul ca m-a durut fundul de la atata stat pe saua motocicletei si am scapat motorul pe jos la o plecare de pe loc in panta (fara urmari, nici macar o zgarietura), restul drumului a fost fara probleme desi o ploicica era sa ne strice ziua privelistea e de mare spectacol si drumul nu e chiar atat de groaznic, doar sa mergi usor ca la plimbare (sunt niste zone cu criblura, si pe o bucata soseaua e plina de petice si gropi) pe total, merita vazut locul si cu motorul e chiar fun (sigur mult mai fun decat cu masina), doar sa nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate