Sari la conținut

comieu2005

Membru
  • Număr conținut

    218
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2006
  • Numar Moto
    dreptunghiular

Informații profil

  • Motociclete detinute
    BMW F650, SUZUKI DL650 Vstrom, KTM 450 EXC Racing, KTM 990 Adv, KTM 1190 ADV

Vizitatori Recenți Profil

742 citiri profil

comieu2005's Achievements

  1. Nu s-a vandut inca. Nu a mai fost interes. Am pus-o si pe Autovit si pe OLX. In weekendul 29-31 martie 2024 ajunge in Bucuresti. Pret: 8400 euro negociabil.
  2. KTM 1190 ADVENTURE, 2015, 150CP, 51.000km, ABS, Damping Comfort/Rain/Sport, suspensie ajustabila electronic, lumini de zi LED O motocicleta versatila, cu senzatii tari la drum, dar care poate fi folosita cu usurinta si in oras. Fotografiile sunt de la ITP din luna mai, anul curent, cand tocmai implinise 50.000km cu putin timp in urma. ITP abia facut in mai 2023, certificat fiscal pe loc (firma e din Bucuresti) De atunci nu a mai facut multi km, doar cateva iesiri pana la birou si putina alergatura prin oras, nimic esential. Inmatriculata pe firma platitoare de TVA (pretul cuprinde TVA) si este negociabil: 8.500 euro. Mustele de pe far nu sunt incluse in pret, le-am mai dat jos. Se vinde pentru ca sta de geaba, asa ca poate este cineva care sa se bucure de ea, in loc sa zaca la mine in garaj. Motocicleta este in Iasi, dar are chef sa vina in Bucuresti. Telefon contact: 0752.63.63.64 - Mihai In acest weekend motocicleta va ajunge in Bucuresti. Pana pe data de 15, reducere la 8.000 euro.
  3. Salutare la toata lumea! Mai intai, sunt proaspat posesor de 990 adv model 2011 cu care abia am trecut de 3500km. Am in schimb cateva probleme: 1. Ma tenteaza un set de tobe pentru ca cele originale se incing de aproape se topesc semnalizarile. Am vazut ca si tu (blue_nightwish) aveai tobele originale. Pe advrider scrie ceva de o remapare chiar si pentru akrapovich. Inteleg ca pentru tobele astea nu ai facut asa ceva. Tot acolo scrie ca prin remapare devine bestia mai "lina" in viteza I si II. Ai simtit vreo diferenta dupa ce ai schimbat tobele? 2. Vreau si eu un topcase si un set de cutii laterale de la konvoi, dar mi-au spus baietii ca nu au sintemul de prindere si ca trebuie ca ma duc cu motorul pana la ei. Cei 400km pana la ei nu mi se par foarte interesanti daca trebuie sa imi tin, cel putin la dus, boarfele intr-o punga. Tu ai avut sistemul de prindere original de la KTM? 3. Mi se prelinge pe furca din spate, in dreptul clemelor care fixeaza senzorul de la kilometraj de furca, un fel de "ceva" alb, prafos, ca o pudra de talc, care se intinde ca si cum ar fi fost un lichid scurs, dar pe care eu nu am reusit niciodata sa il vad in aceasta stare, chiar daca am pus mana pe el imediat ce m-am oprit din mers. Arata precum o scurgere de antigel sau de electrolit, desi nu are ce naiba sa caute asa ceva pe acolo. Are cineva idee ce poate fi?
  4. Pentru cunoscatori sau interesati: VAND DL-ul. /index.php?/topic/665537-suzuki-vstrom-dl650/
  5. comieu2005

    BURSA LOCALA

    Vand DL-ul: /index.php?/topic/665537-suzuki-vstrom-dl650/
  6. salutare Am ajuns pe meleagurile astea ale tarii si caut si eu un magazin sa cumpar un spray de lant sau un service unde sa imi curat si sa imi ung lantul. Gasesc ceva deschis astazi prin Baia Mare (sambata) ?
  7. Din pacate, am ajuns, din cauza unor probleme de sanatate, sa fiu nevoit sa renunt la VStrom-ul meu. /index.php?showtopic=280409 http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...w&ID=145119 A fost achizitionata de la B&S, in 2007, in Saptama Mare. Va ramane pentru mine cea mai buna "prietena", perfecta pentru drumurile de la noi.
  8. Pentru ca ajutorul acordat unuia dintre noi nu starneste interes pe fondul asocierii cu marsul comandat de catre un partid politic, va propun o actiune caritabila pentru copii flamanzi din Botswana. De asemenea, pentru a avea un impact solid asupra locuitorilor capitalei, propun sa se defileze dezbracati, cu stegulete si banderole colorate la mani, purtand insemnele comunitatii gay. Sunt asteptati la mars toti acei care nu vor sa participe la marsul pentru Gabone datorita faptului ca este afectata "comunitatea moto". Marsul se propune a se face pe jos. Cine vrea sa vina cu motocicleta, este liber sa o faca. Cine este membru al comunitatii gay poate veni chiar si fara casca de protectie, primind din partea Politiei Capitalei o adeverinta in acest sens. Marsul va avea loc in ziua alegerilor locale, participantii fiind invitati sa se prezinte la vot pe masura ce vor ajunge in zona circumscriptiilor electorale la care sunt arondati, urmand ca apoi sa se realature covoiului. Poate asa, participand la un asemenea mars, sustinut de comunitatea gay si purtand insemnele acesteia, vor vedea diferentele intre cele doua tipuri de actiuni si vor vedea ca nu este nimeni implicat, cooptat sau obligat sa adere la platforma vreunui partid. Nu trebuie decat sa se vada scopul actiunii si sa se renunte la ambitiile personale. In rest ..... numai de bine.
  9. comieu2005

    Accident Iasi

    Scuze pentru off-topic, dar eu cred ca te ambalezi inutil si asta din mai multe motive: 1. De cele mai multe ori, ce apare la un post de televiziune nu reflecta 100% realitatea, prezentarea stirilor fiind facuta in cautare de subiecte cat mai senzationale. 2. Teoretic, daca se scrie intr-un topic de accidente ce experienta avea riderul, poate deschid ochii si alti incepatori la ce se poate intampla. 3. Daca crezi ca ceva din ce am intrebat eu acolo este deplasat, urmareste si alte topicuri cu accidente si o sa vezi ca informatiile alea apar peste tot. Ba mai mult, se mai scrie cate ceva si despre ce echipament avea raiderul. Nu de alta, dar tocmai am vazut zilele trecute doi flacai in blugi si cu tenisei de panza in picioare. Nu te obliga nimeni sa postezi pe forum, iar daca o faci nu inseamna ca trebuie sa intri in "razboi" cu cineva. In mod cert, te-ai inselat cu privire la ce am scris mai devreme. In concluzie, e alegerea ta daca mai postezi sau nu.
  10. comieu2005

    Accident Iasi

    Bai "colegul cu geaca albastra" ..... sunt sigur ca poti posta si fara sa ai atitudinea asta razboinica la adresa "curiosului". Inclin sa cred ca ai avut tonul pe care l-ai avut datorita faptului ca esti afectat de ce a patit prietenul tau. Daca postezi pe un forum, nu o faci pentru a raspunde cuiva care este curios. Daca vrei sa raspunzi unei singure persoane, ii trimiti un PM. Daca vrei sa dai niste informatii publice, sunt convins ca poti scrie civilizat. Daca consideri ca nu trebuie facute publice niste informatii, poti vorbi cu un administrator si sa il rogi sa stearga topicul. Date despre un accident se dau pentru a nu trebui sa sune sute de oameni pe toti cunoscutii cu motociclete asemanatoare cu cea accidentata. Pricepi ? Sanatate prietenului lui "colegul cu geaca albastra".
  11. comieu2005

    Accident Iasi

    In afara de batai cu ranga sau cu cheia franceza, stirea de la tentativa aia de televiziune si zambetul tamp al lui Ciuhodaru de la UPU, se mai poate afla si vreo alta informatie pe topicul asta? ..... ceva de genul: 1. Cine este accidentatul ? 2. Care este starea lui ? 3. Cat de tare este afectata motocicleta ? 4. Ce experienta avea riderul si cum s-a produs de fapt evenimentul ? Chiar nu il cunoaste nimeni pe cel care a fost accidentat ? Chiar nu poate nimeni sa mai dea niste informatii, in afara de stirea de la TeleM ? Topicurile de accidente au in primul rand rol de informare dar, in functie de fiecare eveniment, pot constitui repere de luat in seama pentru prevenirea unor situatii asemanatoare la care poti fi supus in trafic. LE: Stirea aia spune ca este al doilea accident in 48 de ore. Date referitoare la primul accident poate sa dea cineva ?
  12. In caz ca nu ajung in weekend prin capitala, m-as trece si eu pe lista cu "indecisi" daca mai sunt locuri. Macar de data asta incerc sa nu ma hotarasc in ultimul moment si sa plec chiar cu cateva ore mai repede decat voi. Nu stiu daca gasesc vreo carciuma unde sa mananc pana ajungeti la locul de intalnire, dar de data asta sigur nu o mai iau spre Pitesti.
  13. Comandat Michelin Anakee, montat pe mobra, facut prima mie de km in weekend-ul trecut. Impresii: pe drum uscat sunt "lipite" de asfalt, pe macadam si noroaie ok. Asfalt ud nu prea am prins, dar sunt net superioare gumelor originale. Concluzie pana acum: RECOMAND.
  14. Nu. De stat, cand a stat, a stat in garaj. Numai ca atunci cand iesea de acolo, facea km intensiv.
  15. Ok, bine. Stiu ca te-ai accidentat la parasutism. Dar ai oricum grija mare cu gumele originale, mai ales dupa cca. 6000km, cand isi schimba substantial proprietatile. Pe la 9000km incepe sa imbatraneasca cauciucul. In cel din fata, in santurile din cauciuc, mie mi-au aparut fisuri inainte de 10.000km.
×
×
  • Creează nouă...