sica_sibiu Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Nu veniti si la sibiu P.S. ziceam si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 daca va hotarati sa treceti prin ploiesti anunati pe prv...cretzz,contez pe tine la o plimbare?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 Oooo, cand te'ai intors bah turcalete ? Depinde ce plimbare(germanos?!)...oricum 80% poti conta. Astept detalii reisere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat August 25, 2007 Share Postat August 25, 2007 Eu cum am spus vin... insa sa stabilim locu :S ca ora si data o stim 7:30 pe 30 luna asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexis491 Postat August 25, 2007 Share Postat August 25, 2007 Va doresc distractie placuta, asfalt uscat si un drum fara nici un incident neplacut! Mai pe scurt, Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 (editat) Va doresc distractie placuta, asfalt uscat si un drum fara nici un incident neplacut! Mai pe scurt, Drum bun! Sa pare ca iese bine si de data asta: Participanti: Bogdan, Cristigrig, Vladul, Cosminake, Rombaer, ...... Cine sa mai baga pentru joi ? --- Mesaj completat în 28 Aug 2007 02:01 ------------- Sa pare ca iese bine si de data asta: Participanti: Bogdan, Cristigrig, Vladul, Cosminake, Rombaer, ...... Cine sa mai baga pentru joi ? La ce ora si de unde plecam ? Editat August 26, 2007 de rombaer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 Sa pare ca iese bine si de data asta: Participanti: Bogdan, Cristigrig, Vladul, Cosminake, Rombaer, ...... Cine sa mai baga pentru joi ? <small>--- Mesaj completat în 28 Aug 2007 02:01 -------------</small><br/> La ce ora si de unde plecam ? eu vineri cred ca am concert la PLoiesti cu baietii astia noi si am de lucru o groaza... posibil sa nu pot merge. sa vedem pana joi ce mai e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 eu vineri cred ca am concert la PLoiesti cu baietii astia noi si am de lucru o groaza... posibil sa nu pot merge. sa vedem pana joi ce mai e... Din pacate am aceas problema. Azi a sunat un client din Austria care maine deja vine in tara - si trebuie sa merg cu el la Baia mare. Si asta exact joi. Si este pana vineri in tara. IMI PARE TARE RAU. Eu eram FOARTE disperat sa merg joi la Buzau. Nu stiu daca mergeti totusi sau daca amanati. Saptamana care urmeaza sunt liber. Cer mii de scuze..... Dar clientul este rege........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 pai atunci hai sa o lasam pt saptamana viitoare .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 dap, nici eu nu pot sa merg deoarece mi s-a sticat variatorul si abia azi mi-am lipit carena fatza, care a avut o intalnire cu tiganii (au incercat sa-mi fure scuterul, umbland la contacte) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ybres Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Asta e. Si daca tot s-a amanat pe saptamana viitoare credeti ca ar putea fi de marti in colo? Atunci vin din ardeal si as vrea sa particip si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 Mai oameni ati atipit ? Cum ramane, ne mai vedem or not? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 Mai oameni ati atipit ? Cum ramane, ne mai vedem or not? Eu sunt disponibil. Am terminat cu treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Septembrie 2, 2007 Autor Share Postat Septembrie 2, 2007 scuze ca nu am mai zis nimic, dar am restante, 3 la numar deci, eu nu pot saptamana viitoare pentru ca marti restanta, vineri restanta, iar pe data de 10 plec din romania, ma intorc pe 13. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 iar eu mi-am luat Aprilia rs 50 si trebuie sa fac actele luni apoi service, R.A.R, inmatriculare, asigurare, etc. deci momentan pot sa bazai doar prin Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Septembrie 2, 2007 Autor Share Postat Septembrie 2, 2007 ti-ai luat scuter "motocicleta like" deci mai amanam cu vreo 10 zile plecarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 (editat) iar eu mi-am luat Aprilia rs 50 Felicitare Asta e ? http://www.motosdoccasion.com/images/36_14268xT8qO92hmvT.jpg Misto rau.... Editat Septembrie 2, 2007 de rombaer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 ti-ai luat scuter "motocicleta like" deci mai amanam cu vreo 10 zile plecarea Rs50 chiar e motocicleta de 49cmc, nu e scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Felicitare Asta e ? http://www.motosdoccasion.com/images/36_14268xT8qO92hmvT.jpg Misto rau.... dap...numai ca a mea e neagra complet si da, daca are schimbator de viteze, nu mai e scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Septembrie 3, 2007 Autor Share Postat Septembrie 3, 2007 (editat) Rs50 chiar e motocicleta de 49cmc, nu e scuter Are 49 cm3? Are. Ar trebui prin lege sa fie limitat la 45km/h? Ar trebui. Are doua trei sau patru roti si motor cu ardere interna? Are si d'asta. Deci nu e motocicleta, e moped Asa ca relaxeaza-te Editat Septembrie 3, 2007 de bogdan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheDarksider Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 (editat) Are 49 cm3? Are. Ar trebui prin lege sa fie limitat la 45km/h? Ar trebui. Are doua trei sau patru roti si motor cu ardere interna? Are si d'asta. Deci nu e motocicleta, e moped Asa ca relaxeaza-te bogdane, daca intr-adevar e moped, uite... cauta-mi un rs 50 din 2000 si il dau la schimb pe mopedul meu ca e 2006 (parca), nu-i mai cer diferenta proprietarului ca am bun simt... cum poti sa afirmi ca bijuteria aia e moped ma, bazandu-te doar pe legile noastre concepute de niste persoane idioate si corupte pana in maduva oaselor? look at everything, sasiu, cutie de viteze, etc. are cilindree mica, da, insa asta nu e criteriu sa poate fi numit moped... (rezulta ca a mea ce e? trotineta cu motor? nu dati cu pietre, am doar 16 ani, stati sa fiu pe $$$ mei si vedeti gsx/cbr imi trag ) p.s. 4 roti si motor cu ardere interna are si masina ... aia chiar ca nu poate fi numita moped ) Editat Septembrie 3, 2007 de TheDarksider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 ce are motor de 50cc sau mai mic cu nushtiu cati kw si viteza care nu depaseste 45 la ora se numeste moped restu se numesc motociclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Chiar daca dupa lege e incadrat ca moped, rs50 este motocicleta, are aceleasi caracteristici ca orice motor: cutie manuala, pozitie in sa, cadru... sper sa nu-mi fi racit gura degeaba Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Septembrie 13, 2007 Autor Share Postat Septembrie 13, 2007 marti mergem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 marti mergem? Eu sunt de acord. Dar cred Cristi inca nu a inscris motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate