catutza Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 id mess catutzac sau 0723589936 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 (editat) Salut! Mă interesează astea! Am dat add pe mess. Toate bune! Editat August 22, 2007 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Salut. Ma intereseaza comenzile electrice de pe ghidon. Te rog trimite-mi un PM daca se poate si pretul ptr. ele. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 salut ! scaritele pt picioare sunt de la "pilot" sau pasager? si un pret pentru ele! trimite-mi un PM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat August 24, 2007 Autor Share Postat August 24, 2007 scaritele sunt de pasager 15 roni perechea --- Mesaj completat în 24 Aug 2007 15:23 -------------mai am un sistem de franre ptr disc pretul este de 120roni trebuie inlocuit lichidul de frana. placutele mai merg cel putin 3000km a fost folosita pe un minsc si 2 jenti de jawa cu intreg sistemul de franare + ax (necesita o usoara indreptare se poate merge si asa cu ele dar dupa 90km/h apar trepidatii) 30ron bucata --- Mesaj completat în 29 Aug 2007 21:03 -------------s-a dus bordul+blocul de becuri, contactul+cheie si comenzile electrice (trimise catre Rocknroll). au mai ramas ce se vede in imagine si 2 jenti originale, aparatorile de lant, aparatoarea de pinion+pinion si un jug (cu ambele parti). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate