AnDreas01 Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Momentan Detin o Aprilia Rs50....As vrea sa achizitionez un Generic Trigger Sm 50(pun o poza)...Cine imi poate spune daca este bun motoru?El arata bine dar sper sa ma tina..Voi ce ziceti...Cel care il voi achizitiona e cel din poza...Model 2007 are 70km mersi...Salutari!Astept Pareri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banicaiulian Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Momentan Detin o Aprilia Rs50....As vrea sa achizitionez un Generic Trigger Sm 50(pun o poza)...Cine imi poate spune daca este bun motoru?El arata bine dar sper sa ma tina..Voi ce ziceti...Cel care il voi achizitiona e cel din poza...Model 2007 are 70km mersi...Salutari!Astept Pareri! Din ce am vazut, nu difera mult de Aprilia RS, de aratat, intradevar arata bine, dar ca performante, am vazut ca e mai slabutz,si pentru ca este model enduro, pozitie verticala, inaltime cu mult mai mare .. probabil schimate cauciucurile daca vrei sa mergi off-road... daca nu, atata timp cat ai grija de ea, are si ea grija de tine.. numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 O sa te plictiseasca repede lipsa de putere ... In rest, arata bine (furca fata upside-down, frîna, etc... ) La ce bani ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate