AnDreas01 Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 O sa achizitionez motoreta asta si vreau sa stiu daca e bun motoru ei...Astia care mai aveti Generic..E bun motoru?Vi s a intamplat ceva?...Ea arata foarte bine dar ma intereseaza si sa duca....Cea pe care o voi achizitiona e cea din poza si are 70 de km mersi... --- Mesaj completat în 23 Aug 2007 11:51 -------------Fabricatie 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 O sa achizitionez motoreta asta si vreau sa stiu daca e bun motoru ei...Astia care mai aveti Generic..E bun motoru?Vi s a intamplat ceva?...Ea arata foarte bine dar ma intereseaza si sa duca....Cea pe care o voi achizitiona e cea din poza si are 70 de km mersi... --- Mesaj completat în 23 Aug 2007 11:51 ------------- Fabricatie 2007 Ea arata super...si mie imi place supermoto de mor ,da' de ce nu iti iei unul de 125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheDarksider Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 O sa achizitionez motoreta asta si vreau sa stiu daca e bun motoru ei...Astia care mai aveti Generic..E bun motoru?Vi s a intamplat ceva?...Ea arata foarte bine dar ma intereseaza si sa duca....Cea pe care o voi achizitiona e cea din poza si are 70 de km mersi... <small>--- Mesaj completat în 23 Aug 2007 11:51 -------------</small><br/>Fabricatie 2007 am mers putin cu un scuter generic si mi-a lasat o impresie f placuta...design agresiv, demaraj exceptional. de curiozitate, cine ar da un motor care a fost rulat doar 70 km? imi cam da de banuit...poate imi explici, o fi stat mult in garaj si proprietarul si-a luat ceva mai mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FäĂ�®iZZiø Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 vezi ca sunt tot eu da sunt la un prieten..Pai El a luat-o noua si a mers cu ea ii place...Dar i-a placut foarte mult Rs-u meu...deasta o da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheDarksider Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 vezi ca sunt tot eu da sunt la un prieten..Pai El a luat-o noua si a mers cu ea ii place...Dar i-a placut foarte mult Rs-u meu...deasta o da am inteles. pei daca ai incredere in respectivul prieten, dispui de buget s.a.m.d de ce nu? iti recomand totusi sa te uiti si pe oferta celor de la kymco (www.kymco.ro) au cateva modele asemanatoare cu piese de calitate incorporate, primesti garantie etc stii tu clasicele motive pentru care multi prefera noul fata de sh. oricum iei ce iti place nu te influenteaza nimeni doar te sfatuim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 Vad ca pana acum nu te-a intrebat nimeni cat costa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 Super moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat August 24, 2007 Autor Share Postat August 24, 2007 Dau la Schimb Rs-u pe ea....Motocicleta e noua are garantie....Sal! --- Mesaj completat în 24 Aug 2007 14:52 -------------Si nu vreau kymco.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 O sa achizitionez motoreta asta si vreau sa stiu daca e bun motoru ei...Astia care mai aveti Generic..E bun motoru?Vi s a intamplat ceva?...Ea arata foarte bine dar ma intereseaza si sa duca....Cea pe care o voi achizitiona e cea din poza si are 70 de km mersi... <small>--- Mesaj completat în 23 Aug 2007 11:51 -------------</small><br/>Fabricatie 2007 cu aia n-o sa faci mare endureala pt ca are motorul fff mic pt asa ceva....ca exemplu studiaza si tu motoarele de la KTM....ce au ei de 50cc intra la "mini" pt copii mici.....oricum in oras nu strica:mai urci o bordura,pe nisip te descurci mai bine,pe sinele de tramvai deasemenea....s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 E super...sincer ar fi singura enduro care imi place, dar n-as de rs pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat August 26, 2007 Autor Share Postat August 26, 2007 iti dai seama Rs e mama motocicletelor...Asa ziceam si eu cnd nu aveam intradevar e calumea dar ma m plictisit de ea...asta e mult mai folositoare..Sal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate