Navaro Postat Decembrie 8, 2004 Share Postat Decembrie 8, 2004 Stiati ca principalul importator al motocicletelor Honda in Romania - Intermotorcycle, organizeaza o petrecere de sf. de an ? Evenimentul se va desfasura la Club Privilege, joi 9 decembrie, incepand cu orele 20:00. Ptr posesorii de Honda care au primit o invitatie din partea Intermotorcycle, sper sa ne vedem acolo si sa mai schimbam cateva ganduri despre sezonul ce tocmai a trecut. Sa auzim de bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Decembrie 9, 2004 Share Postat Decembrie 9, 2004 Ce marfa... Credetzi ca as avea si io loc pe acolo??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Decembrie 9, 2004 Share Postat Decembrie 9, 2004 Chiar asa vine cineva acolo??? Se anuntza cineva...??? Stie cineva pe unde este??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Decembrie 9, 2004 Share Postat Decembrie 9, 2004 Ptr posesorii de Honda care au primit o invitatie din partea Intermotorcycle, sper sa ne vedem acolo si sa mai schimbam cateva ganduri despre sezonul ce tocmai a trecut. Nu e clar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Decembrie 9, 2004 Share Postat Decembrie 9, 2004 Ce marfa...Credetzi ca as avea si io loc pe acolo??? care marfa? Ne-a invitat careva? Nu vad rostul acestui topic.Daca este numai pe baza de invitatii (circuit inchis)ce cauta anuntzul pe forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Decembrie 9, 2004 Share Postat Decembrie 9, 2004 io vin deci ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 M-am gandit bine si vin si io ca Yamaha e tot japoneza Cred c-au uitat sa-mi trimita invitatie P.S.: Eu zic ca participanti vor fi cei care si-au achizitionat motociclete noi de la dealerii Honda, nu-i asa Navaro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 presupun ca sunt cei care au dat vreun banutz anul asta la intermotorcycle de fapt sigur sunt cei care au dat vreun banutz la ei anu' asta.... anyway e putzin discriminatorie chestia asta, din punctul meu de vedere, ori anuntzi petrecerea clientzilor intermotorcycle ori anuntzi petrecerea proprietarilor de honda si e cu totul altceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 Daca ma duc sa-mi iau un shprei de lantz de la ei ... primesc shi eu invitatzie? "Nu vad rostul acestui topic.Daca este numai pe baza de invitatii (circuit inchis)ce cauta anuntzul pe forum?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vaca_Nebuna Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 Eu am primit invitatie dar ce folos?? Invitatia e la Bistrita, eu la Timisoara si party-ul la Bucuresti ))) Daca merge careva sa o ia de la BN e a lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate