daseth Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 Semnalizatorul dreapta are niste probleme si nu stiu unde sa caut rezolvarea. Cateodata fracventa cu care se aprinde se mareste (se aprind mai des ambele semnalizatoare fata-spate inclusiv becul de pe "bord" ). Daca ii dau o palma semnalizatorului spate revine la frecventa de aprindere normala. Cand deschid semnalizatorul spate si misc acolo de bec pot sa influentez aceasta freceventa de aprindere. Deci care e problema? Sa fie vreun scurt acolo in semnalizatorul spate? Vreun contact corodat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 scurt nu are cum sa fie, dar un contact imperfect este sigur verifica si curata toate conexiunile la acea lampa de semnal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hector_4me Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Mie nu imi merge semnalizatorul de pe fata ,fiind nou ... Am cumparat 2 si unul merge,unul nu . L-am pus pe cel care merge si pe dreapta si pe stanga si a fost ok in ambele parti deci nu este de vina motocicleta . Becul de la cel care nu merge nu este ars ... Idei ceva ? Ce as putea sa mai verific ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 releul de semnalizare tzacane mai des când sunt mai puține becuri în circuit. asta inseamna de regula ca unul din becurile de semnalizare e ars, sau un contact este imperfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 de acord cu ultimul post... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate